هفت بازی برتر اختصاصی PS ۳ در سال ۲۰۱۱

S.T Infamous

کاربر سایت
چنانکه روزهای زمستان هرروز سرد تر میشوند، سال ۲۰۱۰ نیز روزهای آخر خود را سپری مکند. سالی‌ که برای گیمینگ بسیار موفق و درخشان ظاهر شد.
چیزی فوق‌العاد این است که لازم به یک کنار نشیدن با اه دلتنگی‌ نیست، زیرا سال ۲۰۱۱ قرار است تا بازیهای حیرت انگیز و فوق‌العاده‌ای نیز به گیمر‌ها تحویل دهد و بطور قاطی‌ تجربه‌های شگفت انگیزی در این سال خواهیم داشت.
PS۳ تنها، خانه‌ای برای بسیاری از بازی‌های فوق‌العاده سال ۲۰۱۱ هست، و ما بازیهای اختصاری Sony در سال ۲۰۱۱ که چشممان بیش تر از دیگر عناوین بر آنها هست را انتخاب کردیم.
بخوانید و نظر خود را در مورد این لیست قرار دهید. اگر بازی اختصاصی PS ۳ هست که ما در لیست خود از قلم انداخته ایم، لطفا در قسمت نظرات به ما بیان کنید.
خوب این هست لیست ما برای سال ۲۰۱۱:

LittleBigPlanet 2

lbp2.jpg

LBP در محض رلیسش، مورد تحسین بسیار از منتقدین و گیمر در سراسر جهان قرار گرفت.
نتنها LPB توانست بسیار لذتبخش و سرگرم کننده باشد، بلکه با ارائه دادن ابزار‌های آسان، راحت و عمیق مرحله سازی که بسیار راحت میتوان با دیگر بازیکنان، ساختهای خود را تسهیم کرد، گیمر‌ها را برای مدت زیادی همواره تحت تاثیر لذت و سرگرمی خود قرار داد.
با LBP 2، مدیا ملکول ابزارهای سخت بیشتر و عمیقتری برای بازیکنان فراهم کرده از جمله توان سخت NPC سک‌بوت، بهمراه AI منحصر به فردشان. از دیگر از امکانات جدید می‌توان به Theatre Mood اشاره کرد که در به گیمر اجازه ساختن صحنه های منحصر به فردی به همراه تعداد زیادی از سک‌بوت‌ها میدهد.
پتانسیل اصلی‌ LPB2, توسط شما گیمر درک خواهد شد، زیرا این شما انجمن گیمرها خواهید بود که تمام گیمر‌های دنیا را با خلاقیت خود در ساختن مراحل و پلتفرمینگ، سرگرم خواهید کرد.

Uncharted 3

uncharted-3-drake-deception-announcement-piece1-500x281.jpg

نسخهٔ بعدی از سری Uncharted, به احتمال زیاد، بازی است که تمام گیمر های نسخه‌های قبلی‌ منتظر اون در سال ۲۰۱۱، بیش از هر بازی دیگری هستند.
Naughty Dog با نسخهٔ اول خود را دوباره در صدر کاری که انجام میدهند قرار داد و با ارائه نسخه ی دوم، تمام گیمر‌ها و منتقدین را با گرافیک فوق‌العاد و شحوت انگیز، چه از لحاظ هنری و چه از لحاظ تکنیکی‌، داستان و کرکترهای زیبا و عمیق، و قسمت‌های اکشن هیجانی و نفسگیر، شگفت زده کرد.
جماعت سونی و ps باز توقعات زیادی نسبت به عنوان سوم این سری فوق‌العاده دارند و این درحالی هست که نمایش های اولیه نشان به باوفا بودن به نسخه‌های قبل دارد. چیزی که تمام مردم را در لابه سندلی‌‌های خود نگاه داشته اینست که اینبار چگونه Naught Dog قرار است تا مردم را با جادوی خود شگفت زده کند.

Killzone 3

killzone3-logo.png

Killzone ۲ را می‌توان به یکی‌ از زیباترین بازی‌های حاضر ps 3 نامید و همچنین مورد تحسین، به دلیل تغییر دادن شیوه و روش کلیشه بیشتر شوتر‌ها با گیمپلی سنگینتر و واقعیتری، قرار گرفت.
KZ3 که به جرات می‌توان گفت از KZ 3 به مراتب از لحاظ بصری بهتر، زیباتر و با جزئیات بیشتری است و با وعده split-screen co-op, که ما امیدواریم نفس تازه‌ای به این شیوه جنگیدن با هلگاست‌ها بدهد، در سال ۲۰۱۱ عرضه میشود.
KZ ۳ نیز را می‌توان یکی‌ از اولین بازی‌های بزرگ سونی که با PS Move مطابقت کامل دارد، نامید. به معنا این که، کسانی‌ از ما که علاقه‌ای به موشن گیمینگ دارند، میتواند یک عنوان فوق‌العاده مانند KZ 3 را با استفاده از MOVE تجربه کنند.
کافی‌ نیست؟ KZ 3به صورت 3D کامل عرضه خواهد شد، پس نتنها شوتینگ در بازی با Move حس وقیتری خواهد داشت بلکه دنیای KZ 3 را واقعی‌ تر در حالی‌ که به 3D TV خیره هستید، تجربه خواهید کرد.

The Last Guardian

the_last_guardian.jpg

یک عنوان زیبا و منحصر به فرد دیگر از سونی، شایعه شده که The Last Guardian نیز با پشتیبانی‌ MOVE و 3D میاید.
تاره اصلی‌ Team ICO, فومیتو یودا در سپتامبر گذشته اعلام کرد که پشتیبانی‌ از MOVE در The Last Guardian, اگر علاقهٔ عموم به این بازی را گسترش خواهد داد، برسی‌ خواهد کرد.
چنانچه پشتیبانی‌ از Move یک سورپرایز و چیز مورد تحسینی میتواند باشد، چیزی که نظر ما را به خود جلب کرده، امکان 3D بودن بازی است زیرا مناظر بازی به شدت فوق‌العاد و زیبا هستند.
حالا سه بعدی یا نه، با چیزهایی‌ که از The Last Guardian به نمایش گذشته شده؛ پسرک کوچک به همراه حیوان عجیب و بامزهٔ خود، می‌توان از همین الان منتظر یک عنوان خاطره انگیز و به یاد ماندنی باشیم.
با ICO و shadow of the Colossus در کارنامه خود، ما میدانیم که TEAM ICO قادر به ارمغان آوردن تمام قول‌ها و هایپ‌های متصل به این عنوان، است.

inFAMOUS 2

infamous-2.jpg

Infamous 2 یکی‌ از سیکول‌های بزرگ سال 2011 است، چنانچه کول دوباره باز میگردد و به هرچیزی که کمی‌ اقیب و قریب بنظرش بیاید، شوک الکتریکی میدهد.
با ابتاز و طراحی مجدد با سبک و شیوه TONY HAWK, ما باید به فکر گذران وقت در این شهر تا کمد جالباسی Cole, باشیم!!!
در سال دیگر کول به مقابل The Beast در یک مکان جدید، قدرتمندتر از همیشه و با تعداد زیادی از نیروهای غیر نظامی بر ضدّ او، میرود.
یکی‌ از نیروهای جدید کل، تلکینتیک هست که به او‌ اجازه برداشتن اشیا های بزرگ مانند ماشین و پرت کردند اون برروی دشمن، میدهد.

Resistance 3

Resistance3.jpg

بعنوان اولین FPS کنسول جدید سونی، Resistance 3 جای مخصوصی در قلب جماعت PS 3 باز دارد زیرا Resistance اولین بازی بود که قدرت PS 3 در ساختن شوتر‌ها نشان داد و به همگی‌ رخ کشید.
هرچند AI در نسخهٔ اول کمی‌ نه مناسب و بازی رو به پایان کمی‌ تکراری میشد، اما بسیاری از مردم را نیز مجذوب Setting, گرافیک و سلاح به نوهٔ جالب خود، کرد.
R۲ با اکشن تماشایی، مولتیپلیر عظیم و co-op هشت نفر، انتظارت را برای این سری بالا برد و ما از Insomniac انتظار داریم تا یک پایان فوق‌العاده به تمامی علاقمندان این سگنه، تحویل دهد.
با گنجایش قابلیت آپگرید اصلحها، و Campaign متنوع، این یکی‌ از برگ های برنده سونی در سال 2011 میتواند باشد.

Motorstorm Apocalypse

Motorstorm-apocalypse.jpg

Motorstorm یکی‌ دیگر از فرنچایس‌های اختصاصی که باعث به ارمغان آوردن تحسین های زیادی برای PS 3، با برداشت متنوع از سبک off-road racing شد، هست.
دیگر از گًل و برف خبری نیست، و اینبار در شهر‌های مدرن غرب آمریکا که در حل فروریزی به دلیل زمین لرزه هستند، مسابقه خواهید داد.
شما شاهد خراب شدن جاده در زیر پای تان، و فرود آسمان خراش‌ها و ساختمان‌های بلند بر زمین، در هنگامی مسابقه دادن، خواهید بود.
همچنین با گنجایش برجسته بینی‌ 3D, باید بهتر از همیشه حاضر شود.

ترجمه صد در صد از روی متن نیست.

منبع

آخرین ویرایش:
به عنوان یه گیمر واقعا سال فوق العاده ای هست 2011! اما امیدوارم سونی تو عرضه یکم بیشتر دقت کنه!
به جای R3 بهتره TM گذاشته بشه، بعدشم Versus ( هرچند شاید انحصاری نباشه) هم تو این لیست جا بشه. یعنی بشه 8 تا.
در ضمن من احتمال میدم که حداقل دو تا از این بازیها تاخیر میخورن و میرن برای 2012. مثلا TLG یا همین Versus .

قطعا Uncharted هست. اگر GT رو حساب نکنیم (که آمار درست و حسابی نداریم) پرفروشترین IP این نسل سونی هست. پس مهمترین بازی سال بعد هم Uncharted3 هست.
چی میگی باو!
به جان خودم نباشه به جان همتون این KZ3 تو 2011 می ترکونه.:d

inFamous 2 رقیب سر سخت Uncharted 3 هست برای عنوان GOTY 2011... پیشرفتش نسبت به نسخه قبلیش فوق العادست.
you heard it here first
خُ خیلی از بازی های دیگــه مثل Gears of War 3، Resistance 3، The Last Guardian، KZ 2، Rage و خیلی بازی های دیگه، یا حتّی Bulletstorm و LBP 2 و Crysis 2 هست ... یکم برا قضاوت زوده... اما UC 3 رو قطعی میگم نامزد هست:دی اما inFamous 2 رو یک کوچولو شک دارم :دی

اتفاقا این قضیه Infamous 2 رو اولین بار من گفته بودم:دی از آریا میتونی بپرسی:دی

بیا حالا 10 تا صاحب پیدا کرد :دی مهم اینه من برای اولین تو این تاپیک Trademark رو ثبت کردم :دی

اما inFamous 2 رو یک کوچولو شک دارم

شک نداشته باش، چون من میگم :دی

بیا حالا 10 تا صاحب پیدا کرد :دی مهم اینه من برای اولین تو این تاپیک Trademark رو ثبت کردم :دی
هنوز هیچی نشده گیر دادین به کپی رایت.:d
تا دو روز پیش همتون می گفتین LBP2. نمی دونم 11 نوامبر و i can't wait و از این جور چیزها. حالا که U3 معرفی شد همتون رفتین تو جبهه اونطرفی؟:d

ای بابا همه بازی هارو گفتین به جز Twisted Metal ... تو این سایت طرفدار نداره؟ مثلا کارگردان God Of War داره میسازتشا :d ( روی Ps1 یکی از قشنگ ترین بازی ها بود .. یادش بخیر)
Its Good to be back :d

inFamous 2 رقیب سر سخت Uncharted 3 هست برای عنوان GOTY 2011... پیشرفتش نسبت به نسخه قبلیش فوق العادست.
you heard it here first
زیاد دلتون رو خوش نکنید ، پارسال هم زمزمه هایی مبنی بر اینکه GT5 بهترین بازی 2010 هست شنیده میشد اما جالبه که حتی نتونست لقب بهترین Racing سال رو چه از نظر امتیازات و چه از نظر سایت هایی که تا الان GOTY رو انتخاب کردند بدست بیاره!
در ضمن تا وقتی شاهکارهایی مثل The Last Guardian و LBP 2 وجود داره عناوینی مثل Infamous 2 ، KZ3 و Uncharted 3 باید برن بوق بزنن(نظر کاملا شخصی)

هر چند خیلی بی ربط و سخته، اما منم حدس میزنم GOTY سال بعد از بین این 3 بازی هست: LA NOIRE , PORTAL 2 , Skyrim و شاید Bioshock Infinite

به جان خودم نباشه به جان همتون این KZ3 تو 2011 می ترکونه.:d
الان جو تریلر ها بدجور گرفته.

هنوز هیچی نشده گیر دادین به کپی رایت.:d
تا دو روز پیش همتون می گفتین LBP2. نمی دونم 11 نوامبر و i can't wait و از این جور چیزها. حالا که U3 معرفی شد همتون رفتین تو جبهه اونطرفی؟:d

چه ربطی داره الان این حرف؟ جبهه اونطرفی کجاست؟ یعنی هرنفر فقط میتونه طرفدار یه بازی باشه؟
حالا خوبه inFAMOUS 2 تازه معرفی نشده وگرنه انگهای بدتر هم میچسبوندین بهمون.

زیاد دلتون رو خوش نکنید ، پارسال هم زمزمه هایی مبنی بر اینکه GT5 بهترین بازی 2010 هست شنیده میشد اما جالبه که حتی نتونست لقب بهترین Racing سال رو چه از نظر امتیازات و چه از نظر سایت هایی که تا الان GOTY رو انتخاب کردند بدست بیاره!
در ضمن تا وقتی شاهکارهایی مثل The Last Guardian و LBP 2 وجود داره عناوینی مثل Infamous 2 ، KZ3 و Uncharted 3 باید برن بوق بزنن(نظر کاملا شخصی)

خدا این GT5 رو از شما نگیره که یه وقت بهونه هاتون ته نکشنه.

U3 که عمرا بتونه در حد نسخه دوم ظاهر بشه تو زمان خودش ولی I2 پتانسیل موفقیت رو داره
در کل این دو عنوان عمرا در حد GOTY ظاهر بشن متاسفانه=((

bookmark شد این پست.

GT5 که ته کشیدنی نیست ولی منتظر این عناوین امضای شما هستیم بهونه جدید گیر بیاریم

پس چقدر الافید شما! get a life

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
U3 که عمرا بتونه در حد نسخه دوم ظاهر بشه تو زمان خودش ولی I2 پتانسیل موفقیت رو داره
خدا این GT5 رو از شما نگیره که یه وقت بهونه هاتون ته نکشنه.
GT5 که ته کشیدنی نیست ولی منتظر این عناوین امضای شما هستیم بهونه جدید گیر بیاریم
KZ3 مطمئنا از KZ2 بهتره از هر لحاظ .... میانگین قبلی = 91
Infamous 2 مطمئنا بهتره از Infamous .... میاتگین قبلی = 85
U3 حداقل از U2 کمتر نیست ....... میانگین قبلی = 96
LBP 2 از هر لحاظ از LBP بهتره ..... میانگین قبلی = 95
R3 از هر لحاظ از R2 بهتره ..... میانگین قبلی = 87
MS:A از MS:PR بهتره .......... میانگین قبلی = 82
اگه مبنا بر این فورمول من دراودی هست که بازی داریم از این تبعیت نکنه شما باید بری چند تا تریلر ببنی و مقایسه کنی تا از این کارا...

آخرین ویرایش:

GT قضیه ش خیلی فرق میکرد ، چون اولین شماره توی نسل جدید بود و خیلی هم اشتباه داشت ... اما همه این بازی غیر از TLG حداقل یک شماره قبلش داشتن توی نسل جدید و همشون هم موفق بودن ، و شماره جدید از هر کدوم حداقل اینه که از قبلی بهتره :

خلاصه از بین این بازیها من فقط از موفق بودن The Last Guardian و MotorStorm مطمئن نیستم ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه چیز خیلی جالب اینه که دوستان بازیهای Multiplatform رو که برای PS3 هم منتشر میشه به عنوان سپر جلوی انحصاری های PS3 میگیرن !!
Modern Warfare 2 که 2009 رقیب U2 بود ... امسال هم Rage و Crysis 2 رقیب KZ3 هستند . تریلر ME3 توی VGA رقیب U3 بود و ....

آخرین ویرایش:
این با قاطعیت نظر دادن بعضایتون واقعاً آدمو متحیر میکنه!
U3 عمراً بتونه حد نسخه دوم ظاهر بشه ؟! lol x 1000 ,چجوری به این مهم دست پیدا کردی ؟!!! نکنه نسخه فاینال بازی دستته ؟!
چطور به این نتیجیه رسیدید که این دو عنوان نمیتونن در حد GOTY ظاهر بشن ؟!

GT قضیه ش خیلی فرق میکرد ، چون اولین شماره توی نسل جدید بود و خیلی هم اشتباه داشت ... اما همه این بازی غیر از TLG حداقل یک شماره قبلش داشتن توی نسل جدید و همشون هم موفق بودن ، و شماره جدید از هر کدوم حداقل اینه که از قبلی بهتره :

خلاصه از بین این بازیها من فقط از موفق بودن The Last Guardian و MotorStorm مطمئن نیستم ...

با اینکه به نظرم نمایش های اولیه u3 خیلی خوب بوده اما امکان نداره نمره های u2 رو تکرار کنه
اما بقیه احتمالا نمره بالاتری نسبت به شماره قبل میگیرن مخصوصا k3
اتفاقا من برعکس فقط به موفقیت TLG اطمینان دارم!

موفقیت The Last Guardian رو هم من به شخصه تضمین میکنم ! شاید نفروشه ، اما میانگینا" (!) برو بالا 94 ، 95 اینا ... !
MotorStorm رو نه ... ! :دی

با اینکه به نظرم نمایش های اولیه u3 خیلی خوب بوده اما امکان نداره نمره های u2 رو تکرار کنه
اما بقیه احتمالا نمره بالاتری نسبت به شماره قبل میگیرن مخصوصا k3
اتفاقا من برعکس فقط به موفقیت TLG اطمینان دارم!

منم اینو میدونم ، ولی حداقل بالای 90 که میشه ، مگه اینکه Coop داستانی بهش اضافه کنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or