همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام اره ماله من از هایوب بود وصل نمیشد ولی الان درستهههه:x

برای من هنوز نمیتونه به psn لاگین کنه ولی آپدیتها و بازیها رو میتونه دانلود کنه..این دیگه چه صیغه ایه:|
سایت اسپید تست هم باز نمیشه ولی در عوض دانلودم با سرورهای خارجی خوب شده

بچه هایی که کلیزون دارید برای شما مولتیش چه جورییاست ؟ برا من هی دیس کانت میشه از سرور بازی . سرعت دانلودم برا بازی واپدیت بازی بد نیست تقریبا مثل pc یکم با نوسان ولی برا مولتی هی لیچ مزننه دیس کانت میشه اکانتم مال us میخوام psn کارت بگیرم بنظرنون یه اکانت امارات بسازم یه psn کارت امارات بگیرم تو مولتی فرقی مکنه؟

بچه هایی که کلیزون دارید برای شما مولتیش چه جورییاست ؟ برا من هی دیس کانت میشه از سرور بازی . سرعت دانلودم برا بازی واپدیت بازی بد نیست تقریبا مثل pc یکم با نوسان ولی برا مولتی هی لیچ مزننه دیس کانت میشه اکانتم مال us میخوام psn کارت بگیرم بنظرنون یه اکانت امارات بسازم یه psn کارت امارات بگیرم تو مولتی فرقی مکنه؟
من مشكلي ندارم راحت بازي ميكنم. شما پينگت رو چك كن.
ريجن اكانت هم ربطي به مولتي پلير بازي ها نداره!!!

شما احتمالا" تايم اوت زيادي داري
يه پينگ با 4.2.2.4 بگير ببين پينگ و تايم اوت ات چه مدليه

بعد واسه خرید dlc و ... باید حتما بازی هام ریجن 1 باشه اون موقع؟
اره ولی میتونی یه اکانت دیگه بسازی واسه دی ال سی کلا میتونی 4 تا اکانت همزمان اکتیو کنی روی کنسول

- - -ویرایش - - -

چجوری اکانت پلاس رو بخریم از ایران؟

یا psn card میخری پلاس رو توی استور میخری یا کد پلاس رو میخری

اره ولی میتونی یه اکانت دیگه بسازی واسه دی ال سی کلا میتونی 4 تا اکانت همزمان اکتیو کنی روی کنسول

- - -ویرایش - - -

یا psn card میخری پلاس رو توی استور میخری یا کد پلاس رو میخری

به نظر شما اکانت اصلی ام چه کشوری باشه؟

به نظر شما اکانت اصلی ام چه کشوری باشه؟

چند وقت پیشا یکی از بچه ها میگفت از سونی پرسیده.سونی گفته کشور اکانت هرچی نزدیکتر باشه به شما بهتره خب اگه اینجور باشه uk و uae گزینه های بهتری هستن ولی psn card شون گرونتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or