همه چیز درباره سریال زیبای FlashForward

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چند وقت پیش قسمت اول این سریال رو دیدم. چیز جالبی بود ولی به علت وجود مشکلات نتونستم بقیش رو ببینم و هاردم فعلا تا 2 هفته دیگه دست خودم نیست. :((

FlashForward کلهم کنسل شد ! دیگه فصل بعدی وجود نخواهد داشت !
من که فقط اپیزود اول رو دیدم و با اینکه ازش بدم نیومد ولی حس دیدن اپیزودهای بعدی رو (حتی با وجود اینکه دانلود کرده بودم :دی) نداشتم.

من که فقط اپیزود اول رو دیدم و با اینکه ازش بدم نیومد ولی حس دیدن اپیزودهای بعدی رو (حتی با وجود اینکه دانلود کرده بودم :دی) نداشتم.
یکم بیشتر توضیح میدی آریا!؟:biggrin1:یعنی چی کنسل شد!!؟ یعنی همین یه فصله!؟:confused:

ببخشید می شه لینک این خبر رو بدید ما هم بخونیم آخه سریال داره خیلی خوب پیش می ره!!!:(

ببخشید می شه لینک این خبر رو بدید ما هم بخونیم آخه سریال داره خیلی خوب پیش می ره!!!:(
این طور که از قسمت 20 که من الان دیدم پیداست دارن سر و تهش رو یه جوری هم میارن و همه آدم ها دستشون رو شده !!
حالا بازم خدا کنه شایعه ای چیزی باشه چون سریاله خیلی خوبیه !

این طور که از قسمت 20 که من الان دیدم پیداست دارن سر و تهش رو یه جوری هم میارن و همه آدم ها دستشون رو شده !!
حالا بازم خدا کنه شایعه ای چیزی باشه چون سریاله خیلی خوبیه !

خوب آره موافقم اما من خیلی رویه این سریال بعد لاست حساب کرده بودم :((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or