هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

برعکس!! بازی ای که رو پلی3 یا پلی4 انجام میدی بجای اینکه تصویرش از مانیتور پخش بشه از ویتا پخش میشه خود کنسول (3 یا 4) باید روشن باشه و تمام پردازش با کنسول هست اما تصویر رو ویتا پخش میشه.

برای زمانی که به هر دلیلی نمیخوای مانیتور روشن باشه یا یه استفاده ای که خودم دو سه بار ازش کردم این بوده که وقتی بچه ای میاد خونمون و میخواد بازی کنه من بازی خودم رو با ریموت پلی به ویتا منتقل میکنم بعد اون یکی کنسول رو روشن میکنم فیش رو میزنم به مانیتور تا طرف رو مانیتور بازی کنه. اینجوری همزمان میشه از دو کنسول استفاده کرد درحالی که یک مانیتور داری
همین.:d
جالب بود مرسی ;)
اینجوری کاترین را میشه راحت تر بازی کرد :d یا این دست بازی ها را :d

دوستان تو بازی unit 13 چرا هر وقت عشقش میکشه تروفی میده؟!
یه کارو باید 3 4 بار انجام بدی تا شاید تروفی بده.این مشکلو کسی داشته؟؟مشکل از ویتا هستش یا باگه بازیه؟؟
من زیاد تو فاز تروفی گرفتن نیستم ولی هر از گاهی بهم تروفی میده. اما بازیش کلن به نظرم مشکل داره. من یه بار داشتم بازی میکردم که کلن ویتام خاموش روشن شد و یه حالت ناجوری پیش اومد. تا نیم ساعت هم روی یه صفحه سیاه فریز کرده بود :|

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم دوتا دستگاه پی اس ویتا داشته باشی میشه از یه اکانت باسه جفتش استفاده کرد ؟ مثلا بازی که میخری رو جفتش دانلود کنی

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم دوتا دستگاه پی اس ویتا داشته باشی میشه از یه اکانت باسه جفتش استفاده کرد ؟ مثلا بازی که میخری رو جفتش دانلود کنی
سلام عزیز
بله میشه. اما بیشتر از دو دستگاه نمیشه.

سلام دوستان عزیز.
یک سوال داشتم .
من تازه PS VITA خریدم .
میرم تو قسمت تنظیمات و قسمت PSN و اونجا که میخوام PSN ID رو Sign In کنم ایمیل و پسورد رو میزنم . اما بعد از چند ثابنه ارور زیر رو میده ؟؟
Could Not Connect To the server . NW-8942-3
مشکل کجاست ؟
از نظر اینترنت هم کانکت هست با وای فای و مشکلی نداره ...

سلام دوستان عزیز.
یک سوال داشتم .
من تازه PS VITA خریدم .
میرم تو قسمت تنظیمات و قسمت PSN و اونجا که میخوام PSN ID رو Sign In کنم ایمیل و پسورد رو میزنم . اما بعد از چند ثابنه ارور زیر رو میده ؟؟
Could Not Connect To the server . NW-8942-3
مشکل کجاست ؟
از نظر اینترنت هم کانکت هست با وای فای و مشکلی نداره ...
من بعضی وقتا که دارم یه چیزی دانلود میکنم و سرعتم پایینه، با این ارور مواجه میشم. چیز خاصی نیست. یکی دو بار سعی کن میشه. مگر اینکه دوباره سرورهای سونی قاطی کرده باشه!
آهان راستی تبریکم میگم بهت ;)

من بعضی وقتا که دارم یه چیزی دانلود میکنم و سرعتم پایینه، با این ارور مواجه میشم. چیز خاصی نیست. یکی دو بار سعی کن میشه. مگر اینکه دوباره سرورهای سونی قاطی کرده باشه!
آهان راستی تبریکم میگم بهت ;)

مرسی ممنون از لطفت . منم به جمع ویتا داران بزرگ بازی سنتر پیوستم ... واقعا خوشحالم دوستان خوبی مثل شما دارم ...

فقط یک نکته : اینترنت من سرعت پهنای باند 9 مگابیت بر ثانبه هستش از نظر سرعت اصلا مشکلی ندارم . یعنی چی میتونه باشه ؟؟ نکنه از اکانت هستش ؟؟ چون اکانت رو از کسی گرفتم که طرف برای اکانت بازی های ویتا رو خریداری کرده بوده و 1 ساله که استفاده میکرده !
منم چون ازش اکانت رو خریدم پسورد رو با رفتن به سایت SONY و وارد شدن به اکانتم عوض کردم ...

مرسی ممنون از لطفت . منم به جمع ویتا داران بزرگ بازی سنتر پیوستم ... واقعا خوشحالم دوستان خوبی مثل شما دارم ...

فقط یک نکته : اینترنت من سرعت پهنای باند 9 مگابیت بر ثانبه هستش از نظر سرعت اصلا مشکلی ندارم . یعنی چی میتونه باشه ؟؟ نکنه از اکانت هستش ؟؟ چون اکانت رو از کسی گرفتم که طرف برای اکانت بازی های ویتا رو خریداری کرده بوده و 1 ساله که استفاده میکرده !
منم چون ازش اکانت رو خریدم پسورد رو با رفتن به سایت SONY و وارد شدن به اکانتم عوض کردم ...
9 مگ :-o خوش به حالت :d 9 مگ واقعی؟
خب اینجای سوالت دیگه یه کم حرفه ای شد :d فکر کنم آرمان و بچه ها باید جوابت را بدن :d البته آرمان که سمی شده شاید به فردا نرسه :))

آگر سرعت دانلود پاییه یک سری DNS رو دستی بزار
8.8.8.8
8.8.4.4
باید درست بشه سرعته دانلود . بعضی موقها هم وقتی دانلود شروع میشه کلا کنده اما بعدش سریع میشه.
نه ربطی به خوده اکانت نداره.

آگر سرعت دانلود پاییه یک سری DNS رو دستی بزار
8.8.8.8
8.8.4.4
باید درست بشه سرعته دانلود . بعضی موقها هم وقتی دانلود شروع میشه کلا کنده اما بعدش سریع میشه.
نه ربطی به خوده اکانت نداره.

پس این ارور خاص Could Not Connect To the server . NW-8942-3 چیه که اجازه نمیده که Sign In بشم ؟؟؟
دلالیل هاش رو برام بفرمائید تا چک کنم ببینم مشکل کجاست حلش کنم ...

پس این ارور خاص Could Not Connect To the server . NW-8942-3 چیه که اجازه نمیده که Sign In بشم ؟؟؟
دلالیل هاش رو برام بفرمائید تا چک کنم ببینم مشکل کجاست حلش کنم ...
NW-8942-3 مشکله نت هست 90% مواقع
مودم یا روتر رو ریست کن . بعد از ویتا هم میتونی ریست کنی ( دستت رو روی Power نگه دار ) احتمال داره درست بشه.
میتونی wifi مربوطه رو پاک کنی و دوباره رجیستر کن .
بد نیست DNS که گفتم هم بدی.

NW-8942-3 مشکله نت هست 90% مواقع
مودم یا روتر رو ریست کن . بعد از ویتا هم میتونی ریست کنی ( دستت رو روی Power نگه دار ) احتمال داره درست بشه.
میتونی wifi مربوطه رو پاک کنی و دوباره رجیستر کن .
بد نیست DNS که گفتم هم بدی.

دوست عزیز الان این کارایی که گفتی به جز تنظیم دستی DNS که پیداش نکردم .

دوباره امتحان کردم که Sign In کنم ارور جدید زیر رو داد :

you must sign in with the account that is linked with this PS Vita system . NP-2100-3

دوست عزیز الان این کارایی که گفتی به جز تنظیم دستی DNS که پیداش نکردم .

دوباره امتحان کردم که Sign In کنم ارور جدید زیر رو داد :

you must sign in with the account that is linked with this PS Vita system . NP-2100-3
عزیز :)
نمیدونم با دقت خوندی چی نوشتم یا نه اما
اون دوتا کار که ساده هست ! مودم رو خاموش روشن میکنی D:
دومی هم پیدا کردنی نبود. دستت رو روی Power دتسگاه ویتا نگه داری بعد از چند ثانیه ریست میشه
در مورده این اخری هم که نوشتی مربوط به این هست که احتمالا اکانت رو رویتا عوض کردی
ویتا در یک زمان فقط یک اکانت قبول میکنه و در صورت اینکه بخوای اکانت رو عوض کنی باید ویتا رو فرمت و factory reset کنی. :)

عزیز :)
نمیدونم با دقت خوندی چی نوشتم یا نه اما
اون دوتا کار که ساده هست ! مودم رو خاموش روشن میکنی D:
دومی هم پیدا کردنی نبود. دستت رو روی Power دتسگاه ویتا نگه داری بعد از چند ثانیه ریست میشه
در مورده این اخری هم که نوشتی مربوط به این هست که احتمالا اکانت رو رویتا عوض کردی
ویتا در یک زمان فقط یک اکانت قبول میکنه و در صورت اینکه بخوای اکانت رو عوض کنی باید ویتا رو فرمت و factory reset کنی. :)

دوست عزیز من وارد تنظیمات شدم و رفتم قسمت FORMAT و بعد به ترتیب از اول همه فرمت ها رو انجام دادم . اما وقتی به گزینه Restore Settings رسیدم از من پسورد 4 رقمی خواست که پیش فرض 4 تا عدد 0 زدم اما زد اشتباهه ! آیا پسورد خاصی داره ؟؟

سلام دوستان ممنونم از ارمان جان که بهمون توضیح میدن و بقیه دوستان . یه سوال داشتم میخواستم بدونم بعضی از بازی ها چیزی به عنوان online pass باسه خریداری داره میخواستم بدونم دقیق این چی هستش

دوست عزیز من وارد تنظیمات شدم و رفتم قسمت FORMAT و بعد به ترتیب از اول همه فرمت ها رو انجام دادم . اما وقتی به گزینه Restore Settings رسیدم از من پسورد 4 رقمی خواست که پیش فرض 4 تا عدد 0 زدم اما زد اشتباهه ! آیا پسورد خاصی داره ؟؟
ظاهرا صاحبه قبلی دستگاه رمزی چیزی وارد کرده .
باید بری safe mode . برای این کار دستگاه رو خاموش میکنی و دکه های PS و power و R رو نگه میداری تا دستگاه از safe mode بیا بالا . از اونجا Restore کن . توجه کن هرچی داری پاک میشه .

سلام دوستان ممنونم از ارمان جان که بهمون توضیح میدن و بقیه دوستان . یه سوال داشتم میخواستم بدونم بعضی از بازی ها چیزی به عنوان online pass باسه خریداری داره میخواستم بدونم دقیق این چی هستش
سلام عزیز . خواهش و تشکر
یه تعداد از بازیهای قدیمی بخشه انلاینشون نیاز به وارد کردن یک کد و رجیستر کردنش به اکانتت داره تا اجازه بازی کردن انلاین داده بشه. اکثرشون هم بازیهای سونی بودن مثل Allstars و LBP . بازیهای اخری هیچ کدوم دیگه Online pass نداشتن حتی Killzone.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or