همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

quote_icon.png
نوشته شده توسط o0NoobKill3r0o

سلام به شما دوستان
من چند روز پیش یک PS4 خریدم که ریجن 1 و برای آمریکاست.
مشکلی که دارم در ارتباط با اکانت ها و ریجن هاست.
الان اکانت من برای امارات (UAE) هست و می خواستم از سیستم PS Plus استفاده کنم و کارت اعتباری مربوط به خارج از کشور (MasterCard , Pay Pal ,.....) رو هم ندارم که وارد کنم.
کدوم کارت PS Plus رو خریداری کنم؟ ریجن کارت ها هم فرق می کنن؟ از چه سایتی برای امارات رو خریداری کنم؟
لطفا جواب بدید.
ممنون از شما.
باید psn card امارات یا uae بخرید میتونید از این استفاده کنید البته چندتا سایت هم هست مایل بودید بهتون پ خ میکنم فقط حواستون باشه حتما باید امارات یا uae باشه

سلام دوستان من الان ریجن یک هستم پلاس یکساله بعد بتلفیلدم ریجن 2 حالا من بخوام
بتلفیلد پرمیم کنم میشه یا نه دوستان راهنمایی کنند

میتونی بکنی، فقط باید از یه اکانت اروپایی بری Season pass رو بخری ولی توی اکانت آمریکایی میتونی بازیش کنی مشکلی نخواهد بود.

باید psn card امارات یا uae بخرید میتونید از این استفاده کنید البته چندتا سایت هم هست مایل بودید بهتون پ خ میکنم فقط حواستون باشه حتما باید امارات یا uae باشه
اگر از اکانت US استفاده کنم که مشکلی نیست؟
یعنی Credit Card دیگه نمی خواد اگر Redeem Code برای PS Plus داشته باشم؟

اگر از اکانت US استفاده کنم که مشکلی نیست؟
یعنی Credit Card دیگه نمی خواد اگر Redeem Code برای PS Plus داشته باشم؟

کلا چه از uk استفاده کنی چه us چه uae و چه هر اکانت دیگری که psn card یا کارت پلاسش تو این مملکت گیر بیاد استفاده کنی دیگه لازم به کردیت کارد و اینا نیست

دوستان لطفا يه نفر يه اطلاعاتي به من بده كه براي ساخت اكانت ريجن ١ بهتره يا ٢ ؟؟؟
من چند روزه ميخوام اكانت باز كنم هنوز موندم تو شك
يه نفر لطفا توضيح بده ممنون
يكي از دوستان ميگفت ريجن ١ زياد تخفيف ميده براي بازي ها ولي عوضش بازي هاي رايگان ريجن ٢ از كيفيت بالاتري برخوردارن و بازي هايي درست و حسابي دارن
ممنون ميشم كسي كه اطلاعات كافي تو اين زمينه رو داره به من كمك كنه

دوستان لطفا يه نفر يه اطلاعاتي به من بده كه براي ساخت اكانت ريجن ١ بهتره يا ٢ ؟؟؟
من چند روزه ميخوام اكانت باز كنم هنوز موندم تو شك
يه نفر لطفا توضيح بده ممنون
يكي از دوستان ميگفت ريجن ١ زياد تخفيف ميده براي بازي ها ولي عوضش بازي هاي رايگان ريجن ٢ از كيفيت بالاتري برخوردارن و بازي هايي درست و حسابي دارن
ممنون ميشم كسي كه اطلاعات كافي تو اين زمينه رو داره به من كمك كنه

اون دوستی که گفته پلاس uk بازیهای بهتری میده احتمالاً برای ps3 منظورش بوده چون فعلاً برای ps4 بازیها یکسان ـه.
برای ریجن 2 سراغ امارات نرو چون استور مضخرفی داره! درکل من بهت پیشنهاد میکنم بین uk و us انتخاب کنی چون برای خرید از استور ، کارت های این دو کشور راحت تر گیر میاد. اینم درنظر داشته که uk گرونتره چون واحد پولش پوند ـه و الان حدود 1800 تومن گرونتر از دلار ـه. از اینور هم بازیهایی که میاد ایران اکثراً ریجن 2 ـه ، یه وقت اگه کد یا چیزی داشت که میخواستی تو استور بزنی یا واسش dlc بگیری باید اکانتت ریجن 2 باشه.
هرچی لازم بود رو فکر کنم گفتم ، تصمیم با خودته ;)

خوب پوند گرون تره اما نه فقط تو ايران تو همه جا ديگه مثلا يه چيز ١٠ دلاري قيمتش تو استور uk بايد مساوي باشه يا ٦.٥ پوند
غير اين باسه كه ديگه نميصرفه !!
سوال من اينجاست كه اومديم اكانت us درست كرديم ماه بعد ديدم چه بازي توپي براي uk اومد ولي ما سرمون بي كلاه موند يا برعكس

خوب پوند گرون تره اما نه فقط تو ايران تو همه جا ديگه مثلا يه چيز ١٠ دلاري قيمتش تو استور uk بايد مساوي باشه يا ٦.٥ پوند
غير اين باسه كه ديگه نميصرفه !!
سوال من اينجاست كه اومديم اكانت us درست كرديم ماه بعد ديدم چه بازي توپي براي uk اومد ولي ما سرمون بي كلاه موند يا برعكس

واسه ما نمیصرفه!! خودت حساب کن کدوم گرونتر درمیاد ;)

دلار = 2,950
پوند = 4,860

دوستان من اکانتم ریجن 1 اه

به نظرتون الان ارش داره پلاس بگیرم یا بزارم بازی های دیگه که برای پلاس اومد اون موقع پلاس بگیرم؟

ویتا هم دارم داره خاک می خوره :d

راستی contrast هنوز رایگانه واسه رجین 2 یا نه؟

پس چرا قيمت بازي هاي فيزيكي اين دو ريجن تو ايران يكيه ؟ حتي گاهي ريجن ١ گرون تره !!
شما وقتى اكانت UK درست ميكنى و ميرى تو store UK يعنى شما شهروند و تحت قوانين اون ريجن قرار دارى. پس قيمت اونجا رو پرداخت ميكنى.
ولى بازى فيزيكى جزو صادرات حساب ميشه (در بازار تجارت جهانى صادرات ماليات نمى خوره)و طبق ماليات داخلى هر كشور ارزانتر يا گرانتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or