همراه با XBox 360 تا سال 2015 !

The Hoss

کاربر سایت
همراه با XBox 360 تا سال 2015 !
gqbr7hm5hn97jkam602.png

نایب رئیس قسمت بازرگانی ماکروسافت کریس لوئیس (Chris Lewis) به BusinessWeek اعلام کرده که فروش اکس باکس 360 رو تا 5 سال دیگر ادامه خواهند داد.
با توجه به اظهار نظری که هفته ی پیش، لوئیس در نمایشگاه گیمز کام داشته مشخص میشه که اکس باکس 360 چرخه ی عمری 10 ساله خواهد داشت.
بر اساس سخنان وی پنج سال طول عمر بیشتر همگی وابسته به Kinect میباشد.
او در کلن آلملن گفته که: "فکر کنم کینکت 5 سال بیشتر طول عمر حقیقی به کنسول ما اضافه میکنه." "کاری که کینکت میکنه اینه که کاربران احساس نکنند که ما درحال درجا زدن هستیم."
وقتی که از او پرسیده شده که آیا در حالی که 360 هنوز در حال فروشه، قصد انتشار کنسولی دیگری دارید یا نه؛ جواب داده که :"در حال حاضر برروی ان تمرکز نداریم."
این درحالیه که سونی اعلام کرده که در حال کار برروی سخت افزاری جدید است و نینتدو گفته که شرکت در حال توسعه و آموزش برای ساخت کنسولی جدید برای Wii میباشد.
آیا اکس باکس توانایی مقابله رو داره؟
آیا کنسول های شرکت های دیگه در عرض 5 سال عرضه میشن؟
آیا واقعاً ماکروسافت کنسولی در دست ساخت نداره؟
همه ی اینها با گذشت زمان مشخص میشه.
منبع : VG247
با تشکر، سید حسین جعفری.

آخرین ویرایش:
البته این فقط به مایکرو مربوط نمیشه. تو منبع همین خبر هم یه اشاراتی به سونی شده. ولی اینم بگم که ظاهرا مایکروسافت با همکاری IBM یه سری تغییرات تو نسخه اسلیم دادن که باعث بهبود وضعیت سخت افزاری 360 شده.
ولی با این همه 5 سال خیلی زیاده.

به نظر من هم دلیلی نداره کنسول جدید بیاد(و البته از نقطه نظر سازنده ها)
این نسل هنوز جا داره که عنوانهای بزرگی براش بیاد و همچنان پولساز باشه هر چند که اینطوری پیشرفت فنی بازیها کم میشه و میزنه تو سر pc و سخت افزارش که البته الآن هم تقریبا اینطوری شده.

ولی من به آینده نینتندو خوشبین نیستم(نمیدونم چرا؟!)

ویرایش: راست میگن اون دوستمون الآن اون کنسولهای قدیمی همچنان تولید میشن تا یه مدت پیش مگادرایو ایرانی تو بازار پر بود LOL همیشن چند وقت پیش یه پلی استیشن 1 از اون بزرگها دیدم که روش نوشته بودن پلی استیشن 1 و 2 از صاحب مغازه پرسیدم این چیه گفت هم بازیه پلی 1 میخونه هم 2. دیگه راست و دروغش با ایشون

عجب مسخره بازی شده :d این کریس توهمات زیاد میزنه 2015 معلوم نیست شرکتش ورشکست شده یانه ؟ باید یه کم صبور باشه من خودم 2 تا کنسول سوزوندم یکی ماه اول یکی ماه سوم هر وقت اسم 360 میاد احساس مظلومیت می کنم . هر کسی این اتفاقات براش افتاده کلا از این کنسول زده میشه .

البته این فقط به مایکرو مربوط نمیشه. تو منبع همین خبر هم یه اشاراتی به سونی شده. ولی اینم بگم که ظاهرا مایکروسافت با همکاری IBM یه سری تغییرات تو نسخه اسلیم دادن که باعث بهبود وضعیت سخت افزاری 360 شده.
ولی با این همه 5 سال خیلی زیاده.

عجب يه شرکت ميآد سخت افزار يه مدل جديد تر از همون دستگاهو افزايش ميده؟
بعد حتماً يه پلتفرم ديگه اينجوری اضافه ميشه : X360 slim

عجب يه شرکت ميآد سخت افزار يه مدل جديد تر از همون دستگاهو افزايش ميده؟
بعد حتماً يه پلتفرم ديگه اينجوری اضافه ميشه : X360 slim
اون جور تغييري كه باعث اختلاف زيادي بشه كه نه مگه ps2slim اينطور نشد ؟ در همون حد
من هم فكر ميكنم همين اتفاق بيفته يعني كينكت عرضه ميشه 4 سال فروش ميكنه و سودشو كه كردن كنسول جديدشونو عرضه ميكنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or