همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

رفقا بحث رو به بیراهه نکشونید و اجتماعی، سیاسی نکنید

همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store مخصوص PS4

به بیراهه نمیکشیم دوستان الکی خودشونو دل خوش کردن ایران کلن بسته پرتاشو نمیزاره وصل شیم ربطی هم به سونی بدبخت نداره مشکل از خوده ایرانه
دوستان الکی دل خوش نکنید اونای که میتونن وصل شن دیر یا زود مثل بقیه میشن دعا کنید شاید اثر کرد)x

Last edited by a moderator:
من همین الان از طریق کامپیوتر با 3 تا اکانت مختلف از امریکا . هنگ کنگ . امارات راحت وصل شدم و ساین این کردم از طریق این ادرس
Official PlayStation website
دلیلی نداره با پلی استیشن مشکلی باشه

دلیلش اینه که با xbox هم همینه از سایتش میتونی وارد شی ولی خرید نمیتونی کنی

دلیلش اینه که با xbox هم همینه از سایتش میتونی وارد شی ولی خرید نمیتونی کنی
Xbox قضيش فرق داره كلا نميشه با ايپي ايران خريد كرد، PSN الان ميتونيد از استور PC خريد كنيد توي كنسول دانلود كنيد. تا موقعي مشكلات ISP ها رفع بشه.

آخرین ویرایش:
Xbox قضيش فرق داره كلا از با ايپي ايران خريد كرد، PSN الان ميتونيد از استور PC خريد كنيد توي كنسول دانلود كنيد. تا موقعي مشكلات ISP ها رفع بشه.
برای dlc اینا هم میشه اینطوری؟ کد هارو چی میشه بدون مشکل زد پلاس و...

برای dlc اینا هم میشه اینطوری؟ کد هارو چی میشه بدون مشکل زد پلاس و...
DLC اينا كه ميشه چون ميريد تو Download list انتخاب ميكنيد و بعد از اونجا وارد Download queue ميشه و روي PS4 (بايد روشن و به اينترنت وصل باشه)دانلود ميشه.
همونطور كه گفتم من استور ريجن ٢ تازگي ها پلاس خريدم مشكلي نداشتم. البته من هيچ وقت كد پلاس استفاده نميكنم. PSN Card ميگيرم از استور ميخرم.
كد هاتونو اينجا بايد وارد كنيد:https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/account/giftcard/redeem-gift-card-flow.action

آخرین ویرایش:
DLC اينا كه ميشه چون ميريد تو Download list انتخاب ميكنيد و بعد از اونجا وارد Download queue ميشه و روي PS4 (بايد روشن و به اينترنت وصل باشه)دانلود ميشه.
همونطور كه گفتم من استور ريجن ٢ تازگي ها پلاس خريدم مشكلي نداشتم. البته من هيچ وقت كد پلاس استفاده نميكنم. PSN Card ميگيرم از استور ميخرم.
كد هاتونو اينجا بايد وارد كنيد:https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/account/giftcard/redeem-gift-card-flow.action
دیگه کردیت کارت نمیخواد؟ حتی اگه کد پلاس بخریم اینجا بزنیم

دیگه کردیت کارت نمیخواد؟ حتی اگه کد پلاس بخریم اینجا بزنیم
توي فروم هارو كه نگاه كردم مثل همون PS3 هست يعني كارت هاي ١ ساله ٦ ماهه ٣ ماهه لازم ندارن . حالا اون كارت هاي پلاس مجاني رو نميدونم فكر كنم لازم دارن.

توي فروم هارو كه نگاه كردم مثل همون PS3 هست يعني كارت هاي ١ ساله ٦ ماهه ٣ ماهه لازم ندارن . حالا اون كارت هاي پلاس مجاني رو نميدونم فكر كنم لازم دارن.

ما که خواستیم پلاس بخریم از استور امارات billing information که شامل کردیت کارت هم میشه میخواد:|

دوست عزیزز live is life شما اگه پی اس ان کارت 10 دلاری دستگاه رو داری کد شو وارد کن 10 دلار تو استور وارد حسابت می شه بعد با اون یک پلاس 1 ماهه بخر دیگه کردیت کارت و billing information نمیخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or