خیر چون لازمش پاک کردن کد قبلی هست
اینطوری که خیلی خوب بود 5 تا کد 20تایی میزدی یه بازی رایگان میگرفتی
از کجا میخواستی ۵تا کد بیاری ؟ کی کدشو میداد بهت ؟
خیر چون لازمش پاک کردن کد قبلی هست
اینطوری که خیلی خوب بود 5 تا کد 20تایی میزدی یه بازی رایگان میگرفتی
سایتای مختلف میفروشن هر چه تعدادی که بخواییاز کجا میخواستی ۵تا کد بیاری ؟ کی کدشو میداد بهت ؟
دوستان میشه ۲تا کد تخفیف رو برای یک خرید وارد کرد ؟
نوید جان همه کدها مثل همه من کدی که داشتمو دادم به سالار، سالار هم از رفیقش یه کد گرفته بود گفت یکی بوده کدشون
وقتی رو کنسول خودت اکتیوه دیگه هک نشدی امنیت دو مرحله ای هم فعال کردی پس مشکلی نیستدوستان امروز وارد منو پلی استیشن 4 شدم دیدم رو بازیای دیجیتالی قفل افتاده نوشته بود باید انلاین شید انلاین شدم قفل رفت بعد رفتم دیدم اکانتم هم اکتیوه یه بار دیس اکتیو کردم دوباره اکتیو کردم افلاین شدم درست شد مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید هک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امنیت 2 مرحله ای رو هم تازه فعال کردم
روی کنسول اطلاع دقیق ندارم ولی تاجایی که میدونم نمیتونید همچین کاری کنید یه بازی چندین و چند سرور داره (فکر کنم؟)دوستان برای پینگ گرفتن از چه ip هایی استفاده کنیم؟؟ آیا ip سرورهای بازیهای مختلف فرق میکنه؟؟ یا همگی ب سرورهای psn ختم میشه؟؟
مثلا کسی ip سرور بتلفیلد 1 رو داره برا پینگ گرفتن؟ هرچقدر سرچ کردم نتونستم پیدا کنم متاسفانه
منم سرور خیلی از بازی ها رو ندارم اما بعد از کلی آنلاین زدن در چند بازی به این نتیجه رسیدم هر وقت ping 8.8.8.8 ام مناسبتر بود لگ کمتری در بازی داشتم . حتی شده بود پینگ ۴.۲.۲.۴ ام خیلی خوب بود و ۸.۸.۸.۸ ام خوب نبود لگ داشتم . در کل اگه بتونی ۸.۸.۸.۸ زیر ۱۰۰ داشته باشی شک نکن هیچ بازی لگ نمیخوری و توو بازی رقابتی هم راحت حریف پیدا میکنی حتی سرورای بازی های کونامی .دوستان برای پینگ گرفتن از چه ip هایی استفاده کنیم؟؟ آیا ip سرورهای بازیهای مختلف فرق میکنه؟؟ یا همگی ب سرورهای psn ختم میشه؟؟
مثلا کسی ip سرور بتلفیلد 1 رو داره برا پینگ گرفتن؟ هرچقدر سرچ کردم نتونستم پیدا کنم متاسفانه
سلام ، باید حتما اطلاعات Credit Card وارد کنید تا بهتون اون پلاس رایگان رو بده.سلام
تازه کنسول خریدم و هنوز اکانت درست نکردم
میخواستم بدونم اکانت PSN آمریکا که بسازم بهم 14 روز پلاس رایگان میده حتما؟