هشدار جدي براي 360 بازان(هر كي 360 داره بياد تو سريع تر)

• Thread starter Thread starter SLASH1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SLASH1

کاربر سایت
ماكروسافت در اقدامي ناباورانه اعلام كرد:
هر كسي كه به هر نحوي كنسولش را دست كاري كرده باشد ماكروسافت اجازه ي بن كردن ان دستگاه را دارد
در ادامه ماكروسافت هشدار جدي به كساني كه فن خود را 12v كرده اند داد و اعلام كرد احتمالا در اينده ي نزديك بن خواهند شد و تا الان هم تعدادي فقط سر همين قضيه بن شده اند
ماكروسافت اعلام كرد شناسايي اين افراد بسيار ساده بوده چرا كه اين اطلاعات در bios دستگاه ان ها ذخيره مي شود و كافي است كه فقط چك شوند
اهاي كسايي كه اين كارو انجام دادن(يا حتي ولتاژ لنزشونو دستكاري كردن) دستگاه رو به حالت عادي برگردونيد تا بن نشديد
منبع:360patches

آخرین ویرایش:
درمورد اینکه گفتید تغییر قدرت لنز رو هم برگردونیم به حالت اول من یه نکته رو بگم که حاضرم سر هر چی خواستین شرط ببندم عمراَ از طریق تغییر قدرت لنز نتونه چیزیو بفهمه :-"
علت: من تو این مدت خیلی از کنسولارو اینطوری کردم باید بگم تقریباَ هیچکدوم در یه قدرت نبودن لنزاشون هر کدوم روی یه مقاومتی بودن البته نزدیک بهم زیاد بود ولی اختلاف دار هم کم نبود بعضیاشون رو مونده بودم اصلاَ چیزی می خونن یا نه :eek:.

به هر حال شما خودتون توي اين زمينه استاد هستيد يه زماني يلي بودين توي هك 360 كه البته همه ساختهاتونم خراب كردين رفتين سر ps3
اما خوب ماكروسافتم توي اين زمينه ها دست كم نگيرين:-"
من اولاي هك كنسول گفتم لايو بازي كردن اينطوري ريسكه بالاخره يه روزي جلوش گرفته ميشه الانم اصلا بعيد نيست اينم بفهمه بالاخره اطلاعات قبلي قدرت لنز شما ممكنه ضبط شده باشه با تغييرشم=بن:biggrin1:

بابا این شایعست ماکروسافت همون کنسول های کپی خور شده را هم به زور داره پیدا میکنه تازه اکثرا هم اشتباه میکنه البته به غیر از ایران در رابطه با 12 ولت کردن آخه چه ربطی داره شاید یک نفر برق را از بیرونش گرفته باشه مثلا توی بایوسش ثبت میشه که 12 ولت کم شده یا مثلا این فن های نایکو که کلا یک شرکت اگر قرار بود این باشه نایکو باید تخته میکرد میرفت چون همه چیزش شناسایی میشد به هر حال همش حرفه و شایعست خود ماکروسافت خوب میدونه که اگر کسی فن نداشته باشه چقدر ضرر میکنه سر کسایی که میرن تا با گارانتیش براشون درستش کنه
ببين اين اصلا مهم نيست ماكروسافت ضرر ميكنه يا نه ولي باز كردن كنسول اشتباه حالا به هر دليلي ...
توي كشور خودمون اگر يك كامپيوتر با گارنتي مثلا شركت X بخري كه كيس رو كمپلت بهت تحويل بدن و 3 سال گارنتي داشته باشه و بعد از يك مدت درب كيس باز كني بخاطر هر چي گارانتي ديگه اعتباري نداره.
اين قانون هر شركتي داره و اين به نفع خودش ، ولي اين كه كنسول ماكروسافت خراب و نبايد اينكار بكنه موافقم.

کسایی که قبل از انتشار بازی Halo 3 و GOW رو بن کرد بسه دیگه نمیخواد اینها رو بن کنه!:)

اصلا با عقل جور درنمیاد که مایکروسافت همچین کار بکنه ، چون این کار برخلاف هدفش پیش میره و $ از دست میده

موفق باشید

هديه كريسمس شركت مايكروسافت به دارندگان X360

1- گسترش بن كردن ها
2-قاط زدن Xbox Live و عدم دسترسي بسياري از افراد

لذت ببريد:laughing::cheesygri

1- گسترش بن كردن ها

شما هم بهتره از فريم ور هر هفته ps3 لذت ببريد . كم مونده هرروز فريم ور بده از ترس هك كردنش

1- گسترش بن كردن ها

باز دست از اين فنبوي بازيها بر نميداري ؟ همين الان از مرخصي برگشتي:-"
واسه بن زياد جا داري يه دو سه دفعه ديگه بعدشم بازنشسته ميشه :laughing:
لذت ببريد
تو هم يه نگاه به امضاي من بنداز لذت ببر!:laughing:
الان از اين امضاها مده به شما هم پيشنهاد ميشه:laughing:

دلم خنك شد مايكروسافت حال همه رو گرفت اخه نميدونيد حالگيري چه حالي ميده...........
باز مايكروسافت يه حالي ميده بعد حال ميگيره ps3 كه حال نميده هيچي يه سره حالم ميگيره

کسایی که قبل از انتشار بازی Halo 3 و GOW رو بن کرد بسه دیگه نمیخواد اینها رو بن کنه!:)

اصلا با عقل جور درنمیاد که مایکروسافت همچین کار بکنه ، چون این کار برخلاف هدفش پیش میره و $ از دست میده

موفق باشید

ببين اين اصلا مهم نيست ماكروسافت ضرر ميكنه يا نه ولي باز كردن كنسول اشتباه حالا به هر دليلي ...
توي كشور خودمون اگر يك كامپيوتر با گارنتي مثلا شركت X بخري كه كيس رو كمپلت بهت تحويل بدن و 3 سال گارنتي داشته باشه و بعد از يك مدت درب كيس باز كني بخاطر هر چي گارانتي ديگه اعتباري نداره.
اين قانون هر شركتي داره و اين به نفع خودش ، ولي اين كه كنسول ماكروسافت خراب و نبايد اينكار بكنه موافقم.

این حرف در کل درسته. ولی به نظرم در این مورد صدق نمیکنه!
چون صحبت سر سلامت دستگاه و مسئولیت حقوقی تولیدکننده در مقابل مصرف کننده نیست اصلا". به راحتی میشه گفت حق طبیعی مایکروسافت هست که کنسولهای دست خورده از شرایط گارانتی خارج بشن همونطور که شما گفتین ولی استفاده از سرویس جانبی :confused:

اصلا با عقل جور درنمیاد این مورد. بعید میدونم جز شایعه چیز دیگه ای باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or