هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

با سلام
دسته پلی استیشن من مشکل عجیبی پیدا کرده و هر کاری کردم تا الان نتونستم درستش کنم

این دسته رو من بردم خونه داداشم داشت از طریق اینترنت دستگاهش رو آپدیت میکرد
کارش که تموم شد دیگه دسته کار نکرد روی پلی استیشن اون
آوردم خونه خودم رو دستگاه خودم کار کرد ...
بازی پرنس رو گرفتم خب دستگاه رو هم آپدیت میکنن ....
به محض اینکه دستگاه آپدیت شد دیگه رو دستگاه منم کار نکرد ....
فقط تنها کاری که میتونه بکنه اینکه که وقتی پلی استیشن رو دکمه قرمز هست روشنش کنه
وقتی هم دسته روشن میشه دکمه 1 و 2 بالا با هم روشن میشن ....

اگه بتونید کمکم کنید واقعا ممنون میشم ...

دسته شما تقلبی هست و سونی با اپدیت جدید این دسته ها رو از کار انداخته، بنابراین دیگه روی PS3 کار نمی کنند.

سلام
من یه مشکل اساسی با PS3 پیدا کردم اونم اینه که کنسول کابل Ethernet رو نمیشناسه! در حالی که کابل مشکلی نداره و قبل از این میشناختش! مشکل رفع شدنی هست؟ من خودم تنظیمات کارخونه رو هم برگردوندم باز حل نشد

سلام
من یه مشکل اساسی با PS3 پیدا کردم اونم اینه که کنسول کابل Ethernet رو نمیشناسه! در حالی که کابل مشکلی نداره و قبل از این میشناختش! مشکل رفع شدنی هست؟ من خودم تنظیمات کارخونه رو هم برگردوندم باز حل نشد

میشه کابل رو عوض کنی ؟؟؟؟

خوب برای خودم رو میگم ...
قبلا ی کابل داشتم که از یک طرف میزدیم به PS3 یک طرف دیگه به PC (اول روتر نداشتم) کار نمیکرد ولی سرش جا به جا میکردیم با اونور کار میکرد...

فقط میشه بگی شبکت چطوری هست ؟
ADSL MODEM > PC > PS3
or
ADSL ROUTER > PS3

کابل هم عوض کن ... شاید فرجی شد ...

خوب برای خودم رو میگم ...
قبلا ی کابل داشتم که از یک طرف میزدیم به PS3 یک طرف دیگه به PC (اول روتر نداشتم) کار نمیکرد ولی سرش جا به جا میکردیم با اونور کار میکرد...

فقط میشه بگی شبکت چطوری هست ؟
ADSL MODEM > PC > PS3
or
ADSL ROUTER > PS3

کابل هم عوض کن ... شاید فرجی شد ...
اول روتر به pc و بعد pc به ps3 ! برای FTP سرور این حرکت نامنهوس رو انجام میدادم :دی
الان یه سرچی تو فروم ps زدم مثل این که هرکی این مشکل رو داشته بهش گفتن که bad cable و کابل رو عوض کن و در جواب هم چیزی نگفتن جز این که میرم میخرم و تست میکنم! امیدوارم مشکل منم اینحوری حل بشه!
البته همین الان هم کابل LAN رو برای مودم به pc استفاده کردم سرعت خیلی کندی داره شاید از همین باشه ولی تا دیشب کار میکرد ها ! با کابله هم کشتی نگرفتم آخه :دی

اول روتر به pc و بعد pc به ps3 ! برای FTP سرور این حرکت نامنهوس رو انجام میدادم :دی
الان یه سرچی تو فروم ps زدم مثل این که هرکی این مشکل رو داشته بهش گفتن که bad cable و کابل رو عوض کن و در جواب هم چیزی نگفتن جز این که میرم میخرم و تست میکنم! امیدوارم مشکل منم اینحوری حل بشه!
البته همین الان هم کابل LAN رو برای مودم به pc استفاده کردم سرعت خیلی کندی داره شاید از همین باشه ولی تا دیشب کار میکرد ها ! با کابله هم کشتی نگرفتم آخه :دی

منم میگم ... آمارش رو بده :d

کابل نو گرفتم نشد! الان کابلو به یه PS3 دیگه زدم اون مشکلی نداره!
پورت LANش نابود نشده باشه شانس آوردم!
سرچی بزن تورج :((

میگی روتر ... چندتا پورت داره پشت روتر ؟؟
میشه جای کابل رو عوض کنی به ون یکی پورت بزنی ؟

منتظرم !

دوستان یه سوال این ps3 slim ها هم کپی میشه؟کپیخور کردنش خیلی طول میکشه؟طبق همون دستور العمل های اموزش میگم؟و اینکه در کل این فت ها بهتره یا اسلیم؟
ممنون

میگی روتر ... چندتا پورت داره پشت روتر ؟؟
میشه جای کابل رو عوض کنی به ون یکی پورت بزنی ؟

منتظرم !
خب من هاردو یه بار فرمت کردم ولی بازم میگفت که کابل وجود نداره! یه بار دیگه فریمور رو ریختم درست شد و الان دیگه مشکلی نداره
صلوات :دی
دوستان یه سوال این ps3 slim ها هم کپی میشه؟کپیخور کردنش خیلی طول میکشه؟طبق همون دستور العمل های اموزش میگم؟و اینکه در کل این فت ها بهتره یا اسلیم؟
ممنون
فقط کافیه یه دانگل داشته باشی در عرض 20-30 ثانیه کپی خور میشه :دی
کپی خور کردن ps3 مثل 360 نیست که احتیاج به استخراج کی و .. داشته باشه!خیلی راحته و هرکسی میتونه انجام بده
من فت رو ترجیح میدم از چند لحاظ 1-زیبایی2-بنظرم کیفیت ساخت هر جنسی اوایلش خیلی بهتر از تولیدهای بعدیشه(شایدم اشتباه کنم)

دسته شما تقلبی هست و سونی با اپدیت جدید این دسته ها رو از کار انداخته، بنابراین دیگه روی PS3 کار نمی کنند.

یعنی به هیچ عنوان نمیشه راهش انداخت دوباره ؟؟
بابا ایرانی ها که استاد این کاران از بلک لیست در آوردن چه میدونم سریالش رو عوض کردن ....
همین دسته رو 60 هزار تومان خریدم ....

یعنی به هیچ عنوان نمیشه راهش انداخت دوباره ؟؟
بابا ایرانی ها که استاد این کاران از بلک لیست در آوردن چه میدونم سریالش رو عوض کردن ....
همین دسته رو 60 هزار تومان خریدم ....
نه هیچ راهی نداره فقط بهت انداختنه همین:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or