همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

کلی بازی برای عید خریده بودم دانلودشون موند...
کلا هم نمیشه کاری کرد. کنسولم شده اجر...

کلی بازی برای عید خریده بودم دانلودشون موند...
کلا هم نمیشه کاری کرد. کنسولم شده اجر...
بعضی مغازه ها یا گیم نت ها اینروزا هم بازی میریزن. شنیدم توی دیوار زیاد پیدا میشن حالا شهر شما رو نمیدونم

• Like
Reactions: Zack.Fair
سلام این فایل ـی هست که همین الان از خود playstation.com گرفتم شماره فریمور نداشت ولی قاعدتا باید آخرین آپدیت باشه
Download
من هرکار میکنم فایل آپدیت رو پیدا نمیکنه. فولدر بندی هم به این شکل گذاشتم:
PS5
UPDATE
PS5UPDATE.PUP

• Like
Reactions: mobile1199
من هرکار میکنم فایل آپدیت رو پیدا نمیکنه. فولدر بندی هم به این شکل گذاشتم:
PS5
UPDATE
PS5UPDATE.PUP
عرشیا الان رفتم رو کنسول خودمم فایل رو تست کردم ظاهرا آپدیت شد. فلش رو هم یه بار قبل ـش fat32 فرمت کردم با خود ویندوز (البته فکر میکنم exfat هم برای PS5/PS4 برخلاف PS3 اوکی باشه) و با همین اسامی (caps on) فولدرها رو ساختم.
از ورژن قبل و بعد و روند آپدیت هم عکس گرفتم که مطمئن باشم خود فایل اوکی ـه برای آپدیت هم از پورت جلو با تبدیل usb c استفاده کردم کنسول رو هم safe mode نبردم و از خود settings گزینه update from usb drive رو زدم. قدیم سر PS4/PS3 معمولا همین داستان برای من یا با فرمت فلش و rename خود درایو درست میشد یا حتی اگر اون فلش سالم بود با یه فلش دیگه حل میشد باز اگه میتونی با یه فلش دیگه یا فرمت کامل امتحان کن اگه نشد از safe mode کنسول هم یه بار چک کن ببین اوکی میشه یا نه خبرشو بده که اگه یه درصد حل نشد دوباره فایل رو از خود playstation بگیرم آپلود کنم همینجا

بعضی مغازه ها یا گیم نت ها اینروزا هم بازی میریزن. شنیدم توی دیوار زیاد پیدا میشن حالا شهر شما رو نمیدونم
ممنون. اگه کسی چنین جاهایی تو تهران یا کرج میشناسه بگه پی ویم بدجور گیر افتادم

عرشیا الان رفتم رو کنسول خودمم فایل رو تست کردم ظاهرا آپدیت شد. فلش رو هم یه بار قبل ـش fat32 فرمت کردم با خود ویندوز (البته فکر میکنم exfat هم برای PS5/PS4 برخلاف PS3 اوکی باشه) و با همین اسامی (caps on) فولدرها رو ساختم.
از ورژن قبل و بعد و روند آپدیت هم عکس گرفتم که مطمئن باشم خود فایل اوکی ـه برای آپدیت هم از پورت جلو با تبدیل usb c استفاده کردم کنسول رو هم safe mode نبردم و از خود settings گزینه update from usb drive رو زدم. قدیم سر PS4/PS3 معمولا همین داستان برای من یا با فرمت فلش و rename خود درایو درست میشد یا حتی اگر اون فلش سالم بود با یه فلش دیگه حل میشد باز اگه میتونی با یه فلش دیگه یا فرمت کامل امتحان کن اگه نشد از safe mode کنسول هم یه بار چک کن ببین اوکی میشه یا نه خبرشو بده که اگه یه درصد حل نشد دوباره فایل رو از خود playstation بگیرم آپلود کنم همینجا

من اول از طریق safe mode اقدام میکردم برای آپدیت که به مشکل خوردم. الان که گفتی رفتم از ستینگ آپدیت رو زدم و بدون مشکل کنسول آپدیت شد. ممنونم از لطفت

• Like
Reactions: mobile1199
ما هم یه کانفیگ رایگان پیدا کردیم و وصل شدیم
دوستانی که میخوان روی کنسول شیر کنن میتونن کنسول رو با کابل لن به کامیپوتر وصل کنن و با استفاده از برنامه nekoray نسخه 3.26 ف یلتر شکن رو شیر کنن هم برای ps5 جواب داد هم برای ایکس باکس یه کانال هم برنامه ی flclash رو معرفی کرده بود ولی چون من کانفیگ پولی نداشتم نشد تست کنم
راستی کنسول هم آپدیت میخواد که با فلش آپدیتش کردم

ما هم یه کانفیگ رایگان پیدا کردیم و وصل شدیم
دوستانی که میخوان روی کنسول شیر کنن میتونن کنسول رو با کابل لن به کامیپوتر وصل کنن و با استفاده از برنامه nekoray نسخه 3.26 ف یلتر شکن رو شیر کنن هم برای ps5 جواب داد هم برای ایکس باکس یه کانال هم برنامه ی flclash رو معرفی کرده بود ولی چون من کانفیگ پولی نداشتم نشد تست کنم
راستی کنسول هم آپدیت میخواد که با فلش آپدیتش کردم
سلام وقتتون بخیر
آموزش کاملشو میشه بگید که چجوری با nekoray شیر کردید؟ ممنون میشم

سلام وقتتون بخیر
آموزش کاملشو میشه بگید که چجوری با nekoray شیر کردید؟ ممنون میشم
تنظیمات network and internet ویندوز بعد change adapter options بعد اگه به nekoray وصل باشید یه کانکشن به اسم neko ray tun میبینید کلیک راست کنید properties بعد قسمت شیرینگ در آخر تیک allow رو بزنید و Ethernet رو انتخاب کنید

من از نسخه ی 3.26 استفاده میکنم که توی github موجوده شاید نسخه های جدید نشن

هنگام استفاده از neko ray حتما تیک tun mode رو بزنید

کنسول آپدیت نشده وصل نشید که حجمتون تموم بشه

• Like
Reactions: N!ma

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• N!ma
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or