همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من بازی رو از استور پیش خرید کردم بدون اینکه هزینه پداخت کنم دوستان گفتند وقتی میخواهید دانلود کنید باید اجساب رو شارژ کنم ولی الان من دارم دانلودش میکنم با توجه به اینکه من بازی رو خریدیم شنبه به دستم مییرسه الان از دوستان میخواهم من بازی رو دانلود کنم میتونم وارد بازی بشم

دوستان من بازی رو از استور پیش خرید کردم بدون اینکه هزینه پداخت کنم دوستان گفتند وقتی میخواهید دانلود کنید باید اجساب رو شارژ کنم ولی الان من دارم دانلودش میکنم با توجه به اینکه من بازی رو خریدیم شنبه به دستم مییرسه الان از دوستان میخواهم من بازی رو دانلود کنم میتونم وارد بازی بشم

دوربین مخفیه :-/ کدوم بازی ؟

دوربین مخفیه :-/ کدوم بازی ؟
ببخش داداش خول شدم منظورم tlouبود من بازی رو پیش خرید کردم از استور uk الان بهم اجازه دانلود داده میخوام اگه دانلودش کردم میتونم برم تو بازی یا باید اونجا پرداخت رو کامل کنی؟

ببخش داداش خول شدم منظورم tlouبود من بازی رو پیش خرید کردم از استور uk الان بهم اجازه دانلود داده میخوام اگه دانلودش کردم میتونم برم تو بازی یا باید اونجا پرداخت رو کامل کنی؟

:shocked:

نه داداش چی پرداختو کامل کنی ؟ اگه تایید شده که تمومه !! همه ی بچه های اینجا اکانتشون ukست . جلل خالق . بزن دانلود خبرشو بده .

:shocked:

نه داداش چی پرداختو کامل کنی ؟ اگه تایید شده که تمومه !! همه ی بچه های اینجا اکانتشون ukست . جلل خالق . بزن دانلود خبرشو بده .
اجازه دانلود داده وقتی میره رو بازی spوmpرو انتخاب کن برا دانلود الان مشکل اینه که نتم افتضاح نامحدود نیست

دادا از همین روش ساختن اکانت امارات استفاده کردی؟
داداش نه با اکانت ukاین کارو انجام دادم ؟ هنوز خودم در تعجیم:-o

- - -ویرایش - - -

دوستانی که بازی ریجن 2 رو دیجتالی گرفتن اگه فایل دارند به ما بدن تا من از سردرگمی خارج بشم

میگم میترسم حجم اضافی بخرم اخرش ضد حال بخورم
خیلی عجبیه؟

آره خب 2 روزم مونده . من میگم به احتمال 99.9 در صد سرکاریم . اجازه دانلود کامل میده ولی بازی خیر تا ریلیز بشه . بعدم میگه اول حساب بعد کتاب :d . من میگم صبر کن تا ریلیز بشه بعد خودش یه صدایی ازش در میاد . ولی در نوع خودش جالبه که هنوز توی حالت پیش خرید اجازه دانلود میده :-/ اولین باره قبل ریلیز همچین چیزی میبینم

آره خب 2 روزم مونده . من میگم به احتمال 99.9 در صد سرکاریم . اجازه دانلود کامل میده ولی بازی خیر تا ریلیز بشه . بعدم میگه اول حساب بعد کتاب :d . من میگم صبر کن تا ریلیز بشه بعد خودش یه صدایی ازش در میاد . ولی در نوع خودش جالبه که هنوز توی حالت پیش خرید اجازه دانلود میده :-/ اولین باره قبل ریلیز همچین چیزی میبینم
اره من فکر کنم همینجوری

دوستان برا ساین این تو PSN که هی رو Please wait میمونه اگه کریو رو شیر کنم حتما درست میشه یا اونم شانسیه ؟
واینکه برا شیر کریو من کنسول و کامپیوترم با لن به مودم ADSL وصله، یه راهی نداره که بشه از این طریق کریو رو شیر کرد ؟ (تو آموزش صفحه اول این حالت نیومده!)

همین الان از ساعت 9 گذاشتم تا 9.30، هیچ اتفاقی نیفتاد!!
جالب اینه که وقتی پسورد رو اشتباه میزنی، میگه اشتباهه، پس در نتیجه به سرور وصل میشه اما نميدونم چرا فقط به Psn وصل نمیشه!!
حتی هشدار آپديت هم میداد!

منم مثل شما همین مشکل رو داشتم
اگر میتونی ک*ر*ی*و شیر کنی ک هیچ راحت کانکت میشی
اما اگه نمیتونی بین نتورک سوئیچ کن رو حالت مختلف (از وایرلس برو رو لن و برعکس) و تست بگیر اوکی میشه
من اینترنتم از مخابراته و به همین شکل خیلی راحت وصل میشم

دوستان برا ساین این تو PSN که هی رو Please wait میمونه اگه کریو رو شیر کنم حتما درست میشه یا اونم شانسیه ؟
واینکه برا شیر کریو من کنسول و کامپیوترم با لن به مودم ADSL وصله، یه راهی نداره که بشه از این طریق کریو رو شیر کرد ؟ (تو آموزش صفحه اول این حالت نیومده!)

نمیشه!
شما برای شیر کردن حتما باید یه کارت شبکه اضافه داشته باشید روی کامپیوترتون

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or