همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

میشه توضیح بدی چطوری ؟

- - -ویرایش - - -

دوستان من با کریو هم امتحان کردم و متاسفانه نشد بازم-
ببینید ریجن دسگام 1 و اکانتم us هست
با این اکانت میخوام وارد شم میره روی please waite
اصلا میخوام برم اکانت جدید بسازم بازم همونطوری میشه
ولی وقتی با اکانت دوستم که برا اروپاس ساین میشم راحت میره تو
اگه چیزی به ذهنتون میرسه کمک کنید
بخدا یه هفتس کفرم درومده
یکی از بچه ها چند صفحه قبل با kerio هم امتحان کرده بود مشکلش حل نشده بود.
تغریبا هرچی به ذهنم میرسید دیگه گفتم . نمیدونم مشکل اصلا از کجا هست و متاسفانه پابرجاست .
توصیه اینکه سعی کنی در صورت امکان از یه نته دیگه استفاده کنید. بیشتر قضیه من احتمال میدن این مسعله به نت مربوط هست. حالا کجای کار اشتباهی میره از DNS هست یا پورت یا IP و یا هرچیزه دیگه نمیدونم ...
فکر میکنم یکی از دوستان باز چند صفحه قبل همه تنظمیات رو دستی داده بود بازم نشده بود ...

بچه ها این مشکل انلاین شدن چقد جدیه؟؟؟ من چون زیاد انلاین بازی میکنم.... یعنی سونی هم ما رو تحریم کرد؟؟؟؟
من با 360 راحت به لایو وصل میشم ....الان واقعا بین one و 4 موندم!!!!!
چیکار کنم ....یکی ما رو راهنمایی کنه
دمتون گرم

بازی Infamous Secend Son رو با سرعت 1 مگابیت تو خونه به راحتی ریموت زدم با ویتا..بدون لگ ولی فریم ریت احساس میشد مقداری پایین تر از رو TV هست ولی عالی بود.

از تو خونه با سرعت 1 مگابیت و در جای دیگه با سرعت 512 کیلوبیت نشد وصل شد و پیغام روی ویتا امد که سرعت شما پایینه.

دوستانی که اینترنت 1 مگ به بالا دارن از هر کجا که باشن به راحتی میتونن ریموت کنن بازی هارو و بازی کنن ولی زیر 1 مگ امکان پذیر نیست...البته این تست رو من رو اینترنت مخابرات گرفتم.

سلام
اقابون من کنسولم ریجن 3 هست مشکلی تو وصل شدن ندارم. بازی wd رو دارم ریجن 2 وقتی کد بازی رو تو psn میزنم ارور میده که یا درست نیست یا کوتاهه اکانت psn هم کشور رو زدم همین عربا :d
کسی میدونه باید چیکار کنم تا کد رو دانلود کنه ؟

سلام
اقابون من کنسولم ریجن 3 هست مشکلی تو وصل شدن ندارم. بازی wd رو دارم ریجن 2 وقتی کد بازی رو تو psn میزنم ارور میده که یا درست نیست یا کوتاهه اکانت psn هم کشور رو زدم همین عربا :d
کسی میدونه باید چیکار کنم تا کد رو دانلود کنه ؟

اکانتت مال این کشورای ____ ئه اما بازیت ریجن دوئه باید اکانتت رو عوض کنی یه جایی مثلا انگلیس بسازی :d

بازی Infamous Secend Son رو با سرعت 1 مگابیت تو خونه به راحتی ریموت زدم با ویتا..بدون لگ ولی فریم ریت احساس میشد مقداری پایین تر از رو TV هست ولی عالی بود.
از تو خونه با سرعت 1 مگابیت و در جای دیگه با سرعت 512 کیلوبیت نشد وصل شد و پیغام روی ویتا امد که سرعت شما پایینه.
دوستانی که اینترنت 1 مگ به بالا دارن از هر کجا که باشن به راحتی میتونن ریموت کنن بازی هارو و بازی کنن ولی زیر 1 مگ امکان پذیر نیست...البته این تست رو من رو اینترنت مخابرات گرفتم.
دوست عزيز مطمئني بخاطر سرعت دانلود بوده ؟چون فكر كنم از ping هستش اتفاقا همين فردا ميخواستم بخرم ولي با اين حرفي كه شما زدي...:( دوستاني كه از اين قضيه مطمئن هستند بگن شايد ايشون اشتباه كردن.

سلام دوستان
من چندتا سوال دارم دگ نخواستم تو تاپیک های مختلف بپرسم ممنون میشم اینجا جواب بدید
۱- من چند روز دگ میخواستم برم ps4 ریجن ۱ بگیرم که قیمتش رو 1600 گرفتم به نظرتون خوبه ؟
۲- من بخوام آنلاین بازی کنم باید psn plus بخرم دگ میخواستم بدونم قیمتش چنده و از کجا میشه خرید ؟ ب
۳- اکانت psn اروپا بهتره یا آمریکا ؟ چون من شنیدم اروپا واسه بازی آنلاین بهتره نت با سرعت کمتر هم جواب میده تا آمریکا ؟
۴- الان بخوام دوتا بازی بگیرم کدوم ها بهتره ؟
ممنون

با سلام
من سرعتم با ps4 خوبه خودش تست میگیره مینویسه ا مگ ولی من هر بازی که میزارم دانلود کنه مدتی صبر کنه(5 دقیقه) من مینویسه نمیتونه دانلود کنه مشکل از کجاست؟

درود

دوستان یه اکانت psn ساختن مگه چقدر سرعت میخواد که با نت 256 یه ساعت تو همون Please Wiat ـه اول صبر میکنم آخرش هم هیچ :( . . . چه با وایرلیس چه سیمی نیم ساعت هم وا میسیم نمیشه ک نمیشه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or