همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

به نظر من و طبق اطلاعاتی که دارم. در حال حاضر ایکس باکس 360 هالو اديشن بهترين و به صرفه ترين انتخاب هست. البته اگر از شکل و رنگش خوشتون بياد. که بعيد ميدونم خوشتون نياد.!

كسايي كه درايوشون hitachi h 79 هست .اگه كپي خورش نكردن،پيام بدن تا ادرس يه جا رو بهشون بدم كه 30 تومن كپي خور ميكنه وكارش واقعا درسته ودستگاه رو جلوي روي خودتون كپي خور ميكنه.با توجه به اينكه قيمت كپي خور كردنh79رو من از چند نفر 60 تومن شنيده بودم ،گفتم احتمالا اين قيمت واسه كسايي كه درايوشون h79 هستش مناسبه.
با تشكر از همه بچه هاي بازي سنتر

به نظر من و طبق اطلاعاتی که دارم. در حال حاضر ایکس باکس 360 هالو اديشن بهترين و به صرفه ترين انتخاب هست.

به صرفه ترین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنظر شما خیلی بصرفس که 600 تا 650 تومن پول بی زبونو بدی تا هالو ادیشن بخری ؟
یه خورده اطلاعاتتو آپدیت کن .

فقط یه نکته بگم اگه گیر آوردی یه خبری به ما هم بده
این رو که خیلی وقته گیر اوردم خواستی PM بده. فقط بدیش اینکه باید خدا تومن پول کپی خور کردن رو بدید :biggrin1:.

خوشم مياد که خودتون هم ميگيد پريميوم با مادربرد فالکون خدا تومان پولشه. اونم تازه اگه گير بياد. در آزمايشات هم به این نکته اشاره شده که در کل هالو اديشن از الايت بهتره. پس بهترين انتخاب برای کسايی که مشکل مالی ندارن هالو اديشن هستش. ( مهدی جان شما هم بورو کلا مغزتو آپديت کن : دی):laughing:

خوشم مياد که خودتون هم ميگيد پريميوم با مادربرد فالکون خدا تومان پولشه. اونم تازه اگه گير بياد. در آزمايشات هم به این نکته اشاره شده که در کل هالو اديشن از الايت بهتره. پس بهترين انتخاب برای کسايی که مشکل مالی ندارن هالو اديشن هستش. ( مهدی جان شما هم بورو کلا مغزتو آپديت کن : دی):laughing:

می شه شرح آزمایشات رو بگید تا ما هم متوجه بشیم.
الایت با مادربرد فالکون از پریمیوم و هالو ادیشن هم بهتره نمی دونم شما چه جوری به این نتیجه رسیدی ؟
این رو که خیلی وقته گیر اوردم خواستی PM بده. فقط بدیش اینکه باید خدا تومن پول کپی خور کردن رو بدید
مگه با کپی کردنش چند می شه ؟ فکر کنم درایورش هیتاچی هست.بنکیو رو گیر بیاریم کمتر پامون در میاد

این رو که خیلی وقته گیر اوردم خواستی PM بده. فقط بدیش اینکه باید خدا تومن پول کپی خور کردن رو بدید :biggrin1:.
خیلی جالبه تا دیروز همه قیمتا با کپی خور شدن بود و حدود 510-520 ولی حالا خدا تومان پول کپی خور شدنش شد؟
خوشم مياد که خودتون هم ميگيد پريميوم با مادربرد فالکون خدا تومان پولشه. اونم تازه اگه گير بياد. در آزمايشات هم به این نکته اشاره شده که در کل هالو اديشن از الايت بهتره. پس بهترين انتخاب برای کسايی که مشکل مالی ندارن هالو اديشن هستش. ( مهدی جان شما هم بورو کلا مغزتو آپديت کن : دی)
قانون شماره 7) لطفا در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.

خیلی جالبه تا دیروز همه قیمتا با کپی خور شدن بود و حدود 510-520 ولی حالا خدا تومان پول کپی خور شدنش شد؟
اشکان جون شما خیلی اعصبانی هستی از دست من درست پست طرف رو نخوندی. موضوع سر Pre بود که اکثرا درایوشون H 79 هست که پول زیادی برای کپی کردن میگیرن. در هر حال ببخشید ;).

اشکان جون شما خیلی اعصبانی هستی از دست من درست پست طرف رو نخوندی. موضوع سر Pre بود که اکثرا درایوشون H 79 هست که پول زیادی برای کپی کردن میگیرن. در هر حال ببخشید ;).
نه من عصبانی نیستم اصلا. موضوع اینکه شما الان 1 هفتس که هرروز داری میای اینجا می گی که کنسول های hdmi دار (که تقریبا 80% درایوش 79 هست) زیر 510 تومان تو تهران پیدا می شه که تازه همشونم کپی خور شده هستند، ولی پست قبلیت این حرف رو کاملا نقض می کنه.

اساتید محترم
من می خوام هالو پکی بگیرم که مادربردش فالکون باشه و از قبل کپی خور نشده باشه و آکبند باشه.
عزیزان جایی رو سراغ دارید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or