همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

من دیروز مشکلی نداشتم امروز نمی تونم ساین این شم . کس دیگه ای هم هنوز مشکلشو داره؟
همین الان تست کردم، برای من هم Sign In نمیشه. :|

ویرایش: یه صفحه Privacy Update اومد واسم که اطلاعات Privacyـیم رو آپدیت کنم. الان درست شد و ساین این شدم.

من چند هفته پیش Bloodborne رو پلات کردم و میخوام کم کم برم سراغ DLC

نسخه ی GOTY تو بازار پیدا میشه یا باید کلا بیخیالش بشم؟
من تا حالا از استور بازی نخریدم... از اون جایی که اکانت من ریجن 2 هست همه ی قیمت هارو به یورو نشون میده
قیمت DLC این بازی رو هم 15 یورو نشون میده اگه بخوام با گیف کارت 10 دلاری خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان باز psn قطع شده؟
از دیروز دیگه هرکاری میکنم وصل نمیشه به psn! قبلش اپدیت کرده بودم و دیگه دستگاه بعدش روشن نکردم تا دیروز که روشن کردم هر کاری میکنم وصل نمیشه!
فک کنم بعد اپدیت اینطوری شده یعنی این سونی میمیره یه بار گند نزنه تو بازی کردن ملت

دوستان باز psn قطع شده؟
از دیروز دیگه هرکاری میکنم وصل نمیشه به psn! قبلش اپدیت کرده بودم و دیگه دستگاه بعدش روشن نکردم تا دیروز که روشن کردم هر کاری میکنم وصل نمیشه!
فک کنم بعد اپدیت اینطوری شده یعنی این سونی میمیره یه بار گند نزنه تو بازی کردن ملت
همین الان مال منم قطع شد و چند بار مودم و خاموش روشن کردم وصل نشد

من چند هفته پیش Bloodborne رو پلات کردم و میخوام کم کم برم سراغ DLC

نسخه ی GOTY تو بازار پیدا میشه یا باید کلا بیخیالش بشم؟
من تا حالا از استور بازی نخریدم... از اون جایی که اکانت من ریجن 2 هست همه ی قیمت هارو به یورو نشون میده
قیمت DLC این بازی رو هم 15 یورو نشون میده اگه بخوام با گیف کارت 10 دلاری خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
دوست عزیز اگه میخوای سیو های بازی از بین نرن ریجن دیسک جدید و دیسک قبلی باید یکی باشن نسخه goty هم ممکنه بعضی فروشنده ها داشته باشن ولی باید بگردی
برای خرید dlc هم باید به ریجن بازیتون نگاه کنید بعد اقدام به خرید بکنید
کاملا مشخصه که از دلار نمیشه تو استور اروپا استفاده کرد

• Like
Reactions: Gotham Knight
دوستان من چند ماهی بود همه ی اکانت هام بجز اکانت اصلیم لاگین نمیشدن اما الان امروز اکانت اصلیم هم لاگین نمیشه هرکاری هم کردم باز نشد کسی چیزی میدونه یاری کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or