در این تاپیک قصد داریم تا به طرز اجرا، حل مشکلات و آموزش این بازی زیبا و پرطرفدار برپردازیم.
موفق باشید
موفق باشید
آپدیت!! :cheesygri یا نسخه سرور پایینه یا نسخه شما!! آپدیت کنید.براي من اين اررور رو ميده چي كنم؟
dissconnect : server uses diffrent class tables
كممك كنيد
آپدیت!! :cheesygri یا نسخه سرور پایینه یا نسخه شما!! آپدیت کنید.
صفحه های قبل بخون به جواب میرسی
اگه بازی کناش رو بشه انتخاب کرد یعنی 4 تا بازی کن داشته باشه ورژن جدیدس!!!آقایون من یه ورژنش بازی کردم که اسمش counter strike source final آیا شما همینو بازی میکنید یا نه یکی دیگس بعد باید بگم که 3 ساله امده شایدم بیشتر شکل آیکونش یه چشم با رنگ آبی تیره هست میخوام بدونم همونه بعد فرقه این با اون چیه ؟
من به هرکی گفتم فکر کرده تازه امده من میگم بابا من 3 ساله دارم بازی میکنم حالا سیدیشو گم کردم ندارم
تو اینترنتم میگردم نیست فقط counter strike source هست
من باید چیکار کنم تا همونو پیدا کنم بابا بخدا خیلی ها بازی کردن
تو همه ورژن هاش همینو مینویسه. به اون اکتفا نکن!!!دستت درد نكنه اگه ميشه يه لينك درست از پچ ها بزار ..من خودم دانلود كردم بازي خراب ميشه بعد از نصب ..don't send ميده..راستي وقتي توي console ميزنم version نوشته protocol 7
میشهیه سوال
نمیشه نسخه سورس رو با هاماچی زد:confused:
اگه میشه دوستان من یه میسازم بیان باهم قرار بزاریم حداقل بزنیم عقده ای نشیم:biggrin1:
مگه شاتل برا سورس هم داره؟؟؟شبا بیا سرور ای ایران 62.193.19.80:27015 همه اونجان
سرور شاتل کامل در تسخیر روسها هست
چطوری میشه زد من که نتونستم ولی از راهه دیگه تونستم من سرور ساختم دوستم امد تو سربرگFavorites بعد آیپی isp منو داد منو دید یعنی با آی پی نتم تونستیم لن کنیم سرعتشم عالیهمیشه