در این تاپیک قصد داریم تا به طرز اجرا، حل مشکلات و آموزش این بازی زیبا و پرطرفدار برپردازیم.
موفق باشید
موفق باشید
سلام دوستان عزیز , خسته نباشید
ببخشید , من وقت نمیکنم کامل تمام مطلب هاتون رو بخونم ,بخاطر همین من چندتا سوال داشتم , لطفا اگه میشه راهنماییم کنید
من میخواستم بدونم که من برای آنلاین بازی کردن کانتر , از نسخه ی سورس استفاده کنم بهتره یا 1.6 ؟؟؟؟
میشه لینک دانلود یک وژن بدون دستکاری کانتر رو بدید که بتونم بدون مشکل آنلاین بازی کنم ....
منتظرم.... مرسی
جفت ورژناش طرفدارای خاص خودش رو داره ! من خودم به شخصه سورس رو ترجیه میدم ! برای لینک دانلود هم به اینجا مراجعه کن !آقا انجمن به این باحالی و اکتیوی دارین...!!!
1 نفر پیدا نمیشه که جواب مارو بده ؟؟؟
- برای نحوه بازی کردن در کانتر استرایک 1.6 به سایت پرشین گیم سر بزنید.
دانلود بازی - دانلود پچ نسخه 21 - دانلود آنتی چیت
{نکته : برای بازی آنلاین به هر 3 فایل بالا نیاز است}
2- برای دریافت بازی کانتر استرایک سورس اینجا کلیک کنید(نسخه کامل 64 - فایل تورنت [تست شده]) و یا برای دریافت پچ جدید (نسخه 64) کانتر استرایک سورس اینجا کلیک کنید.
{ نکته : در صورت مشاهده خطای "Some files could not be created" آن را رد کنید و پچ کامل نصب شده است . برای تغییر نام خود ,در داخل پوشه ی کانتر استرایک فایل rev.ini را باز کرده و خط PlayerName=aviara.ro را پیدا کرده و با تعییر aviara.ro نام خود را تغییر دهید. }
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=48679
میترسم حالت بد بشهسلام دوستـای عــزیز
کــســی مــیتـونــه واسـم لینــک material wallhack رو واســه Css بــزاره ؟؟!!!b-)
از وقتــی کــه بــه ورژن 1.0.66 آپــدیــت شــده نــمیــشــه از cheat استــفــاده کــرد !!!
بــا ایــن ping بــالا هـم کــه نمیشــه بــدون CHEAT بــازی کــرد:d
مــمنون میشــم اگــه جــوابــمـو بــدید
تبریک میگم !سلام دوستـای عــزیز
کــســی مــیتـونــه واسـم لینــک material wallhack رو واســه Css بــزاره ؟؟!!!b-)
از وقتــی کــه بــه ورژن 1.0.66 آپــدیــت شــده نــمیــشــه از cheat استــفــاده کــرد !!!
بــا ایــن ping بــالا هـم کــه نمیشــه بــدون CHEAT بــازی کــرد:d
مــمنون میشــم اگــه جــوابــمـو بــدید
بابا دمت گرم !!بابا دمت گرم!! اعتبار نوش جونت!دو سه صفحه قبل رو نگاه کن لینک دانلود کامل بازی هستش بعد دانلود کن اگه دیدی ورژن بازیت قدیمیه اپدیتش کن بعد بازی رو اجرا کن سرج سرور بزن بشین بازیتو بکن اگرم سرور ایرانی خواستی که کم هست برو تو سایت game-monitor.com سرور ایرانی اگه بود ایپی شو کپی کن برو تو بازی ادد سرور بزن بعد راحت بشین بازی کن
من نسخه اریجینال رو از استیم خریدم حالا میشه با سرور هایی که توی ایران هست بازی کرد ایا ؟ اگه میشه ip یا اسم سرور رو بدین.
شما اسمت تو بازی چیه ....خداییش اینا از چه چیتایی استفاده میکنن که به این راحتی هد میزنن.یارو راه رفتنش رو بلد نیست
دست وپای طرف رو میزنه اونوقت طرف هدش میخوره
یا بعضیهاشون اصن کور نمیشن وقتی فلش میندازی
بعضیهاشونم جون بی نهایتن معلوم نیس چه جوریه نمیمیرن
به ما هم یاد بدین این چیتا رو خب
شما اسمت تو بازی چیه ....
کسی چیت نیست و اگه باشه ادمین شوتش میکنه بیرون
شاید تازه امدی بقیه بازیشون از تو بهتره !! دلیل نمیشه همه رو چیتر بدونی .