گزارش هشدار تحلیلگران: ایکس‌باکس با کنسول جدید ولو نابود می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
10668.jpg

دستگاه «Steam Machine» ولو،​
کابوس مایکروسافت در بازار کنسول‌هاست.
طبق گزارش‌های جدید، تحلیلگران صنعت گیم هشدار داده‌اند که بازگشت احتمالی شرکت Valve به بازار سخت‌افزار با Steam Machine، می‌تواند تهدیدی جدی برای آینده کنسول‌های Xbox باشد. اگرچه فیل اسپنسر، مدیر بخش گیمینگ مایکروسافت، پیش‌تر از رقابت در این عرصه استقبال کرده بود، اما کارشناسان معتقدند این دستگاه جدید دقیقاً همان بخشی از بازار را هدف گرفته که مایکروسافت برای آینده خود متصور است.
آقای Joost van Dreunen، استاد دانشگاه نیویورک و تحلیلگر باسابقه، در گفتگو با رسانه GamesRadar گفته است که استیم ماشین جدید عملاً «بدترین کابوس مایکروسافت را به یک محصول فیزیکی تبدیل می‌کند.» به عقیده او، استراتژی اخیر مایکروسافت مبنی بر اینکه «همه چیز یک Xbox است» و تلاش برای محو کردن مرز بین PC و کنسول، با ورود سخت‌افزار اختصاصی ولو به خطر می‌افتد. خطر استراتژیک اینجاست که ولو به گزینه ارجح برای تجربه «هیبرید کنسول-پی‌سی» تبدیل شود و بازی‌های ایکس‌باکس بیش از آنکه به اکوسیستم خود مایکروسافت کمک کنند، باعث تقویت اکوسیستم استیم شوند.
دیوید کول، موسس DFC Intelligence نیز در تایید این موضوع افزوده است که فروش کنسول‌های ایکس‌باکس به شدت با مشکل مواجه شده و «استیم ماشین» نشانه‌ای دیگر از این واقعیت است که شاید دیگر جایی در بازار برای یک سیستم اختصاصی ایکس‌باکس وجود نداشته باشد. این تحلیل‌ها در حالی مطرح می‌شود که شایعات به عرضه کنسول جدید ولو در سال ۲۰۲۶ اشاره دارند؛ دستگاهی که قرار است با قیمتی رقابتی و سیستم‌عامل SteamOS، مستقیماً با نسل بعدی کنسول‌ها رقابت کند.

جدا از سریز ایکس خود ویندوز هم تو خطر جدی قرار گرفته با steam os. چون steam os بر پایه لینوکس آرچ هست و دیگه بازی های ویندوز هم ساپورت میکنه احتمالش زیاده درایور رسمی انویدیا برای لینوکس بیاد. حتی نیاد هم برای یه گیمر دلیلی برای استفاده از ویندوز از بین میره. میره تو لایبری استیم بازیش رو میکنه بدون اینکه به ابزار دیگه نیاز داشته باشه. اون ابزارهای اضافه که توی ویندوز ریخته و به کارش نمیاد و کارهای روزمره هم با گوشی میکنه که ماکروسافت بازار گوشی هم کامل به اپل و گوگل داده. ضمن اینکه بازار دسکتاپ هم داره به اپل میره. اوضاع ماکروسافت جالب نیست و شاید کلا بازار b2c رو از دست بده و به یک شرکت b2b تبدیل بشه.
یه چیز دیگه با فناورای کلود ابزارهای کاربردی مثل آفیس و ادوبی هم دارند کلاد میشند و باز هم به یک سیستم عامل مجزا نیاز نیست.

مایکروسافت سال‌هاست مرز بین PC و کنسول رو محو کرده؛ حالا ولو داره از همین فرصت علیه خودش استفاده می‌کنه.
و هر چی رقابت داغ‌تر باشه لذتش برای گیمرهاست رقابت بیشتر کیفیت بالاتر

از نظر من valve منفعل تر از اونه که بخواد بازار بگیره ولی به هر حال مایکروسافت هم خیلی دستش خالی نیست

اکتی ویژن بلیزارد بتسدا ایکس باکس گیم استدیو ماینکرافت گیم پس و .... میتونن اگه درست مدیریت بشن باعث جذابیت سخت افزارهای xbox بشن :bash:

بزرگترین رقیب و دشمن مایکروسافت، سونی / ولو و ... نیست. مدیران بالارده خودشونه! :D
دقیقا.حتی برای تبلیغ ip های خودشم زحمتی نمیکشه.the outer world 2 رو من تمومش کردم و واقعا خوبه ولی بازاریابی و تبلیغات ماکروسافت داره کلا نادیدش میگیره

خب مایکرو مگه تا قبل از این تو بازار PC از لحاظ سخت افزاری عددی بوده که الان Valve بخواد بازار ایشون رو نابود کنه؟
خود مایکرو هم میدونه که تمرکز روی PC و اومدنش سمت این پلتفرم یه جنگه.
Valve از بیش از 15-10 سال پیش برای این استیم مشینها داشت برنامه ریزی میکرد و طرحهای مختلفی رو امتحان میکرد.
این حرف دیروز و امروز نیست که بگیم مایکروسافت سورپرایز شده.

اونی که اتفاقا سورپرایز شده خود Valve هست که شاید فکر نمیکرد به این زودی مایکروسافت بخواد تمرکزش رو از جنگ کنسولی بیاره به سمت PC و یه همچین محصولی بسازه.

خلاصه به نظرم اول اصلا باید ببینیم که این محصول مایکروسافت چرا هیبریدیه ؟
بازیهای کنسول 360 ، One و... رو به صورت بکوارد اجرا میکنه یا نه؟
چه قیمتی داره ؟
اصلا این کنسول چه جذابیت و ویژگیهایی داره که حالا بخواد Valve اون رو نابود کنه یا مایکروسافت استیم مشین رو.

بعد میشه در مورد موفقیت یا عدمش نظر داد.

بازار سخت افزاری و مخصوصا محصولات گیمینگ روی PC اونقدر گستردست و پخشه که هیچ کس نمیتونه بگه ایشون برگ برنده دستشه و کل بازار دستش میفته و اون یکی میخواد بره به جنگش.
سال بعد حداقل 5-4 تا کمپانی دیگه مثل Valve محصولات خودشون رو هم میدن به بازار. (Asus/Lenovo/MSI و...).

اگه جنبه کنسولی و اجرای بازیها به صورت بکوارد محصول مایکرو شایعه باشه پس ایشون هم یکی از کمپانیهای بالاست و خیلی تفاوتی نمیکنه با اون کنسول/PC ها.
منظورم اینه که در اینصورت چیزی تو مشتش نداره که محصولش رو از اونها جدا کنه که امیدوارم اینطور نباشه و برگ برندش رو رو کنه که رقابت بین Valve و مایکرو جدی تر بشه.

ولی خب وقتی چیزی هنوز قطعی و مشخص نیست این خبرها/تیترها بیشتر به نظرم جنبه جنجالی بودنش و ایجاد بحث و هیجان برای معرفی هر چه زودتر این کنسول بیشتر کاربرد داره تا اینکه بخواد یه تحلیل باشه.

یکی این تحلیلگران صنعت گیم که هشدار میدن را به من نیشان بده :D

آخرین ویرایش:
دقیقا.حتی برای تبلیغ ip های خودشم زحمتی نمیکشه.the outer world 2 رو من تمومش کردم و واقعا خوبه ولی بازاریابی و تبلیغات ماکروسافت داره کلا نادیدش میگیره
تو تابستون فقط نزدیک به 10 هزار نفر رو اخراج کرده! بعد میری رسته مدیریتی رو بررسی میکنی حتی 1 مورد مدیر ارشد هم از جاش تکون نخورده!
این روند رشد سریعشونم (که کلی براش برنامه ریزی کردن) خیلی خطری میزنه! مگر اینکه یه رفرش اساسی بزنه.

یه چیز دیگه با فناورای کلود ابزارهای کاربردی مثل آفیس و ادوبی هم دارند کلاد میشند و باز هم به یک سیستم عامل مجزا نیاز نیست.
برای همین مایکروسافت سرمایه عظیمی برای کلود اختصاص داده، از الان داره خودش رو برای روزی که کلود جایگزین میشه اماده میکنه، البته به نظرم ویندوز سر جاش میمونه و فقط احتمالا نسخه کلود فراگیر میشه، همینم به نظرم قائدتا نسخه اجرایی از رو سخت افزار لوکال (خانگی یا شبکه) همچنان سر جاش میمونه چون نباید به کلود و انلاین، وابسته باشیم و سخت افزاری و افلاین هم باید همیشه حالا حالا ها باشه قائدتا...

تو تابستون فقط نزدیک به 10 هزار نفر رو اخراج کرده! بعد میری رسته مدیریتی رو بررسی میکنی حتی 1 مورد مدیر ارشد هم از جاش تکون نخورده!
این روند رشد سریعشونم (که کلی براش برنامه ریزی کردن) خیلی خطری میزنه! مگر اینکه یه رفرش اساسی بزنه.
تو تایپک اکوزشن اکتی با بابک سر همین بحث کردم، میگفت 12 هزار کارمند اضافه میشه به مایکرو و پز میداد، گفتم در نظر داری مدیریت این 12 هزار نفر که یهو اضافه شدن چقدر میتونه سخت باشه؟

به سال نکشید بخش مهمی تعدیل شدن از همه طرف.. البته این تعدیلی فکر کنم ریشه در استخدام های دوران کرونا هم داره..

تو تایپک اکوزشن اکتی با بابک سر همین بحث کردم، میگفت 12 هزار کارمند اضافه میشه به مایکرو و پز میداد، گفتم در نظر داری مدیریت این 12 هزار نفر که یهو اضافه شدن چقدر میتونه سخت باشه؟

به سال نکشید بخش مهمی تعدیل شدن از همه طرف.. البته این تعدیلی فکر کنم ریشه در استخدام های دوران کرونا هم داره..

این چهار موج تعدیلی که مایکرو انجام داد خیلی منو یاد جراحی اقتصادی که یه بنده خدایی گفت می اندازه! :D

نزدیک به 20 هزار نفر رو در یه فاصله زمانی کم اخراج کردن (تو همون مورد آخر نزدیک به 4% کل شرکت رو اخراج کردن!) که مثلا بهره وری افزایش پیدا کنه ولی عملا نتیجه معکوس داد و پروژه هایی که در خلاء مدیریتی درست نابود شدن و افراد بدرد بخوری هم که خودشون گذاشتن رفتن!

بنظر میرسه تا وقتی که حباب Ai نترکه و سهام این ابر شرکت ها مدام تصنعی باد نشه، همین آشه و همین کاسه! سهام دار های اصلی راضی، مدیران ارشد راضی، کارمندان با استعداد هم layoff !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or