هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اهان درسته بعد یه سوال دیگه این جریان trophies چی هست ؟
به نوعی اچیومنت هستش دیگه! یعنی تو یه کار خاصی توی بازی میکنی و به خاطرش بهت تروفی میده. مثلن کشتن 100 نفر فقط با چاقو یا گرفتن همه اندینگ های بازی. به نوعی چلنجه برا تکرار کردن بازی!

دوستان عزیز من تازه PS VITA خریداری کردم .
واقعیت بازی هاش رو نمیشناسم که کدوم آنلاین دارند و گیم پلی خوبی دارند .
ممنون میشم دوستان بازی هایی که بخش Mutiplayer‌یا همون آنلاین رو دارند رو چند نمونه معرفی کنند تا بتونم خریداری کنم ...
خواهشا لیست کاملی باشه که بتونم از بینشون انتخاب کنم + بهترین ها و پرطرفدارترین ها ...

ممنون میشم دوستان بازی هایی که بخش Mutiplayer‌یا همون آنلاین رو دارند رو چند نمونه معرفی کنند تا بتونم خریداری کنم ...
خواهشا لیست کاملی باشه که بتونم از بینشون انتخاب کنم + بهترین ها و پرطرفدارترین ها ...

بازی هایی که هم مولتی خوب و هم بخش داستانی خوبی دارن :

Killzone Mercenery ( البته من به شخصه بخش داستانی رو یه افتضاح میدونم ولی بقیه خوششون اومده ولی حرفی در برابر Killzone Shadow Fall و 3 یا 2 نداره )
Unit 13 ( عالی است این بازی بسیار چالش برانگیز )
Boarderlands 2 هم به زودی عرضه میشه

بازی های زیادی نداره ویتا تو بخش مولتی ( resistance و COD هم که تعطیلن - باز COD بد نست مولتیش ) - بازی های فایتینگ زیادی هست که بخش آنلاین هم دارن می تونی بگیری - فیفا هم هست /

بازی هایی که بخش تکنفره خوبی دارن :

Tearaway ( اگر سبک های مثل Little big planet رو دوست داری )
Uncharted Golden abyss ( بخش تک نفره فقط داره و عالیه )
Dragon Crown ( اگر به Daungeon Crawler علاقه داری 2D هم هستش )

بازی هایی که ازشون دوری کن :

Call of duty black ops
Silent hill book of memories ( به شدت دوری کن )

بازی هایی که بگیر نگیر داره ( بعضی ها دوست دارن بعضی ها هم متنفر میشن ) :

Resistance Burning skies
Assassin's creed Liberation
Batman blackgate

بازی هایی که هم مولتی خوب و هم بخش داستانی خوبی دارن :

Killzone Mercenery ( البته من به شخصه بخش داستانی رو یه افتضاح میدونم ولی بقیه خوششون اومده ولی حرفی در برابر Killzone Shadow Fall و 3 یا 2 نداره )
Unit 13 ( عالی است این بازی بسیار چالش برانگیز )
Boarderlands 2 هم به زودی عرضه میشه

بازی های زیادی نداره ویتا تو بخش مولتی ( resistance و COD هم که تعطیلن - باز COD بد نست مولتیش ) - بازی های فایتینگ زیادی هست که بخش آنلاین هم دارن می تونی بگیری - فیفا هم هست /

بازی هایی که بخش تکنفره خوبی دارن :

Tearaway ( اگر سبک های مثل Little big planet رو دوست داری )
Uncharted Golden abyss ( بخش تک نفره فقط داره و عالیه )
Dragon Crown ( اگر به Daungeon Crawler علاقه داری 2D هم هستش )

بازی هایی که ازشون دوری کن :

Call of duty black ops
Silent hill book of memories ( به شدت دوری کن )

بازی هایی که بگیر نگیر داره ( بعضی ها دوست دارن بعضی ها هم متنفر میشن ) :

Resistance Burning skies
Assassin's creed Liberation
Batman blackgate

با احترام به نظرتون دوست عزیز ولی به نظرم unit 13 خیلی مضخرفه.داستان که نداره-هوش مصنوعی هم فوق داغون-کنترل بازی هم در بعضی موارد مشکل داره-بعضی اسلحه ها هم تخیلی عمل میکنن!ولی در کل انلاینش به غیر از اینا مشکل نداره
gravity rush , persona رو هم من اضافه میکنم که جزو بهترین بازیای ویتا هستن

به نظره من Killzone خیلی خوبه تو زمینه multi ! خوده بازیش هم به سری Killzone به نسبت Shadofall که خیلی بیشتر زده بود تو خطه Crysis نزدیکتر بود D: .

سلامبچه ها و اقاارمان خسته نباشی....می خواستم بدونم میشه با ویتا بازی های ps3 رو روش با سیستم ریموتش بازی کرد یه ویدیو دارم طرف The last of us بازی میکنه اگر اینطور باشه میشه انلاین بازی های

ps3 رو با سیستم ریموتش توی psvita بازی کرد نه توی تلویزیون و انلاین هم بازی کرد...:d

سلامبچه ها و اقاارمان خسته نباشی....می خواستم بدونم میشه با ویتا بازی های ps3 رو روش با سیستم ریموتش بازی کرد یه ویدیو دارم طرف The last of us بازی میکنه اگر اینطور باشه میشه انلاین بازی های

ps3 رو با سیستم ریموتش توی psvita بازی کرد نه توی تلویزیون و انلاین هم بازی کرد...:d
TLOU رو نمیدونم اما کلا Remote play توی PS3 خیلی خیلی محدود هست و بیتشر بازیا رو نمیشه. یه سری بازیا هم patch داده بودن که remote شون کار کنه.
یه سری هم میگفتن ظاهرا دستگاهای کپی خور میشه خیلی از بازیا رو Remote زد ( اطلاعی ندارم در موردش ولی )
ولی کلا سیستم Remote بیشتر از پایه برای PS4 طراحی شده بوده.

دوسان عزیز بازی Reality Fighters چه جور بازی برای PS VITA هست ؟؟
آنلاین این بازی تعریفی داره ؟؟ آیا ارزش خرید داره ؟؟
اصلا طرفش نرو D: بازیش خیلی نابوده . توی سبکه FIghting اگر میخوای بازی کنی MK و DOA5 به نظره من از همه بهتره ( InJustice هم خیلی خوبه ) همشونم انلاین دارن !

دوستان عزیز ممنون از راهنمایی شما عزیزان مخصوصا دوست خوبم جناب آرمان جان عزیز ...
یه سوال خیلی مهم دیگه هم دارم اینکه واقعیت من قراره برای PS VITA خودم یک اکانت یکساله PSN PLUS بگیرم !!

اما بین PLUS آمریکا (US) و اروپا (UK) موندم کدوم رو بگیرم !

کدومش بازی ماهانه بهتری برای پلاس دارند ؟؟
کدومش تخفیف های بهتری نسبت به اون یکی داره ؟؟

البته یه نکته اینکه الان من روی کنسول PS4 خودم اکانت PLUS یکساله ریجن US دارم و ازش برای بازی رایگان PLUS و تخفیف بازیها استفاده می کنم . آیا میتونم از همین اکانتم در PS VITA استفاده کنم و بازی از PLUS دانلود کنم و حتی بازی تخفیف خورده خریداری کنم ؟؟

دوستان عزیز ممنون از راهنمایی شما عزیزان مخصوصا دوست خوبم جناب آرمان جان عزیز ...
یه سوال خیلی مهم دیگه هم دارم اینکه واقعیت من قراره برای PS VITA خودم یک اکانت یکساله PSN PLUS بگیرم !!

اما بین PLUS آمریکا (US) و اروپا (UK) موندم کدوم رو بگیرم !

کدومش بازی ماهانه بهتری برای پلاس دارند ؟؟
کدومش تخفیف های بهتری نسبت به اون یکی داره ؟؟

البته یه نکته اینکه الان من روی کنسول PS4 خودم اکانت PLUS یکساله ریجن US دارم و ازش برای بازی رایگان PLUS و تخفیف بازیها استفاده می کنم . آیا میتونم از همین اکانتم در PS VITA استفاده کنم و بازی از PLUS دانلود کنم و حتی بازی تخفیف خورده خریداری کنم ؟؟

بازی ماهانه = UK
تخفیف = US

می تونی از اکانت PS4 ات روی ویتا هم استفاده کی و از تخفیف ها و بازی های فری بهره ببری

بازی ماهانه = UK
تخفیف = US

می تونی از اکانت PS4 ات روی ویتا هم استفاده کی و از تخفیف ها و بازی های فری بهره ببری

دوست عزیز متاسفانه اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم که از اکانت PS4 چجوری در PS VITA‌ استفاده کنم ؟؟!
آموزش کامل و جامع داخل فروم هست لینکشو بهم بدی ؟؟

حالا یه مشورت : به نظر شما از همین اکانت PS4 برای PS VITA استفاده کنم یا یک اکانت جدید پلاس یکساله UK بگیرم ؟؟ جون خواسته من اینه که واقعا از همه نظر یعنی تخفیف بازیها و بازیهای رایگان در هر دو دستگاه بهره مند بشم ...

دوست عزیز متاسفانه اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم که از اکانت PS4 چجوری در PS VITA‌ استفاده کنم ؟؟!

حالا یه مشورت : به نظر شما از همین اکانت PS4 برای PS VITA استفاده کنم یا یک اکانت جدید پلاس یکساله UK بگیرم ؟؟ جون خواسته من اینه که واقعا از همه نظر یعنی تخفیف بازیها و بازیهای رایگان در هر دو دستگاه بهره مند بشم ...

آموزش خاصی نداره ، ویتا رو که می خری ازت اکانت می خواد مشخصات اکانتی که روی PS4 زدی رو بهش می دی

والا این داستان خر و خرماست ، نمی شه هر دوتاش رو باهم روی ویتا داشت :d
بازی های رایگان اروپا بهتره و تخفیف های آمریکا ، کاریش نمی شه کرد البته بعضی ها برای حل این راه حل می رن سراغ اکانت امارات که من توصیه نمی کنم چون قیمت یک سری بازی ها توی امارات بسیار بالاست و یک سری بازی ها توی استور امارات نمیان :-??

اموزش اینکه اگر اکانت حاضر روی ویتا داری باید بری قسمت Setting و از بخشه Format دستگاه رو Restore و Format کنی و وقتی دوباره از نو بالا اومد اطلاعات اکانت مورد نظر رو میدی.
کلا ویتا فقط اجازه میده یک اکانت روی دستگاه فعال باشه .
برای backup گرفتن از data های اکانت مختلف هم باید برنامه Content Manager رو روی PC نصب کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or