همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دیشب برای من میزد The server is under maintenance
برای همه اینطوری بوده؟

نه میشد بازی کنی نه بری توی استور، اما تروفی سینک میکرد :|

سونی توی وب سایت playstation یک تاریخ هایی رو اعلام می کنه برای scheduled maintenance
دیشب هم یکی از همون تاریخ ها بود

Elder Scrolls Online به گفته ی سایت ها احتیاج به پلاس نداره و فری میشه بازیش کردb-)

این خبر خیلی وقته اومده من نمی دونم چرا vg247 تازه زدش ، البته خبر این که به پلاس نیازی نداره

اما....

60 دلار بازی ، ماهی هم 15 دلار ، فری ای در کار نیست

Elder Scrolls Online به گفته ی سایت ها احتیاج به پلاس نداره و فری میشه بازیش کردb-)

آره خیلی وقت پیش حتی Bethesda داشت با Microsoft مباحثه و Negotiate میکردن که برای بازی کردنش توی Xbox Live هم نیازی به پرداخت Fee نباشه...ولی خود بازی Subscription fee داره فکر میکنم اونطوری نباشه هم حتما پکیج پولی در نظر میگرن و یه سری آیتم هارو به صورت Exclusive به خریدار ها میدن.

به سرویس اینترنت وابسته هستش....من پینگم تو حالت خوب روی 100-110 هستش...توی حالت بد نهایتا 220-250

من اسیاتک دارم سرور لندن سیصد هست!!پس فقط با ایرانی ها میتونم!؟! توی ps3 فیفا بعضی وقت ها با خارجی ها میشد...

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

من اسیاتک دارم سرور لندن سیصد هست!!پس فقط با ایرانی ها میتونم!؟! توی ps3 فیفا بعضی وقت ها با خارجی ها میشد...

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

من پینگم از
speedtest.net
۶ms هست .

از ۴.۲.۲.۴
233 الی 300 ms هست ، مشکلی برای بازی آنلاین ندارم تو فیفا که یک ذره لگ هم وجود نداره . nfs هم مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or