همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

#فوری
با پیگیری‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مشکل دانلود بازی و آپدیت‌های پلی استیشن ۴ حل شد
@dbazinews
من مشکلی نداشتم، البته آپدیتی هم نداشتم این چند روز!
ولی جداً بنیاد ملی بازی های رایانه ای پیگیری کرده این مساله رو؟ یعنی به یه چیزمون امیدوار باشم؟
اینقدر ندیدیم ازین چیزا باورش برا من سخته حداقل :D
در هر صورت دمشون گرم اگه این اتفاق افتاده باشه

• Like
Reactions: Black Roz
برای منم سواله بنیاد ملی با سازمان هیلترینگ مکاتبه کرده برای رفع هیلتر ؟ اگر این چنین باشه خیلی خوبه و میشه امیدوار بود سرور های بازی های دیگم که هیلتر هست و امکان بازی انلاین نیست رو مکاتبه کنه مشکل اونارم حل کنه ولی دقیق معلوم نیست بنیاد چیکار کرده...اصلا خبر حقیقت داره یا نه.
روزی هزارن سایت تو ایران هیلتر میشه..اون بابایی هم که میشینه اینارو هیلتر میکنه هیچ اشناییتی با سایت های تخصصی گیم و....نداره....از شانس مام اون بابا زده یکی از حساس ترین قسمت های PlayStationStore هیلتر کرده....فقط خیلی دوست دارم ببینم اون باباییرو که زده هیلتر کرده ازش بپرسم چی دیدی رو لینکها که زدی هیلتر کردی...خیلی دوست دارم بدونم.

آخرین ویرایش:
من مشکلی نداشتم، البته آپدیتی هم نداشتم این چند روز!
ولی جداً بنیاد ملی بازی های رایانه ای پیگیری کرده این مساله رو؟ یعنی به یه چیزمون امیدوار باشم؟
اینقدر ندیدیم ازین چیزا باورش برا من سخته حداقل :D
در هر صورت دمشون گرم اگه این اتفاق افتاده باشه
صحت خبر درسته بروبچه های دنیای بازی کارشون درسته هر مشکلی که پیش بیاد مقامات رو در جریان قرار میدن

• Like
Reactions: MO021 and hrm
سلام دوستان.
متوجه شدم یکی از اکانتم داره استفاده میکنه و توی psn هم اکانتم دی اکتیو شده و رفته برای 6 ماه دیگه تا باز اکتیو بشه.الان اکانتم روی پی اس 4 یکی دیگه پرایمری هست و روی دستگاه خودم پرایمری نیست و نمیتونم پرایمری کنم.
دوستان گفتن که میتونم در ساعات اداری با سونی لایو چت کنم تا برام کارشو درست کنن.من زبانم برای مکالمه خوب نیست.کسی اینجا هست کمک کنه بهم و زحمت درخواست و چت رو بکشه؟

دوستان چندین روزه که اکانتم به psn وصل نمیشه
میگه شما sign out هستید !
میخوام sign in کنم هم انجام نمیشه ... دائم اون آرم انتظارش میچرخه فقط ...
الانم عراق ام اینترنتم هیلتر یا چیزی نداره ... قبلا همینجا وصل میشدم راحت با همین کانکشن
چیز گرون قیمتی هم روش ندارم که قرار باشه هک کردنش به درد کسی بخوره (چند تا بازی مجانی دارم و یکی دو تا بازی خیلی قدیمی)
با اکانت دیگه م میتونم وصل شم به psn ولی با اکانت اصلی خودم نه !!!
کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه؟

بازی ها جالبی تخفیف نخوردن جز The Order و Shadow Complex :(
من یه سری رو قبلا خریده بودم مثل order و lbp 3 ولی به نظر من ریمن خوبه، child of light خوبه، shadow complex ولی در کل همونطور که شما گفتین زیاد فایده نداره. منتظرم ببینم یه تخفیف سبک وحشت میزنن یا نه :دی

من مشکل دانلود دارم هیچ کدوم از بازیامو از psn نمیتونم دانلود کنم cannot download میده چه کنم؟
vpn هم زدم با هات اسپات نشد.

آپدیت: دوستان مشکلم حل شد psn فیلتر نیست باید مثلا یه بازی 50 گیگ حجمشه 100 گیگ به اندازه همون میزان فضای بازی هاردو خالی کنین همین ! درست شد واسه من یا علی
:-bd

آخرین ویرایش:
دوستان این مشکل چیه؟ یعنی بازی نخریم از استور؟ پول هدر میره! ! من بازی ها رو دان کردم حجمش به 10 مگ رسید پاک کردم خودم ولی ندیدم مشکلی در دان کردن باشه مشکلی نبود یکی دیگر گفت دان میشه بعد تو 10 % میمونه این یکم بده کسی چیزی ميدونه بگه لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or