به نظر من و طبق اطلاعاتی که دارم. در حال حاضر ایکس باکس 360 هالو اديشن بهترين و به صرفه ترين انتخاب هست.
فقط یه نکته بگم اگه گیر آوردی یه خبری به ما هم بدهحرف دو دوست عزیز تایید میشه چون اصلا این هیلو به صرفه نیست
اگه کسی pro با مین فالکون گیر بیاره از همه به صرفه تره
این رو که خیلی وقته گیر اوردم خواستی PM بده. فقط بدیش اینکه باید خدا تومن پول کپی خور کردن رو بدید :biggrin1:.
می شه شرح آزمایشات رو بگید تا ما هم متوجه بشیم.خوشم مياد که خودتون هم ميگيد پريميوم با مادربرد فالکون خدا تومان پولشه. اونم تازه اگه گير بياد. در آزمايشات هم به این نکته اشاره شده که در کل هالو اديشن از الايت بهتره. پس بهترين انتخاب برای کسايی که مشکل مالی ندارن هالو اديشن هستش. ( مهدی جان شما هم بورو کلا مغزتو آپديت کن : دی):laughing:
مگه با کپی کردنش چند می شه ؟ فکر کنم درایورش هیتاچی هست.بنکیو رو گیر بیاریم کمتر پامون در میاداین رو که خیلی وقته گیر اوردم خواستی PM بده. فقط بدیش اینکه باید خدا تومن پول کپی خور کردن رو بدید
خیلی جالبه تا دیروز همه قیمتا با کپی خور شدن بود و حدود 510-520 ولی حالا خدا تومان پول کپی خور شدنش شد؟این رو که خیلی وقته گیر اوردم خواستی PM بده. فقط بدیش اینکه باید خدا تومن پول کپی خور کردن رو بدید :biggrin1:.
قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.خوشم مياد که خودتون هم ميگيد پريميوم با مادربرد فالکون خدا تومان پولشه. اونم تازه اگه گير بياد. در آزمايشات هم به این نکته اشاره شده که در کل هالو اديشن از الايت بهتره. پس بهترين انتخاب برای کسايی که مشکل مالی ندارن هالو اديشن هستش. ( مهدی جان شما هم بورو کلا مغزتو آپديت کن : دی)
نه من عصبانی نیستم اصلا. موضوع اینکه شما الان 1 هفتس که هرروز داری میای اینجا می گی که کنسول های hdmi دار (که تقریبا 80% درایوش 79 هست) زیر 510 تومان تو تهران پیدا می شه که تازه همشونم کپی خور شده هستند، ولی پست قبلیت این حرف رو کاملا نقض می کنه.اشکان جون شما خیلی اعصبانی هستی از دست من درست پست طرف رو نخوندی. موضوع سر Pre بود که اکثرا درایوشون H 79 هست که پول زیادی برای کپی کردن میگیرن. در هر حال ببخشید.