همه چیز درباره Counter-Strike: Source

مشکل حل شد اما حالا وقتی می خوام به سرورها کانکت بشم بعد از دانلود یکسری فایل این ارور رو میده و وصل نمیشه.

433b479d96de795b767de73275593889.png

کانتر هایی که شما دانلود میکنین یا میخرین هر ورژنی که باشن فقط یه مود معمولی خود کانتر با چیزای اصلی خود کانتر رو دارن و هیچ مود اضافی ندارن و اگر میخوای توی یه سرور بازی کنی که روش مود tdm نصبه وقتی میری تو سرور خودش دانلود میکنه .
مشکل این اررور هم اینه که مدل های بازیت کامل نیست و مدل ها هم معمولا از سرور ها دانلود نمیشن !

سلام دوستان من کانتر سورس جدید رو با حجم تقریبا 1.8 گیگ از میهن دانلود دانلود کردم یکی لطف کنه پچ آنلاین بازی کردنشو بذاره اینجا ممنون از همه

راستی یه چند تا آی پی ایرانی هم بذاره

سلام دوستان من کانتر سورس جدید رو با حجم تقریبا 1.8 گیگ از میهن دانلود دانلود کردم یکی لطف کنه پچ آنلاین بازی کردنشو بذاره اینجا ممنون از همه

راستی یه چند تا آی پی ایرانی هم بذاره
بگردی همش رو تو همین تاپیک پیدا میکنی ! 24 صفحه بیشتر نیست ! از آخر بری یه لینک دانلود کانتر هم هست که اون کامله !

الان مشخصات بازی من اینه:
Protocol version 16
Exe version 1.0.0.61 (cstrike)
Exe build: 14:08:03 May 17 2011 (4574) (240)
سرور هایی که من دارم اکثراً ماله روسیه ست .. عجیب غریب صحبت میکنند . سرور ایرانی میشناسید که بتونم با این بازی کنم؟
یا یه سروری که همشون انگلیسی صحبت کنند

الان مشخصات بازی من اینه:
Protocol version 16
Exe version 1.0.0.61 (cstrike)
Exe build: 14:08:03 May 17 2011 (4574) (240)
سرور هایی که من دارم اکثراً ماله روسیه ست .. عجیب غریب صحبت میکنند . سرور ایرانی میشناسید که بتونم با این بازی کنم؟
یا یه سروری که همشون انگلیسی صحبت کنند
فعلا این دوتا سرور موجوده !
http://www.game-monitor.com/search.php?location=IR&vars=&game=cstrike2

سلام , دوستان من وقتی میخوام وارد سروری بشم این اررور رو میده بازی :

6y750asytchx2juvemjl.jpg

چیکار کنم ؟
شما اگه از نسخه ی کرک شده استفاده میکنید فقط میتونید سرورای ایرانی برید چون ورژنتون قدیمیه ولی اگه از نسخه ی Original استفاده میکنید میتونید به سرورای دیگه هم برید !
این پیغام هم میگه ورژن سرور جدیده و به ورژن شما نمیخوره !

• Like
Reactions: Omid_King
شما اگه از نسخه ی کرک شده استفاده میکنید فقط میتونید سرورای ایرانی برید چون ورژنتون قدیمیه ولی اگه از نسخه ی Original استفاده میکنید میتونید به سرورای دیگه هم برید !
این پیغام هم میگه ورژن سرور جدیده و به ورژن شما نمیخوره !

Bebakhshid English Type Mikonam .. Win m GhaTi Dare
...

Agha man baziO Az Inja Dl Kardam :
http://vatandownload.com/2011/05/-counter-strike-source-دانلود-بازی-کانتر-استریک-free-game.php#more

Counter-Strike Source 1.0.0.60 build 4539 [No-Steam] (2011/MULTI2/Mod/RePack)

Hala Nemishe Patch i Chizi Nasb Konam Moshkel Hal She ? MamnoN .

Bebakhshid English Type Mikonam .. Win m GhaTi Dare
...

Agha man baziO Az Inja Dl Kardam :
http://vatandownload.com/2011/05/-counter-strike-source-دانلود-بازی-کانتر-استریک-free-game.php#more

Counter-Strike Source 1.0.0.60 build 4539 [No-Steam] (2011/MULTI2/Mod/RePack)

Hala Nemishe Patch i Chizi Nasb Konam Moshkel Hal She ? MamnoN .
توی بازی کنسول رو بزنید بعد این رو تایپ کنید Version ببینید ورژنتون چنده و ماله چه سالیه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or