همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام
دوستان یه سوال داشتم,من اکانت فعلیم(اصلی)مربوط به انگلیس هست و پلاس هم روش فعاله.حالا میخوام یه اکانت آمریکا بسازم و بازی فیفا ۱۹ رو روی این اکانت (امریکا) بخرم ولی میخوام اکانت امریکا زیرمجموعه اکانت اصلیم(انگلیس)باشه و مثل قبل از امکانات اکانت انگلیسم استفاده کنم.یعنی فقط یه بار وارد اکانت امریکام بشم و بازی رو با دلار بخرم و بزارمش برای دانلود و بعد برگردم به اکانت انگلیسم و بتونم روی این اکانتم انلاین بازی کنم و مثل قبل به امکانات پلاس انگلیسم دسترسی داشته باشم.نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟ اصلا این شدنی هست یا نه؟ اگه شدنیه ممنون میشم مراحل رو بگید.
با تشکر

سلام
دوستان یه سوال داشتم,من اکانت فعلیم(اصلی)مربوط به انگلیس هست و پلاس هم روش فعاله.حالا میخوام یه اکانت آمریکا بسازم و بازی فیفا ۱۹ رو روی این اکانت (امریکا) بخرم ولی میخوام اکانت امریکا زیرمجموعه اکانت اصلیم(انگلیس)باشه و مثل قبل از امکانات اکانت انگلیسم استفاده کنم.یعنی فقط یه بار وارد اکانت امریکام بشم و بازی رو با دلار بخرم و بزارمش برای دانلود و بعد برگردم به اکانت انگلیسم و بتونم روی این اکانتم انلاین بازی کنم و مثل قبل به امکانات پلاس انگلیسم دسترسی داشته باشم.نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟ اصلا این شدنی هست یا نه؟ اگه شدنیه ممنون میشم مراحل رو بگید.
با تشکر
یه اکانت آمریکا بسازید بازیو روش بخرید بعدم بذاریدش رو دانلود تموم میشه
اکانت بصورت پیش فرض اکتیو میشه رو کنسول میتونید برگردید رو اکانت انگلیستون بازیو انجام بدید مشکلی هم به وجود نمیاد

من اکانتم رو چن وقت پیش دو مرحله ای کردم الان میخوام اکانت رو ساین کنم برای شمارم کد رو نمی فرسته که بتونم اکانت رو ساین کنم کسی میدونه مشکل چیه ؟ از چند نفر شنیده ام که دیگه این قابلیت برای ایران حذف شده و کد رو نمیفرسته واقعا درسته؟؟

من اکانتم رو چن وقت پیش دو مرحله ای کردم الان میخوام اکانت رو ساین کنم برای شمارم کد رو نمی فرسته که بتونم اکانت رو ساین کنم کسی میدونه مشکل چیه ؟ از چند نفر شنیده ام که دیگه این قابلیت برای ایران حذف شده و کد رو نمیفرسته واقعا درسته؟؟
منم چندجا شنیدم تحریم شدیم. 8-|

صب برای من ارسال کرد
ولی بعدش با اون ارور مواجه شدم

• Poker Face
Reactions: River Phoenix
اقا من بیست روزه به psn متصل نمیشم

دگه موندم
شرایط تغییر isp هم سخته برام
چ میشه کرد ~X(

الان isp میگه ip سرور های سونی چیه که ببینه بلاکن یا نه
کسی میدونه :-w

آخرین ویرایش:
اقا من بیست روزه به psn متصل نمیشم

دگه موندم
شرایط تغییر isp هم سخته برام
چ میشه کرد ~X(

الان isp میگه ip سرور های سونی چیه که ببینه بلاکن یا نه
کسی میدونه :-w
منم تقریبا تو همین مدتی که گفتی نمیتونم به سرور بعضی از بازی ها مثلا بازی های یوبیسافت وصل بشم.

• Like
Reactions: owj

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or