در این تاپیک قصد داریم تا به طرز اجرا، حل مشکلات و آموزش این بازی زیبا و پرطرفدار برپردازیم.
موفق باشید
موفق باشید
برای اضا فه کردن بوت در CSSباید در ~ بزنی add_bot !البته اگه سوالتو درست فهمیده باشم!!!سلام بچه ها .
روز بخير
بچه ها ببخشيد من تازه کار هستم اگه ميشه کمکم کنيد .
يه چنتا سؤال داشتم در مورد CSS
1 - آقا من CSS دارم که Protocol 5 هست نميتونم Online بازی کنم ، چطوری ميتونم به Protocol 7 تبديل کنم ؟
2 - اگه يادتون باشه در بازی CS 1.6 Bot يا هر جا هست بازی مثل منو M يه منو داره به نام H ، چرا تو CSS نيست !؟
دستتون درد نکنه يه دنيا ممنون
سایت دیگه ای ندارم !درضمن باید پچ ها رو هم بریزی!ببخشید من از این سایت نمیتونم دانلود کنم اگه میشه این بچ های v16.17.18 رو واسم از یه سایت دیگه که خودتون تست کرده باشین بزارین.در ضمن باید بچ هارو حتما بریزیم؟؟؟؟؟؟
کسی نمی خواهد باسخ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای ول!!بجای شیرینیش منو admin میکنی؟؟؟؟:blushing:سرور جدیدی 22 نفره به آدمین مستری خودم برای همیشه تا 2 3 روز دیگه راه اندازی میشه. فقط برای بچه سرور ای ایران
http://www.game-monitor.com/search.php?location=IRسلام.من خیلی به این بازی وارد نیستم فقط چند بار تو گیم نت بازی کردم.
حالا که دیدیشرو گیر آوردم نمی تونم به صورت شبکه بازی کنم.درضمن من adsl با سرعت 128 دارم.
من به این صورت عمل می کنم.
روی Find server کلیک می کنم و بعد در ADD SERVER این آدرس رو تایپ می کنم 82.115.23.10:27015
پایین می نویسه refresh .... بعدش هیچ عکساعملی نشون نمیده.
لطفا کمکم کنید.
اسم کاملش رو بنویس!ممکن اون کانتر 2008 باشه که اصلا بهش نباید اطمینان کرد چون هنوز بتا هست !بچه من کانتر سورس رو از از سایت RapidShare دانلود کردم 22 part بود وقتی بازی رو اجرا میکنم از بازی میاد بیرون و این اررور رو میده:
failed to lock index buffer in cmeshDx8::lockindexbuffer
لطفا یکی راهنماییم کنه
DirectX9 نصب کنبچه من کانتر سورس رو از از سایت RapidShare دانلود کردم 22 part بود وقتی بازی رو اجرا میکنم از بازی میاد بیرون و این اررور رو میده:
failed to lock index buffer in cmeshDx8::lockindexbuffer
لطفا یکی راهنماییم کنه
اسم کاملش رو بنویس!ممکن اون کانتر 2008 باشه که اصلا بهش نباید اطمینان کرد چون هنوز بتا هست !
دانلود کردن این مشکلات رو هم داره دیگه!:blushing:اسمش اینه Counter Strike Source Lan and Bots در ضمن 22 part بود که به صورت zip شده بود وقتی xtract کردم دوتا فایل نصب اومد که گفته بود اول کدوم رو نصب کنم هر دوتا رو هم نصب کردم، DirectX9 نصب کردم.......
این سایتشه:
http://www.rapidsharedownload.net/games/counter-strike-source-lan-and-bots/
در آخر هم وقتی اررور اول ok میزدم این اررور می اومد:
the instruction at "0x0fa43e2c" refeenced memory at "0x0d88a1a0" be "rad" click on ok
terminate the program
سلامما الان 2 تا سرور برای کانتر سورس داریم....
که هر 2تاش همیشه پسورد داره....
برای رفتن به این سرور ها باید چه کار کرد ؟؟
کسی هست که بدونه چطوری میشه پسورد رو از ادمین گرفت ؟؟؟؟؟؟