هزینه ی ساخت gears of war 2 معلوم شد

nathan mckane

کاربر سایت
Gears2%284%29.jpg

tim sweeny مدير ارشد و موسس epic games در حين سخنراني خود در کنفرانس High-Performance Graphics 2009 هزينه ي ساخت gears o war 2 را 12 ميليون دلار اعلام کرد.
و اين ميزان بودجه به طور شگفت انگيزي براي يک بازي مشهور براي يک کنسول hd پايين محسوب مي شود.اين پروژه دو سال طول کشيد و در ساخت ان 15 برنامه نويس و 12 هنرمند دست داشتند.

gears of war 2 در نوامبر سال 2008 به طور اختصاصي براي کنسول xbox 360 به بازار ارايه شد و بيش از 5 ميليون فروش جهاني داشت. لازم به ذکر نيست که gears of war 2 براي epic بسيار سود اور بوده است.این در حالیست که هزینه ی ساخت شماره ی اول همین بازی 16 میلیون دلار بود.

منبع

مسلما نسخه دوم هزینه کمتری داره. چون توی نسخه اول تمامی زیر ساختها و ابزار لازم رو میسازند. برای همین نسخه دوم زمان و هزینه کمتری میبره.

هزینه ساخت شماره اول ده میلیون دلار بود.
آره منم یه همچین چیزی شنیدم ولی دقیقاً یادم نیست کجا...
12 میلیون دلار برای یه بازی با این سطح گرافیک و فروش رقم خیره کننده ایه...به نسبت بازی های با گرافیک دیگه(اسم نمی برم که جنگ راه نیفته:biggrin1:)...
ولی من شنیدم تبلیغات بازی(البته قسمت اول)هزینه ی بالایی داشته...

بابا کپی واحد شمارش برای اعلام آمار فروش بازیه. (اینو من تا حالا 17 بار گفتم:biggrin1:)
یعنی همون 5 میلیون اوریجینال.

بابک حالا هی گیر بده من منظورم همون نسخه دزدی بود که دانلود میکنن..

آره منم یه همچین چیزی شنیدم ولی دقیقاً یادم نیست کجا...
12 میلیون دلار برای یه بازی با این سطح گرافیک و فروش رقم خیره کننده ایه...به نسبت بازی های با گرافیک دیگه(اسم نمی برم که جنگ راه نیفته:biggrin1:)...
ولی من شنیدم تبلیغات بازی(البته قسمت اول)هزینه ی بالایی داشته...

البته فکر کنم درصد بالایی از هزینه بازی مربوط به ساخت موتور بازی باشه ue3 را قبلا ساخته بودن و اون بازی که اسمش را نیاوردین یک موتور از اول طراحی کردن

البته فکر کنم درصد بالایی از هزینه بازی مربوط به ساخت موتور بازی باشه ue3 را قبلا ساخته بودن و اون بازی که اسمش را نیاوردین یک موتور از اول طراحی کردن
درسته!!
احتمال زیاد داستانش همینه...
ولی دوستان عزیزم(:biggrin1:)در Guerrilla وقت و هزینه ی زیادی صرف ساخت موتور کردن که انصافاً جوابش رو هم گرفتن...
"آقا حالا نیاین تاپیک رو VS کنین،فقط به عنوان دو بازی خوش ساخت و با گرافیک خواستم تفاوت هزینه ی ساخت برام ملموس بشه و بس"

ولی دوستان عزیزم()در Guerrilla وقت و هزینه ی زیادی صرف ساخت موتور کردن که انصافاً جوابش رو هم گرفتن...
"آقا حالا نیاین تاپیک رو VS کنین،فقط به عنوان دو بازی خوش ساخت و با گرافیک خواستم تفاوت هزینه ی ساخت برام ملموس بشه و بس"
آره اتفاقا گران ترین پروژه نرم افزاریه تاریخ هلند بود:d
البته من جای سونی بودم موتور رو میدادم تمام زیر مجموعه ها و استودیو هام که باهاش بازی بسازن هزینش هدر نره.چه حالی میداد LBP رو می ساختن باهاش:d
ولی خدایی قبول کن KZ2 یه سرو گردن بالاتر بود.
پ.ن:بحث هزینه شد یکی از دوستان عزیز نام نمی بریم میگفتند هزینه ساخت LBP حدود 20 تا 30 میلیون دلار بوده:laughing:

آره اتفاقا گران ترین پروژه نرم افزاریه تاریخ هلند بود:d
البته من جای سونی بودم موتور رو میدادم تمام زیر مجموعه ها و استودیو هام که باهاش بازی بسازن هزینش هدر نره.چه حالی میداد LBP رو می ساختن باهاش:d
ولی خدایی قبول کن KZ2 یه سرو گردن بالاتر بود.
پ.ن:بحث هزینه شد یکی از دوستان عزیز نام نمی بریم میگفتند هزینه ساخت LBP حدود 20 تا 30 میلیون دلار بوده:laughing:
چه بود!!!
یه مدت پیش یه خبری تو GS بود مربوط به هزینه ی ساخت KZ2 بود که اگه اشتب نکنم بین 20 تا 30 میلیون یورو بود،حالا LBP چقدر بود نمی دونم ولی مطمئناً هزینه ی ساختش با یکی از سینمایی ترین بازی های کنسولی To Date تفاوت آشکار داره...
از بحث GEARS جدا نشیم،خدا وکیل GEARS کلاً همه چیزش هماهنگ بود،گرافیکش درسته نسبت به قسمت قبلی تفاوت در حد جهش نداشت ولی بازم چشم نواز بود...
یادمه اولین بار که تریلر انحصاری کلیف رو از GT دانلود کردم 10 بار اول فقط تو فاز قصعات مختلف ماشینا(مرحله ی 2)که اسمشون یادم رفت بودم...قطعات زیاد و مجزا از هم که انصافاً زمان و دقت زیادی رو برای طراحی نیازمنده...
خلاصه اینکه گرافیک و کلاً بازی GEOW2 حتی بیش از قسمت اول برام جالب بود...یادش بخیر به محض اینکه گرفتمش فرداش کنسولم 3 چراغ شد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or