همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من اینترنت از های وب دارم...

مشکلی نداشتم تا چند روز پیش ولی الان چند روزه نمیتونم به psn وصل بشم هر کاری میکنم نمیشه..

دی ان اس زدم ، mtu تغییر دادم ....مودم رو ریست کردم ولی نمیشه و این ارور رو میده

View attachment 81442 View attachment 81441

یه مورد دیگه اینکه به اینترنت گوشی وصل میشه ولی اینترنت خونه نمیشه
با یک اکانت دیگه امتحان کن ببین باز هم همین مشکل رو داری؟

اصولا يه كد مربوط به ارور ميده كه از طريقش ميشه متوجه شد مشكل از چيه
اگه تازه به ورژن ٥ اپديت كرديد بخاطر قوانين جديده قسمت تروفيارو فك كنم باز كنيد خودش اتصال اينترنتو چك ميكنه و بعد از قبول قوانين و يه سري تنظيمات ميشه به psn وصل شد اگه قبلا اينكارو كرديد كه مشكل از چيز ديگس
ارور که میده سرچ کردم هیچ جا تو اینترنت راجبش گفته نشده . ارور ce-34481-0
بله سیستم رو آپدیت کردم

عجیبه منم دو روزه به استور نمیتونم وصل شم اپدیت بازیا را انجام میده کلا کنسول اینترنت داره اما به استور وصل نمیشه ربطی هم به اپدیت ۵ نداره تا دو روز پیش همه چیز درست بود

عجیبه منم دو روزه به استور نمیتونم وصل شم اپدیت بازیا را انجام میده کلا کنسول اینترنت داره اما به استور وصل نمیشه ربطی هم به اپدیت ۵ نداره تا دو روز پیش همه چیز درست بود
استور سونی رو که با موبایل و پی سی هم میتونی بری مشکل وقتیه که نتونی به PSN کانکت بشی و آنلاین بزنی

دوستان کسی نتونست بگه مشکل از چیه ؟ واقعا عجیب برای من که با هر دو اینترنت قبلا وارد psn میشد ولی الان نمیشه و جالبتر از اون اینه که دستگاه اینترنت داره آپدیت هم انجام میشه ولی به psn وسل نمیشه

دوستان کسی نتونست بگه مشکل از چیه ؟ واقعا عجیب برای من که با هر دو اینترنت قبلا وارد psn میشد ولی الان نمیشه و جالبتر از اون اینه که دستگاه اینترنت داره آپدیت هم انجام میشه ولی به psn وسل نمیشه
دقیقا منم مشکل شما را دارم همون اروری هم که میگی دارم هیچ جا هم تو اینترنت درباره این ارور چیزی ننوشته.به اکانت هم ربط نداره من با اکانت اروپا و هنگ کنگ خودمم تست زدم هیچ کدوم به استور وصل نمیشه .شما هم با اینترنت همراه اول وصل میشی به استور یا نه دوستان کسی اگه با اینترنت همراه اول وصل میشه و مشکل نداره بگه

دقیقا منم مشکل شما را دارم همون اروری هم که میگی دارم هیچ جا هم تو اینترنت درباره این ارور چیزی ننوشته.به اکانت هم ربط نداره من با اکانت اروپا و هنگ کنگ خودمم تست زدم هیچ کدوم به استور وصل نمیشه .شما هم با اینترنت همراه اول وصل میشی به استور یا نه دوستان کسی اگه با اینترنت همراه اول وصل میشه و مشکل نداره بگه
بله یکی از 2 تا اینترنتی که باهاش چک کردم همراه اول بود اونیکی هم ADSL بود الان با یه خط رایتل تست کردم وصل شد واقعا نمیفهمم چرا تا چند روز پیش با همراه اول به psn وصل میشد الان نمیشه

منم این مشکلو دارم اینترنتم همراه اول وصل نمیشه اینترنت گوشیم رایتله هات اسپات می کنم وصل میشه بعد دوباره سوییچ می کنم رو همراه اول درست میشه .

پس معلوم شد همون جور که حدس میزدم مشکل از اینترنت همراه اوله امیدوارم زودتر حل شه چون من در حال حاضر اینترنت دیگه ای ندارم
ظاهرا رایتل هم به همین وضع دچار شد الان که دوباره خواستم به رایتل وصل بشم باز هم psn failed شد

• Like
Reactions: vayne solidor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or