هسته هفتم CPU کیت توسعه نرم افزاری PS4 در دسترس سازندگان قرار گرفت

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

it5z_2972528-maxresdefault.jpg

به روز رسانی مخفی PS4 قدرت بیشتری به سازندگان می‌دهد. در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

سونی کیت توسعه نرم افزاری PS4 را به روز رسانی کرد تا به سازندگان و توسعه دهندگان این اجازه را دهد که به هسته هفتم پردازنده کنسول که تاکنون به آن دسترسی نداشتند، دسترسی یابند.
مایکروسافت در سال گذشته به سازندگان این اجازه و امکان را داد تا به هسته هفتم پردازنده Xbox One دسترسی یابند تا بازی‌ها بر روی Xbox One روان‌تر و بهتر اجرا شوند.
شش هسته در دسترس سازندگان قرار گرفته بود و برای قدرت بیشتر، هسته هفتم که فعالیت آن بین سیستم عامل و کاربر است در دسترس قرار گرفت. با توجه به گفته سونی، بازی‌های قبلی هسته ششم را به عنوان هسته سیستم عامل می شناسند که زمانی به این صورت ساخته شده بودند.

هسته های قبلی که توسط PS4 استفاده می‌شدند، به عنوان 5-0 ذکر شده‌اند. پردازنده Jaguar کنسول PS4 دارا 8 هسته است که توسط AMD ساخته شد.

منبع

نظر همه دوستان محترمه ولی کنسول ضعیف داده بیرون + بعدا قراره قوی ترش رو بده ==>> این دو مورد خیلی باحال بود یه چند تا پست دیگه این مدلی بدید روحمون شاد بشه :دی

نظر همه دوستان محترمه ولی کنسول ضعیف داده بیرون + بعدا قراره قوی ترش رو بده ==>> این دو مورد خیلی باحال بود یه چند تا پست دیگه این مدلی بدید روحمون شاد بشه :دی

بعیده کنسول قوی تر به اسم Ps4 بده بیرون نمی دونم این شایعه رو از کجاشون در آوردن...احتمالا نسخه اسلیم تو چند سال آینده با گرما و صدای کمتر و ظرفیت هارد بیشتر کلا فکر نکنم تا 2018 صحبت و شایعه نسل بعدم باشه

کسانی که تا امروز کنسول خریدن کلاه بزرگی سرشون رفت.چرا که کنسول هاشون به مراتب ضعیف تره.از این به بعد هم خیلی از بازی ها روی کنسولشون اجرا نمیشه و مجبورن دوباره بخرن.حتی اگر ادعا هم کنن که سونی با اپدیت این هسته رو به کنسول هاشون اضافه میکنه هم باید بدونن به دلیل ساختار قدیمی کنسولشون توانایی این مقدار از گرمای تولید شده توسط هسته جدید رو نداره و در هر صورت ضرر کردن

a5oup2a1ywz6plazrq56.gif

من که منظور شما رو نفهمیدم ولی فقط چند تا موضوع رو که به نظرم در اینده رخ خواهد داد و شرکت سونی برنامه ای برای اصلاحشون نخواهد داشت رو گفتم.مثلا وقتی که سیستم عامل کنسول با ۲هسته هنوز لگ داره چه طور می خوان یک هسته دیگه هم ازش کم کنن و هنوز بهتر کار کنه به خصوص که سیستم عامل با هر ارتقا قابلیت جدیدی پیدا می کنه و سنگین تر هم میشه.در ضمن یوزر جعلی نیستم.شما نمی دونی قبلا توی تاپیک دوتا ۲بچه ها رو راهنمایی می کردم ولی الان چون بازی دوتام خراب شده رو اوردم به بقیه تاپیک ها .

این حرفت منو یاد ی دوستی انداخت که پارسال مث شما از پیامبر بودنش رو نمایی کرد و مثل شما از علم غیبی اطلاع داشت که بقیه بیخبر بودن:d
خلاصه که انقد ظریف و پرمحتوا نکته هارو نشون دادی کلا جنگ کنسولارو ب صلاح کشوندی و همه رو به خاک و خون کشوندی پهلوون خسته نباشی:d

من که منظور شما رو نفهمیدم ولی فقط چند تا موضوع رو که به نظرم در اینده رخ خواهد داد و شرکت سونی برنامه ای برای اصلاحشون نخواهد داشت رو گفتم.مثلا وقتی که سیستم عامل کنسول با ۲هسته هنوز لگ داره چه طور می خوان یک هسته دیگه هم ازش کم کنن و هنوز بهتر کار کنه به خصوص که سیستم عامل با هر ارتقا قابلیت جدیدی پیدا می کنه و سنگین تر هم میشه.در ضمن یوزر جعلی نیستم.شما نمی دونی قبلا توی تاپیک دوتا ۲بچه ها رو راهنمایی می کردم ولی الان چون بازی دوتام خراب شده رو اوردم به بقیه تاپیک ها .

اهان دمت گرم داداش مرسی که توی بقیه تاپیک ها هم مارو راهنمایی میکنی تاحالا از این بعد به موضوع نگاه نکرده بودم.نظر شما راجع به PSX چیه؟ در مورد این موضوع روشنگری میکنن فردا؟
داداش شما بهتره استغفار کنی قبل اینکه مریدان استاد بیان کتلتت کنن
:d
من بیعت کردم خودم جزو مریدانم الانم دارم جامه از تن میدرم :دی

خخخخخخخخ
حالا ما جوانان فریب خورده که کنسول خریدیم چه کنیم ?
البته آقا فریبرز منتظر سری های 1300 هستن جمیعا دعا کنین زودتر وارد بازار بشه

فریبز جان ممنون من رو از گمراهی نجات دادی پستت رو خوندم به ذات کثیف سونی پی بردم میدونی با این پستت چقدر بچه ها رو از گمراهی دراوردی

استاد دوتا منتظر روشنگری بعدیت هستیم:d

به نظر من سونی زرنگ بازی در آورد. الان 30 میلیون کنسول PS4 فروخته شده. این افراد بعد از روشنگری آقا فریبرز متوجه میشن کنسول ضعیفی خریدن و سونی کنسول قوی تر رو تازه رو کرده. در نتیجه با توجه به اینکه قیمت هم 100 دلار امده پایین و باندل UC Collection شده 300 دلار میرن از اول کنسول میخرن. یعنی سونی تا آخر این سال مجدد 30 میلیون کنسول میفروشه که رقم فروش کلی PS4 رو تا پایان سال 2016 به رقم باورنکردنی 60 میلیون و اندی میرسونه!

لازم به ذکره که این نقشه بلواقع به مایکروسافت تعلق داره و طراح اصلی فیل اسپنسر هست. مایکرو سال گذشته X1 قوی ترو معرفی کرد اما چون آقا فریبرز عضو سایت نبودن و نشد روشنگری کنن کسی متوجه نشد و از اول X1‌ نخرید.

البته با توجه به اینکه از PS3 تو ارتش آمریکا به عنوان ابرکامپیوتر استفاده میشد اما از PS4 تو ارتش آمریکا به عنوان ابرکامپیوتر استفاده نمیشه، من دو به شکم مجدد PS4 بخرم یا PS3؟
:)) :)) :((=)) واقعا جاش هست دوباره تکرار بشه این حرف
حالا این یک هسته در عمل چقدر میتونه کمک کنه؟

7th Core: The Force Unleashed >> :wow: <<

PS4: Over 30 million consoles sold >> :wow: <<

PS4 Remote Play on PC >> :wow: <<

PS2 backward compatibility >> :wow: <<

PlayStation VR >> :wow: <<

1080p >> ای :دی <<

Seriously, Xbox is still around ؟ ;;)
این چه حرفی بود که زدی رفیق اصلا منطقی نیست
به نظر من اصلا بحث قدرت سخت افزاری و این حرفا واقعا بیخوده
یکسری بازی ها رو PS4داره یکسری بازی ها روXbox Oneهمش به سلیقه ی گیمر برمیگرده
PCهم بازی های استراتژیک خاص خودش مثل Total warرو داره که واقعا نمیشه ازش گذشت و خیلی از بازی های دیگه
رفیق نمی خوام توهین کنم بهت یا ناراحتت کنم ولی این بحث ها سر منشاش دو چیزه
یا اون بنده خدا نمی تونه کنسول دوم رو داشته باشه یا یک طرفدار سر سخت برند سونی یا مایکروسافت هست !
خود من زمانی هم که وان نداشتم مسخرش نمیکردم چون به هیلو شدیدا علاقه دارم و زمانی همx360داشتم و خیلی سعی کردم وان بخرم که بعد از یک سال و نیم انتظار تونستم بخرمش و هر دو کنسول رو داشته باشم از هر دوش راضیم بینشون فرقی نیست و همش سلیقه است
ا

آخرین ویرایش:
می دونم و کاملا درک میکنم که حس خوبی نیست که بفهمید شرکت محبوب سونی با فروش کنسول ضعیف شما رو گول زده ولی من فقط روشنگری کردم.این که چرا اینقد کنسول رو ضعیف ساختن رو باید از خود سونی پرسید.یک زمانی ارتش امریکا از ps3به عنوان ابر رایانه استفاده می کرد ولی الان ps4نمی تونه رو بعضی از بازی ها حتی نرخ فریم ثابت بده.فقط خداییش خوب شد خودم این سری از کنسول ها رو نخریدم.منتظر میشم تا سری ۱۳۰۰با بازی های انحصاری بیاد بعد بخرم.قضیش شده مثل ماشین های مدل ۹۰-۹۵ داخلی که هرکس بخره باخت کرده.
کنسول های سری جدید از همون اول با تغیراتی که در سخت افزارشون داده میشه و بهبود معماریشون مشکلاتی مثل گزم شدن و لگ زدن رو حتی با کم شدن یک هسته از سیستم عاملشون نخواهند داشت.یا حتی ممکنه سونی برای افزایش کارایی کنسول چند تا هسته جدید فیزیکی به برد کنسول اضافه کنه تا سیستم عامل هم کند نشه ولی برای بازی ها همون ۷هسته رو در اختیار بزاره.باید دید چه میشه.به نظرم این یک استراتژی هوشمندانه از طرف سونی بود که مثلا ۴سال دیگه همراه با یک کاهش قیمت جذاب دارندگان سری اول کنسول ها رو مجبور به خرید دوباره کنه و فروش کنسول رو به عدد رویایی ۲۰۰میلیون برسونه
داداش تو نابغه ای ! برو ... اینجا بمونی حیف میشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or