El sigloBlanco
کاربر سایت
اگه قراره همه چي قطع بشه بزاريم بريم از اين مملكت ps4 نخريديم كه نصف قابليتاشو از دست بديم اينطوري هيچdlc هم نميتونيم دانلود كنيم
رفقا بحث رو به بیراهه نکشونید و اجتماعی، سیاسی نکنید
همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store مخصوص PS4
من همین الان از طریق کامپیوتر با 3 تا اکانت مختلف از امریکا . هنگ کنگ . امارات راحت وصل شدم و ساین این کردم از طریق این ادرس
Official PlayStation website
دلیلی نداره با پلی استیشن مشکلی باشه
Xbox قضيش فرق داره كلا نميشه با ايپي ايران خريد كرد، PSN الان ميتونيد از استور PC خريد كنيد توي كنسول دانلود كنيد. تا موقعي مشكلات ISP ها رفع بشه.دلیلش اینه که با xbox هم همینه از سایتش میتونی وارد شی ولی خرید نمیتونی کنی
برای dlc اینا هم میشه اینطوری؟ کد هارو چی میشه بدون مشکل زد پلاس و...Xbox قضيش فرق داره كلا از با ايپي ايران خريد كرد، PSN الان ميتونيد از استور PC خريد كنيد توي كنسول دانلود كنيد. تا موقعي مشكلات ISP ها رفع بشه.
DLC اينا كه ميشه چون ميريد تو Download list انتخاب ميكنيد و بعد از اونجا وارد Download queue ميشه و روي PS4 (بايد روشن و به اينترنت وصل باشه)دانلود ميشه.برای dlc اینا هم میشه اینطوری؟ کد هارو چی میشه بدون مشکل زد پلاس و...
دیگه کردیت کارت نمیخواد؟ حتی اگه کد پلاس بخریم اینجا بزنیمDLC اينا كه ميشه چون ميريد تو Download list انتخاب ميكنيد و بعد از اونجا وارد Download queue ميشه و روي PS4 (بايد روشن و به اينترنت وصل باشه)دانلود ميشه.
همونطور كه گفتم من استور ريجن ٢ تازگي ها پلاس خريدم مشكلي نداشتم. البته من هيچ وقت كد پلاس استفاده نميكنم. PSN Card ميگيرم از استور ميخرم.
كد هاتونو اينجا بايد وارد كنيد:https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/account/giftcard/redeem-gift-card-flow.action
توي فروم هارو كه نگاه كردم مثل همون PS3 هست يعني كارت هاي ١ ساله ٦ ماهه ٣ ماهه لازم ندارن . حالا اون كارت هاي پلاس مجاني رو نميدونم فكر كنم لازم دارن.دیگه کردیت کارت نمیخواد؟ حتی اگه کد پلاس بخریم اینجا بزنیم
توي فروم هارو كه نگاه كردم مثل همون PS3 هست يعني كارت هاي ١ ساله ٦ ماهه ٣ ماهه لازم ندارن . حالا اون كارت هاي پلاس مجاني رو نميدونم فكر كنم لازم دارن.