هفته آینده از Battlefield 5 رونمایی خواهد شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
به گزارش IGN، از جدیدترین عنوان سری Battlefield جمعه هفته آینده؛ یعنی 6 می رونمایی خواهد شد.

yupyw81y9y1xgpgoj9gi.jpg

بازی پیش از رونمایی جهانی در مراسمی به شرکت کنندگان آن نمایش داده خواهد شد.
چندی پیش نیز گزارش‌هایی مبنی بر بازگشت بازی از جنگ‌های مدرن به جنگ‌ جهانی اول به بیرون درز کرده بودند.
EA در گزارش مالی سال 2014 اعلام کرده بود که این عنوان در تعطیلات 2016 عرضه خواهد شد.

منبع

اصلا حس و حالش با تمام بتل ها و cod های چند سال اخیر متفاوته. انگار یه ip جدید میخوام بازی کنم :D
فارغ از اینکه محصول نهایی چطور باشه باید به حسن سلیقشون در انتخاب جنگ جهانی اول که خیلی کم بهش بها داده شده تبریک گفت

دوستان یعنی متوجه نشدید که بازی المان های تخیلی داره؟خود یارو هم که گفت Battlefield in world war 1 era with technological weapons .
اصلا نمیتونم با unrealistic شدن بتل کنار بیام.

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
جنگ جهانی اول سلاح شیمیای استفاده میشده ؟ اون قسمت که ماسک میزاره باحال بود اگه بشه تو مولتیش از سلاح شیمایی ضد حریف استفاده کرد جالب میشه :D
آره :دی تو بازی Valiant Hearts هم بهش اشاره شده که اتفاقا اونجا هم صحنه های جالبی رو رقم میزد :دی

دوستان کسی آفتابه دم دستش هست بده به اکتی ویژن:D

آب قطعه و اون بنده خدام گیره:grin:

اگه مایکروسافت کنسول با طراحی مخصوص BF هم بده که دیگه همه چی تمومه و یه باندل هم افتادیم!:innocent:

• Like
Reactions: agent 360
دوستان یعنی متوجه نشدید که بازی المان های تخیلی داره؟خود یارو هم که گفت Battlefield in world war 1 era with technological weapons .
اصلا نمیتونم با unrealistic شدن بتل کنار بیام.
کاملا اشتباه برداشت کردی !
منظورش این بود عصر جنگ جهانی اول عصر به کار برد تکنولوژی های جدید بود تو این جنگ در زمان خودشون مثل هواپیما و تانک ها و بالون ها و گاز شیمیایی و....

• Like
Reactions: Sport and wii baz
چیزی که فقط منو نگران کرده کمبود تنوع سلاح و تجهیزات و نبود اتچمنت تو این زمان هست امیدوارم دایس ایده هایی برای بازی داشته باشه که این مورد تو چشم نیاد

کاملا اشتباه برداشت کردی !
منظورش این بود عصر جنگ جهانی اول عصر به کار برد تکنولوژی های جدید بود تو این جنگ در زمان خودشون مثل هواپیما و تانک ها و بالون ها و گاز شیمیایی و....

من اطلاعات زیادی از سلاح های مورد استفاده تو اون دوران ندارم ولی یه سری چیزا بود که فکر نمیکنم قدمتشون به جنگ جهانی اول برگرده:

مثلا این اسلحه اصلا به اون دوران نمیخوره:

Untitled1.png

یا مثلا این یارو که Machine Gun دستشه:

Untitled2.png

یا قطار سریع السیر و ناو جنگی:

Untitled4.png
Untitled3.png

البته شایدم من اشتباه میکنم و همه اینا وجود داشته تو اون دوران.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or