نه عزیز ربطی نداره اون سه بعدی رو با آپدیت هم میشه آورد ! اصلا قیمت 160 از 250 بیشتر نیست که !امروز دوستم بهم گفت علت بیشتر بودن قیمت ps3 slim 160gig از 250gig اینه که 160gig سه بعدیه ولی 250gig نیست
نه عزیز ربطی نداره اون سه بعدی رو با آپدیت هم میشه آورد ! اصلا قیمت 160 از 250 بیشتر نیست که !
آقا ps3 های تو بازار هیچ فرقی از نظر سخت افزاری ندارن و وقتی آپدیت میکنی یک سری امکانات مثل همین 3d اضافه میشه که اونم از طریق اینترنت انجام میشه....منظورتونو متوجه نشدم یعنی چی که میشه اون سه بعدی رو با آپدیت آورد؟ منظورم اینه که بازی سه بعدی kill zone 3 رو اگه بخوام با 3d tv بازی کنم ساپورت میکنه یا نه؟
منظورتونو متوجه نشدم یعنی چی که میشه اون سه بعدی رو با آپدیت آورد؟ منظورم اینه که بازی سه بعدی kill zone 3 رو اگه بخوام با 3d tv بازی کنم ساپورت میکنه یا نه؟
سوال 1 جوابش در بخش مربوط به موو هست ولی بازم یه توضیح کوچولو میدم،نویگیشن همونطور که از اسمش معلومه دستیار و کمک کننده موو هستش.در بازیهای اکشن برای راه رفتن کاراکتر باید از نویگیشن استفاده کنیضمن تشکر از دوستان
اگه ممکنه فرق نویگاتور و موو رو بگین در چیه و آیا برای بازیهای موو باید اینها با هم باشن یا هر کدام برای کار خاصیه؟ ممنون
ضمنا مدل فت 80 بگیرم خوبه یا اسلیم 160 و چرا؟
با سلام خدمت دوستان و اعضاي محترم سايت
من جديدا ps3خريدم لطفا جواب سوالاي منو بديد:
- دستگاه من فت 80گيگه آيا دستگاه خوبيه
- از دستگاه در حالت خوابيده استفاده كنيم يا ايستاده كدوم بهتره
- در كل با اين دستگاه چند ساعت ميشه بازي كرد
- مشكل گرمايي نداره
- اگه بازيها رو از رو هارد اكسترنال پاك كنيم سيوها ميمونه
- من اولين بازي گاد آو وار2 رو بازي ميكنم يكي دوبار در در طول بازي هنگ كرد و فقط با خاموش روشن كردن دستگاه برطرف شد ، ديشب دوباره وسط بازي بعد از سيو روي پريدن از يه پلي هي هنگ ميكنه علت از چي ميتونه باشه دل چركين شدم نسبت به كنسولم
با سلام خدمت دوستان و اعضاي محترم سايت
من جديدا ps3خريدم لطفا جواب سوالاي منو بديد:
- دستگاه من فت 80گيگه آيا دستگاه خوبيه
- از دستگاه در حالت خوابيده استفاده كنيم يا ايستاده كدوم بهتره
- در كل با اين دستگاه چند ساعت ميشه بازي كرد
- مشكل گرمايي نداره
- اگه بازيها رو از رو هارد اكسترنال پاك كنيم سيوها ميمونه
- من اولين بازي گاد آو وار2 رو بازي ميكنم يكي دوبار در در طول بازي هنگ كرد و فقط با خاموش روشن كردن دستگاه برطرف شد ، ديشب دوباره وسط بازي بعد از سيو روي پريدن از يه پلي هي هنگ ميكنه علت از چي ميتونه باشه دل چركين شدم نسبت به كنسولم
سلام
نحوه نصب آپدیت بازیها باید به ترتیب باشه
مثلا اگه بازی 3 تا آپدیت A1 , A2 , A3 داشته باشد به ترتیب از پایین به بالا باید نصب بشن
ولی این سوال را داشتم که با نصب هر کدام از آنها باید یکبار بازی را اجرا کنم و بعد آپدیت بعدی را نصب کنم یا اول همگی را نصب کنم بعد بازی را اجرا کنم؟
ممنون