همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان راهکار غیرفعال کردن کد دو مرحله ای چیه؟ چند روزی هست که نمیتونم وارد اکانتم بشم :-?
من با این روش دو تا اکانتم رو غیرفعال کردم
بزن و برو تو پست اصلی ویدئو هم داره

باز اومدم یه نگاه به اکانت بندازم توی گوشی، دیدم sign out شده.
مراحل:
گوشی airplane
کانکت شدن به WiFi
کانکت کردن یه vpn خوب
تنظیم لوکیشن و ساعت هماهنگ با سرور vpn
نرم افزار پلستیشن رو clear all data
بعد اقدام به لاگین کردن میکنم.
خداروشکر هنوز جواب میده
کد دو مرحله ای رو هم که روی نرم‌افزار Google authenticator دارم.

من با این روش دو تا اکانتم رو غیرفعال کردم
خطر نداره آخه؟ هک نکنن اکانتمون رو

• Like
Reactions: Tommy Vercettii
سلام
Google authenticator چجوری فعال کنم روی اکانت؟
موقعی که اقدام به فعال کردن رمز دو مرحله ای میکنید، سوال میکنه که از طریق sms باشه یا از طریق app
شما app رو که انتخاب بکنی یه qr کد نشون میده که توی نرم افزار باید اسکنش بکنید.

لازم به ذکر است که ورژن های جدید Google authenticator مارو همه جوره تحریم کردن و نمیشه اکانت جدید توشون add کرد، باید از سایت نسخه های قدیمیش رو دانلود کنید.

• Like
Reactions: Tommy Vercettii
آقا میگما به نظرتون خطر نداره برداشتن ۲ مرحله‌ای؟ اکانت هک نشه به فنا بریم
اره منم سر این موضوع نگران میشم . ولی مگه چاره ی دیگه هم داریم ؟

دوستان برا اکانت پسوورد بهتره یا passkey ?? این passkey امکان داره مثل قضیه کد دو مرحله ای برا موبایل باشه بعدا ؟

یه پسورد حرفه‌ای بذار یا Passkey فعال کن یا از برنامه‌های اتنتیکیتور استفاده کن.
پسورد حرفه‌ای یعنی چجوری؟😅
الان از همین اتنتیکیتور استفاده میکنم ولی از اونجایی که همه چیمون تو هواس میترسم اینم غیر فعال بشه.

پس‌کی نحوه کارش چجوریه؟

اطلاعات اکانتت میره روی اثر انگشت یا پسورد گوشیت. ازین طریق وارد PS App میشی. مشکلات وارد شدن به اپ هم کلا حل میشه. بعد بخوای اکانتت رو روی کنسول ساین‌این کنی باید از طریق اپ اجازه بدی تا بتونی لاگین کنی. هر کی هم بخواد با اکانتت لاگین کنه توی اپ واست پیغام میاد که یکی داره لاگین میکنه، اجازه میدی بهش یا نه.

• Like
Reactions: rahmanshahi
اطلاعات اکانتت میره روی اثر انگشت یا پسورد گوشیت. ازین طریق وارد PS App میشی. مشکلات وارد شدن به اپ هم کلا حل میشه. بعد بخوای اکانتت رو روی کنسول ساین‌این کنی باید از طریق اپ اجازه بدی تا بتونی لاگین کنی. هر کی هم بخواد با اکانتت لاگین کنه توی اپ واست پیغام میاد که یکی داره لاگین میکنه، اجازه میدی بهش یا نه.
وحشت دارم از وارد شدن به بخش security اکانت 😬 همین دو مرحله ای روی Google authenticator هستش دیگه 😬

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or