من دیروز مشکلی نداشتم امروز نمی تونم ساین این شم . کس دیگه ای هم هنوز مشکلشو داره؟
ویرایش: یه صفحه Privacy Update اومد واسم که اطلاعات Privacyـیم رو آپدیت کنم. الان درست شد و ساین این شدم.
من دیروز مشکلی نداشتم امروز نمی تونم ساین این شم . کس دیگه ای هم هنوز مشکلشو داره؟
چجوری اومد ؟ کجا اومد ؟ چی شد که اومد ؟همین الان تست کردم، برای من هم Sign In نمیشه.
ویرایش: یه صفحه Privacy Update اومد واسم که اطلاعات Privacyـیم رو آپدیت کنم. الان درست شد و ساین این شدم.
هیچی زدم رو قسمت Friends اومد یهوچجوری اومد ؟ کجا اومد ؟ چی شد که اومد ؟
مال منم همینجوری یه صفحه اومد بعدش درست شدهیچی زدم رو قسمت Friends اومد یهو
همین الان مال منم قطع شد و چند بار مودم و خاموش روشن کردم وصل نشددوستان باز psn قطع شده؟
از دیروز دیگه هرکاری میکنم وصل نمیشه به psn! قبلش اپدیت کرده بودم و دیگه دستگاه بعدش روشن نکردم تا دیروز که روشن کردم هر کاری میکنم وصل نمیشه!
فک کنم بعد اپدیت اینطوری شده یعنی این سونی میمیره یه بار گند نزنه تو بازی کردن ملت
دوست عزیز اگه میخوای سیو های بازی از بین نرن ریجن دیسک جدید و دیسک قبلی باید یکی باشن نسخه goty هم ممکنه بعضی فروشنده ها داشته باشن ولی باید بگردیمن چند هفته پیش Bloodborne رو پلات کردم و میخوام کم کم برم سراغ DLC
نسخه ی GOTY تو بازار پیدا میشه یا باید کلا بیخیالش بشم؟
من تا حالا از استور بازی نخریدم... از اون جایی که اکانت من ریجن 2 هست همه ی قیمت هارو به یورو نشون میده
قیمت DLC این بازی رو هم 15 یورو نشون میده اگه بخوام با گیف کارت 10 دلاری خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟