همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا چند روزه از هر 10،12 بار تستی که میگیرم 1 بار به psn وصل میشه ، توی بازیای آنلاین هم میپره بیرون یا اصلا وصل نمیشه
یعنی اینقدر اینترنت داغونه یا باید تنظیمات خاصی انجام بدم مثل mtu یا dns
از دوستان کسی اگه اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه
ممنون

آقا چند روزه از هر 10،12 بار تستی که میگیرم 1 بار به psn وصل میشه ، توی بازیای آنلاین هم میپره بیرون یا اصلا وصل نمیشه
یعنی اینقدر اینترنت داغونه یا باید تنظیمات خاصی انجام بدم مثل mtu یا dns
از دوستان کسی اگه اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه
ممنون
داش احتمال داره از isp که نت میگیری باشه ها
اگه میتونی با یه نت دیگه تست کن ولی شاید با تغییر DNS اوکی شه مشکلت حالا
ولی اینکه میپره بیرون از نت ایرانه
والا عزیزان میخوان که *****ینگ هوشمند بزارن روی یه سری چیزا از جمله فیسبوک و اینجور چیزا و ما باید تحمل کنیم تا این عزیزان *****ینگ رو سراسری کنن
در واقع یوسر ها موش آزمایشگاهی هستن :)
از اول عید هم این مشکلا شروع شده و ه زمان خودشون بخوان اوکی میکنند
چی میشه کرد جز تحمل ...

دقیقا این وضعیت اتصالات psn قرار نیست درست بشه ؟

سرعت به حد مفتضههییی افت کرده توی psn ! قطعی زیاده ! ping افزایش پیدا کرده!

(قبلا پینگ ام عالی بود ! قطعی مفهومی نداشت ! در حد فوق عالی بود وضعیت psn ! اما الان!!!!)

XBL چی اون اوکیه مشکلی نداره ؟

واقعا اگر همین طور ادامه پیدا کنه کنسول واقعا به درد من نمیخوره! من قابلیت های انلاین نباشه بهم مزه نمیده بازی کردن ... دو سه تا بازی سینگل قوی رو هم از دوستان قرض میگیرم بازی می کنم !

واقعا خیلی ها دیگه عصاب براشون نمونده ! خبری نیست از بهبود و رفع این مشکلات (حالا دقیقا نمی دونم بگم نت ایران (که صد در صد همینه ! خارجی ها اینجوری باشه ...)) ؟ :(

متاسفانه ما مشکل نت رو تو ایران داریم و سونی تقصیری نداره چون اگه سرورای سونی واسه خارجی ها هم اینقدر خراب بود الان کسی ps4 نمیزد

ادریس تو چجوری تونستی مولتی لست بزنی ؟ از زمانی که نت اینجوری شد دیگه نمیتونم انلاین بازی کنم:| ایناهم مارو سرویس کردن با *****ینگ هوشمند:|

ادریس تو چجوری تونستی مولتی لست بزنی ؟ از زمانی که نت اینجوری شد دیگه نمیتونم انلاین بازی کنم:| ایناهم مارو سرویس کردن با *****ینگ هوشمند:|

امید جان سلام جدی میگی نتونستی آنلاین بزنی بعد از آپدیتی که سونی داد هم واسه دستگاه هم واسه لست متاسفانه باید خود ناتی داگ با آپدیت بازی رو درست میکرد نه سونی که با آپدیت کوچیکش که فقط چند تا تغییر کوچیک داد اینطور مولتیشو واسه ما که نت نه چندان قوی داریم خراب میکرد واسه من بعد از گیر کردن تو کانکت دو روز لود میکرد بعد درست شد ولی جوین شدن بچه ها و پارتی دادن دیگه شد مصیبت امید جان والا من این آپدیت آخری رو هم که ۲.۵۱ بود ریختم گفتم ببینم تاثیر داره اگه درست بشه معلومه تقصیر از سرورای سونی هستش اگه نه که نت ما ایرانیا خرابه من که بازی میکنم ولی مثل قدیم نیست راستی یعنی وارد مولتیش نمیشه واسه تو؟؟؟؟

امید جان سلام جدی میگی نتونستی آنلاین بزنی بعد از آپدیتی که سونی داد هم واسه دستگاه هم واسه لست متاسفانه باید خود ناتی داگ با آپدیت بازی رو درست میکرد نه سونی که با آپدیت کوچیکش که فقط چند تا تغییر کوچیک داد اینطور مولتیشو واسه ما که نت نه چندان قوی داریم خراب میکرد واسه من بعد از گیر کردن تو کانکت دو روز لود میکرد بعد درست شد ولی جوین شدن بچه ها و پارتی دادن دیگه شد مصیبت امید جان والا من این آپدیت آخری رو هم که ۲.۵۱ بود ریختم گفتم ببینم تاثیر داره اگه درست بشه معلومه تقصیر از سرورای سونی هستش اگه نه که نت ما ایرانیا خرابه من که بازی میکنم ولی مثل قدیم نیست راستی یعنی وارد مولتیش نمیشه واسه تو؟؟؟؟
از بعد از عید این مشکل شروع شد.کانکتینگ تا یه حدی میره بعد گیر میکنه .گزاشتم رو safe mode یه روز کامل شاید مشکل کانکتینگ حل شه بعد دیدم کلا بازی close شده.فقط لست همچین مشکلی داره.من خیلی راحت GTA Online میزنم.به مخابراتم زنگ زدم هیچی نگفتن واقعا که:|

اخه این دیگه چه وضعشه ما قبلا که پینگمون بالای 200 بود پکت لاست داشتیم همیشه اولم بودیم تو بازی های انلاین حالا دیگه مثله پارسال زدن نت رو کلا خراب کردن یه بارکی مثله کره شمالی اینترنتو جمع کنید دیگه راحت تریم نه میشه پارتی ساخت نه میشه بازی کرد قیمت خون پدرشونم میگیرن برای اینترنت ذغالی البته ممکنه اون کوسهه دوباره گرسنش شده باشه اومده باشه کابل اینترنتو گاز زده باشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or