هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

پس به نظرتون کدوم ریجن رو بگیرم که بهتر باشه یعنی کدوم ریجن بازی هاش بهتر تو ایران گیر میاد ؟ هم بازی های جدید که زودتر تو ایران میاد هم بازی های قدیمی که گیر بیاد

پس به نظرتون کدوم ریجن رو بگیرم که بهتر باشه یعنی کدوم ریجن بازی هاش بهتر تو ایران گیر میاد ؟ هم بازی های جدید که زودتر تو ایران میاد هم بازی های قدیمی که گیر بیاد
همونطور که گفتن ریجن دستگاه اهمیتی توی اجرای بازیا نداره
ریجن اکانت مهم هست که یا امارات یا اینگلیس یا امریکا باید انتخاب کنی چون بازیهای region 2 و 1 گیر میاد ( ظاهرا 2 بیشتر ) .
بازیهای جدیدی و قدیمی هم که هست....
بازم میگم توجه کنید توی اجرای بازی ریجن دستگاه تاثیری نداره .
در ضمن اینکه گفتم ریجن اکانت مهم هست برای اینکه شما بخواید احیانا از DLC بازی مربوطه استفاده کنی مگرنه بازیه هر ریجنی رو میشه روی هر ریجن اکانتی اجرا کرد .

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز منظورتون رو فهمیدم ولی منظورم اینه که باسه dlc ها که گفتید بهتر چیه یعنی کدوم ریجن بازی رو بگیرم و اکانتمم ماله کجا باشه که بشه dlc هارو گرفت

آخرین ویرایش:
ممنونم از راهنماییت دوست عزیز منظورتون رو فهمیدم ولی منظورم اینه که باسه dlc ها که گفتید بهتر چیه یعنی کدوم ریجن بازی رو بگیرم و اکانتمم ماله کجا باشه که بشه dlc هارو گرفت
توضیح دادم :
ریجن اکانت مهم هست که یا امارات یا اینگلیس یا امریکا باید انتخاب کنی چون بازیهای region 2 و 1 گیر میاد ( ظاهرا 2 بیشتر ) .

چیز جدیدی هم بهش اضافه شده؟ قبلیه که یه تقویم با نمک بهش اضافه شده بود!

نه فقط نوشته راحتتر به PS4 میتونی وصل بشی و Remote play راحتتر شده. حالا نمیدونم منظورش چیه. چون خودم PS4 ندارم که دقیقا ببینم چه تغییری کرده.:d آره اون Calendar که خیلی عالی هست. من میخواستم از قسمت Playstation mobile تو استور برم یه برنامه تقویم بخرم که خوب شد نخریدم. :)

چیز جدیدی هم بهش اضافه شده؟ قبلیه که یه تقویم با نمک بهش اضافه شده بود!
فقط قابلیت جفت شدن با پلی4. راحت شده.
مثل متصل شدن اسمارت فون به پلی4 که از قبل بود شده. یعنی وقتی با یه اکانت هم با پلی4 و هم با ویتا بصورت همزمان انلاین میشید این دوتا بصورت خودکار همدیگر رو میشناسند و به هم جفت میشند. کلا برای کسانی که ریموت پلی زیاد استفاده میکنن خیلی راحت شده

فقط قابلیت جفت شدن با پلی4. راحت شده.
مثل متصل شدن اسمارت فون به پلی4 که از قبل بود شده. یعنی وقتی با یه اکانت هم با پلی4 و هم با ویتا بصورت همزمان انلاین میشید این دوتا بصورت خودکار همدیگر رو میشناسند و به هم جفت میشند. کلا برای کسانی که ریموت پلی زیاد استفاده میکنن خیلی راحت شده
×_×
ریموت پلی بد نیست اما خوبم نیست ... وقتی ادم تلویزیون داره چرا دیگه کیفیت رو فدای بازی کردن توی ویتا کنه !
مگر اینکه یه جایی بری نته درست حسابی داشته باشه کلا stream کنه بازی کنی خیلی عالیه واقعا !
اونم احتمالا توی چند نقطه از دنیا ( مثل Japan لول و کره ) امکان پذیره !

×_×
ریموت پلی بد نیست اما خوبم نیست ... وقتی ادم تلویزیون داره چرا دیگه کیفیت رو فدای بازی کردن توی ویتا کنه !
مگر اینکه یه جایی بری نته درست حسابی داشته باشه کلا stream کنه بازی کنی خیلی عالیه واقعا !
اونم احتمالا توی چند نقطه از دنیا ( مثل Japan لول و کره ) امکان پذیره !
اره منم چندان استفاده نمیکنم از ریموت پلی! البته اون موقع که پی اس پی داشتم گاهی اوقات با پلی3 ام جفت میکردمش و نصف شبا فیلم سینمایی میدیم با پی اس پی الانم که دیگه خیلی وقت هست دی وی دی پلیر گرفتم و با کنسول فیلم نمیبینم پس این قابلیت برای من دیگه بی استفاده شده:d

اما برای بازی کلا جالب نیست نه برای صفحه کوچیک بلکه کنترل بازی با کنترلر خود کنسول یه چیز دیگه ست الان من همین اینفیمس پلی4 یا چندتا بازی دیگه ش رو ریموت پلی تست کردم خیلی کنترلشون جالب در نمیاد مخصوصا R2 L2 که باید با صفحه لمسی تعریف بشند! اما کلا قابلیت جالبیه دیگه مخصوصا برای بازی هایی که از second screen استفاده بکنند.

به قولی بودش بهتر از نبودش هست:d

من چون پلی 3 و مانیتورم رو فروختم infamous رو دارم با ویتا بازی میکنم...درسته کوچیکه ولی بد هم نیست....الان هرکی میزم رو میبینه یه علامت تعجب رو کله اش ظاهر میشه چون ps4 فقط به برق وصله دیگه هیچ کابلی بهش وصل نیست هیچی هم رو میز نیست دستگاه هم روشنه منم تو کمدم با ویتا ps4 هم از دید اونا خودش به طور کاملا خودجوش خاموش میشه:d

بچه ها یه سوال! ببخشید یه کم مبتدیه :d
اصلا ریموت پلی چی هست؟ به چه درد میخوره؟ یعنی همون بازی ای که ویتا میکنی مثلا با پلی 3 یا پلی4 هم انجام بدی؟ من که نمیگیرم :|

بچه ها یه سوال! ببخشید یه کم مبتدیه :d
اصلا ریموت پلی چی هست؟ به چه درد میخوره؟ یعنی همون بازی ای که ویتا میکنی مثلا با پلی 3 یا پلی4 هم انجام بدی؟ من که نمیگیرم :|
برعکس!! بازی ای که رو پلی3 یا پلی4 انجام میدی بجای اینکه تصویرش از مانیتور پخش بشه از ویتا پخش میشه خود کنسول (3 یا 4) باید روشن باشه و تمام پردازش با کنسول هست اما تصویر رو ویتا پخش میشه.

برای زمانی که به هر دلیلی نمیخوای مانیتور روشن باشه یا یه استفاده ای که خودم دو سه بار ازش کردم این بوده که وقتی بچه ای میاد خونمون و میخواد بازی کنه من بازی خودم رو با ریموت پلی به ویتا منتقل میکنم بعد اون یکی کنسول رو روشن میکنم فیش رو میزنم به مانیتور تا طرف رو مانیتور بازی کنه. اینجوری همزمان میشه از دو کنسول استفاده کرد درحالی که یک مانیتور داری
همین.:d

دوستان تو بازی unit 13 چرا هر وقت عشقش میکشه تروفی میده؟!
یه کارو باید 3 4 بار انجام بدی تا شاید تروفی بده.این مشکلو کسی داشته؟؟مشکل از ویتا هستش یا باگه بازیه؟؟
ظاهرا توی این زمینه بازیش مقداری باگ داره . فکر کنم پیشتر بچه ها هم اشاره کرده بودن توی گرفتم بعضی تروفیها مشکل داشتن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or