همه چیز بازی کردن نیست، کیج از PS4 میگوید.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
the_dark_sorcerer_4.jpg

"فناوری چیزی است که به شما نفاوت های ظریف و نرمی در انجام کار میدهد، ولی سخت افزار همواره فقط یک وسیله است. این چیزی است که ما با نشان دادن دمو تکنیکی The Dark Sorcerer تلاش کردیم تا به شما بفهمانیم. و فقط نرمی و ظرافتی که شما در این تکنولوژی می توانید بگیرید. ما اینکار را با ژانرا کمدی امتحان کردیم، ولی با تمام موضوعات از نظیر ترسناک، موزیکال و ... ممکن است انجام شود. و در کل نسل بعد “وسیله ای بهتر است."

کیفیت گرافیک بسیار مورد توجه من است. من دوست دارم که ارتباط بین کنسول و بخش چند نفره را و جنبه های اجتماعی را آسان تر کنم.. در واقع بگویم ساختن برای PS4 بسیار راحت تر از PS3 است.
"

وقتی که از او پرسیدیم که چرا بازی های شما قابل تعامل نیستند، او گفت:

"چون من اهمیت نمی دهم. شما به The Walking Dead یک نگاهی بیاندازید. آن بازی چقدر قابل تعامل است؟ چه کسی اهمیت می دهد؟ هیچ کس. آیا شما از آن لذت بردید؟ بلی یا خیر؟ (منظورش اینه که لذت مهمه و تعامل پذیری اهمیت ندارد.)
هر ثانیه وقت گذاشتن برای بازی برای من مهم است... بقیه برای من اهمیتی ندارد.تمام چيزي كه من ميگویم اینست که بايد براي همه سليقه ها بازي داشته باشيم"

Source

آخرین ویرایش:
«تمام اون چيزي كه من ميگم اينه كه بايد براي همه سليقه ها بازي داشته باشيم»
All I’m saying is that there should be games for every taste

انگار اينو مخصوصا داره به منتقداش تو بازيسنتر ميگه :d

ويرايش:

این چَرت و پرت هایی که گفتی حتی ارزش ترول هم ندارن
yahoo_6.gif

دقيقا حرفهاش اونقدر برات مهم بود كه تاپيك رو باز كردي، حرفاش رو خوندي و ترولت رو هم كردي...

هان؟!؟!؟
yahoo_13.gif

من مگه کف دستم رو بو کرده ام که یارو چرت میگه که تاپیک رو نباید باز میکردم!؟!؟؟!
yahoo_13.gif
از کی تا حالا نباید متن خبر رو خوند! ؟
yahoo_21.gif

ترولم هم نکردم چون یه خط نوشته بودم بعد پاکش کردم در مورد این تیکه از حرف هاش :
چون من اهمیت نمی دهم. شما به The Walking Dead یک نگاهی بیاندازید. آن بازی چقدر قابل تعامل است؟ چه کسی اهمیت می دهد؟ هیچ کس

كي گفت نبايد متن خبر رو خوند؟ همين پستت كه گفتي ارزش ترول نداره خودش ترول درجه 1 بود :d
اون تيكه از حرفاش رو هم راست ميگه ديگه! هيچ كس به اينكه اون بازي گيم پلي داشت يا نداشت گير نداد و همه جا هم تحويل گرفته شد. اينم داره ميگه اينكه يه بازي مثل TWD گيم پلي داره يا نداره براي كسي مهم نيست. مهم يه چيز ديگست!

آخرین ویرایش:
این چَرت و پرت هایی که گفتی حتی ارزش ترول هم ندارن :bighug:
دقيقا حرفهاش اونقدر برات مهم بود كه تاپيك رو باز كردي، حرفاش رو خوندي و ترولت رو هم كردي...
پس مجبور میشویم لایکم رو پس بگیرم :-"
هان؟!؟!؟ :-o
من مگه کف دستم رو بو کرده ام که یارو چرت میگه که تاپیک رو نباید باز میکردم!؟!؟؟! :-o از کی تا حالا نباید متن خبر رو خوند! ؟ :))
چون من اهمیت نمی دهم. شما به The Walking Dead یک نگاهی بیاندازید. آن بازی چقدر قابل تعامل است؟ چه کسی اهمیت می دهد؟ هیچ کس

آخرین ویرایش:
این چَرت و پرت هایی که گفتی حتی ارزش ترول هم ندارن :bighug:

پس مجبور میشویم لایکم رو پس بگیرم :-"
هان؟!؟!؟ :-o
من مگه کف دستم رو بو کرده ام که یارو چرت میگه که تاپیک رو نباید باز میکردم!؟!؟؟! :-o از کی تا حالا نباید متن خبر رو خوند! ؟ :))
بد ترجمه شده. منظور کیج این بوده که مهم اینه از بازی لذت ببری وگرنه تعامل پذیریش اونقدر مهم نیست. برای همین TWD میگه اگه ازش لذت بردی دیگه لازم نیست به این فکر کنی که آیا بازی InterActive بوده یا نه. یه مقدار بد ترجمه شده و منظور رو برعکس میرسونه. این جمله ی خود کیج هست:
[LTR]
That’s not really a question I’m not interested in. Look at The Walking Dead. How interactive is that? Is it a game? Who cares? No-one cares. Did you have pleasure, did you enjoy it – yes or no? The amount of input per-second that you have to make is not, for me… it doesn’t have any importance
[/LTR]

حرفای خوبی زده :d برای Beyond لحظه شماری میکنم و مطمئنم که بازی خیلی شاخی از آب درمیاد :d

پ.ن : دوستان عزیز توجه داشته باشید با توجه به سوابق تاپیک های دیوید کیج, تا ساعاتی دیگر موج عظیمی از ترول ها به سمت این تاپیک حمله ور خواهند شد , لذا در برابر جُملاتی مانند : " دکمه زنی , هوی رین مگه گیمپلی داشت , این یارو چقدر حرف میزنه , دیوید دماغ , و . . . " واکنشی از خود نشان ندهید

ديگه بچه ها قرار شد ديگه شروع نكنيد ديگه فعلا كسي تا زمان نگارش اين مطلب ترول نكرده شما قبل از ترول جواب نديد و تاپيك رو آشفته نكنيد
حرفش كاملا درسته بازياي استاد كلا جورين كه بعضيا عاشقش ميشن بعضيها هم خوششون نمياد ولي بايد براي هر سليقه اي بازي داشته باشيم

مشکل از ترجمه نیست. جمله اش یه جوری هست که بد فهمیده میشه. نخواستم به ترجمه ی شما ایراد بگیرم. این که گفته مهم نیست آدم فکر میکنه بازی براش مهم نیست. ولی منظورش کاملا برعکس بوده.

ممنون از تذکر، پست اول ویرایش شد.

بازیهایی که کیج میسازه بیشتر هدفشون اینه که بازیباز در طول بازی از داستان اون بصورت اینتراکتیو لذت ببره. به همین خاطر سبک کاریه ایشون با بازیسازان دیگه خیلی خیلی زیاد فرق میکنه.توی کاری که میکنه با توجه به هدفی که بازی داره تا اینجا موفق بوده و امیدوارم شاهد بازیهای خوب دیگه هم از کیج باشیم. بدیهیه که کیج هیچوقت نمیاد COD بسازه چون مشخصا بدرد اینکار نمیخوره. پس بهتره بجای اینکه به فکر گیم پلی داشتن یا نداشتن بازیهای کیج باشیم ، بیشتر از دید خودش اون بازی رو بازی کنیم تا تجربه ی خوبی باشه نه فقط به قول یکی از دوستان دکمه زنی کرده باشیم.کیج سینما رو با صنعت گیم مخلوط کرده و دست پختش بازیهای نظیر HR و Beyond بوده و من به شخصه خیلی زیاد با بازیهاش حال میکنم ، با طرز فکر و ایدئولوژی ای که داره و بیشتر منتظرم تا از داستانی که قراره تو Beyond تعریف کنه لذت ببرم تا اینکه بخوام به فکر گیم پلی و این چیزا باشم.

معمولا بازی‌هایی که کیج میسازه ریسک بالایی داره، چون مثل سری CoD عامه پسند نیست و با خودش تجربیات جدید و خاصی به همراه داره. در واقع اثرات کیج تکرار مکرر یک‌سری حرکات نیست!

پ.ن : دوستان عزیز توجه داشته باشید با توجه به سوابق تاپیک های دیوید کیج, تا ساعاتی دیگر موج عظیمی از ترول ها به سمت این تاپیک حمله ور خواهند شد , لذا در برابر جُملاتی مانند : " دکمه زنی , هوی رین مگه گیمپلی داشت , این یارو چقدر حرف میزنه , دیوید دماغ , و . . . " واکنشی از خود نشان ندهید

دیوید قفس رو یادت رفت!:|کی میخواید تموم کنید این بازیا رو؟!

همون TWD هم منتقدین خودش رو داشته و داره.اینکه جوایز زیادی رو برده باعث نمیشه تا منتقدینش به حاشیه برن.هنوزم معتقدم TWD با ذات گیم،سرگرمی و تعامل بازیکن با بازی در تضاد بود؛ولی منکر این نمیشم که داستان خوب و گیرایی داشت.بازیکنا از داستان TWD لذت بردن نه گیم پلیش.اینجور اظهار نظرها هم ذات کارهای کیج و TWD رو تغییر نمیده.

عجب سوالی! ازش پرسیده چرا بازی های شما قابل تعامل نیستند؟!:d
حالا چرا TWD رو مثال زده خدا داند! ولی خب در کل قابل تعامل باشند یا نباشند، فن های PS که استقبال زیادی ازش می کنند. ولی خب در کل فکر نکنم بازی جدیدش یعنی Beyond two souls هم بتونه در حد GOTY ظاهر بشه. ولی خب به عنوان یه سازنده خلاق، کارها و ایده هاش قابل تقدیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or