هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان بازي هاي Plus که رايگان هستند براي هميشه ميمونند يا بعد از مدتي از ليست حذف ميشن؟
پلاس بازیاش هر ماه فرق داره . نگری رفته D:
اما وقتی بازی پلاس رو مجانی میگیری میتونی بازی کنی تا زمانی که پلاس داری ... وقتی پلاس تموم شه دیگه نمیشه بازی کرد مگر اینکه پلاس رو دوباره تمدید کنی .

- - -ویرایش - - -

سلام بچه ها.
من چرا هر چی تو استور می گردم God of War chains of olmpus رو پیدا نمی کنم اما Ghost of sparta هستش. اما من تریلرشو دیدم که داشتن این نسخه تو ویتا بازی میکردن.
سرچ کن باید باشه
اگر نه که میتونی از طریقه وب بخری و بعد از دانلود لیست دانلود کنی توی ویتا !
یا از ps3 بخر و دانلود کن ...

يعني اگه من يه بازي Plus رايگان خريدم تا وقتي که plus دارم ميتونم بازي کنم؟ولي اگر يه بازي که با plus از قيمتش کم شده باشه ولي رايگان نباشه ميتونم حتي اگه plus هم تموم شد بازيش کنم؟

-جستجو کردم دیدم chains of olmpus هست با قیمت 9.99 $ فقط من میگم از اونجا بخرم انوقت توی پی اس ویتا که اصلا پیدا نمیشه چجوری بریزمش ؟
- یکی از دوستان میگن که اگه از مستر کارت یا ویزا کارت برای خرید توی پلی استیشن استور اقدام کنم پول رو میگیره و بازی هم نمی ده چون ایران تحریم از استور سونی، کسی این کارو تو ایران امتحان کرده که ببینه حقیقت داره؟

يعني اگه من يه بازي Plus رايگان خريدم تا وقتي که plus دارم ميتونم بازي کنم؟ولي اگر يه بازي که با plus از قيمتش کم شده باشه ولي رايگان نباشه ميتونم حتي اگه plus هم تموم شد بازيش کنم؟
بله تا وقتی که پلاس دارید میتونید بازی کنید و بعد از اون تاریخ بازی غیر فعال میشه .
بله وقتی تموم شد هم میتونید همچنان بازی کنید.

-جستجو کردم دیدم chains of olmpus هست با قیمت 9.99 $ فقط من میگم از اونجا بخرم انوقت توی پی اس ویتا که اصلا پیدا نمیشه چجوری بریزمش ؟
- یکی از دوستان میگن که اگه از مستر کارت یا ویزا کارت برای خرید توی پلی استیشن استور اقدام کنم پول رو میگیره و بازی هم نمی ده چون ایران تحریم از استور سونی، کسی این کارو تو ایران امتحان کرده که ببینه حقیقت داره؟
معمولا توی download list همه چیز رو نشون میده و همه چیزهایی که قابلیت دانلود به ویتا داره .
راه دوم هم دانلود روی ps3 و انتقالش روی ویتا هست .
اطلاعی ندارم . مستر و یا CD کارت باید از ریجن مربوطه باشه تا قبول کنه نه از ایران مگرنه قبول نمیکنه
سونی سابقه چنین برخوردهایی رو نداشته تا جایی که یاد دارم.

دوستان بازي هاي Plus که رايگان هستند براي هميشه ميمونند يا بعد از مدتي از ليست حذف ميشن؟
من خودمم گول خوردم :d دیدم gravity rush حدود 15 پونده (الان دقیق یادم نیست شایدم 11 پوند) بعد دیدم اگه پلاس داشته باشی مجانیه. رفتم 5 پوند دادم پلاس یه ماهه گرفتم. فکر کردم برا همیشه بازی فعال میمونه. الان که پلاسم تموم شده، نمیتونم دیگه بازی کنم :|

من خودم چون پلاس ندارم دقیق نمیدونم چه مدت میمونن. ولی میدونم Uncharted : GA و Gravity Rush که مدت زیادی بود برای Plus مجانی بودند،الان از لیست پلاس حذف شدند. البته این برای استور آمریکاست.
تو استور uk هنوزم آنچارتد و gravity rush هستش. فقط هر ماه دو تا بازی جدید میذاره.

- - -ویرایش - - -

سلام بچه ها.
من چرا هر چی تو استور می گردم God of War chains of olmpus رو پیدا نمی کنم اما Ghost of sparta هستش. اما من تریلرشو دیدم که داشتن این نسخه تو ویتا بازی میکردن.
برا منم دقیقا همینطوریه :|

من خودمم گول خوردم :d دیدم gravity rush حدود 15 پونده (الان دقیق یادم نیست شایدم 11 پوند) بعد دیدم اگه پلاس داشته باشی مجانیه. رفتم 5 پوند دادم پلاس یه ماهه گرفتم. فکر کردم برا همیشه بازی فعال میمونه. الان که پلاسم تموم شده، نمیتونم دیگه بازی کنم :|
Plus یک ماهش اصلا فایده نداره .... بیشتر جنبه تبلیغاتی داره که تشویق به خریدش بیشترت کنه . به نظره من پلاس یک ساله بگیر خیلی به صرفه است . مجموعه بازیهای که میده شاید قیمتش حتی برای 4 ماه به بالای ارزش 150 دلار هم برسه . حالا تو برای یک سال فقط 60 دلار دادی :)

بچه ها من رفتم توی دانلود لیستم بازی هایی که اصلا دمو هم توی استور هم نیستن رو پیدا کردم مثلا sine mora و tearaway که اصلا من دموشو پیدا نکردم حالا من دارم sine mora دانلود میکنم 676 مگ هست، به نظرتون دمو هست یا نسخه کامل؟ :-/:>

Plus یک ماهش اصلا فایده نداره .... بیشتر جنبه تبلیغاتی داره که تشویق به خریدش بیشترت کنه . به نظره من پلاس یک ساله بگیر خیلی به صرفه است . مجموعه بازیهای که میده شاید قیمتش حتی برای 4 ماه به بالای ارزش 150 دلار هم برسه . حالا تو برای یک سال فقط 60 دلار دادی :)

کاملا تایید میشه من پلاس یه ماهه داشتم بعد فردا ساعت 7 اکسپایر میشه تازه اپیزود 12 گراویتی راش هستم آدم کلی استرس میگیره پلاس یه ماهه داشته باشه(قبلا یه بار تمومش کردم ولی الان هم عالیه میخوام هر 16 تا دانشمند رو پیدا کنم ببینم قضیه اشون چی بود؟!)خلاصه کلی هم کار خونه دارم یه ده تا اپیزود هم باید تو یه روز برم...(یه راه دیگه اینه که پلاسمو تمدید کنم:|)

بچه ها من رفتم توی دانلود لیستم بازی هایی که اصلا دمو هم توی استور هم نیستن رو پیدا کردم مثلا sine mora و tearaway که اصلا من دموشو پیدا نکردم حالا من دارم sine mora دانلود میکنم 676 مگ هست، به نظرتون دمو هست یا نسخه کامل؟ :-/:>
download list فقط شامل بازیهایی میشه که خریدی و یا دانلود کردی .
sine mora نسخه کاملش همون هست اگر نخری که فقط میزاره مرحله اول رو بازی کنی و بعد اگر دوست داشتی بازی رو میخری و یک key به اندازه kb دانلود میکنه و بازی کامل میشه .
TearAway هم فکر نمیکنم دمو نداشت.

download list فقط شامل بازیهایی میشه که خریدی و یا دانلود کردی .
sine mora نسخه کاملش همون هست اگر نخری که فقط میزاره مرحله اول رو بازی کنی و بعد اگر دوست داشتی بازی رو میخری و یک key به اندازه kb دانلود میکنه و بازی کامل میشه .
TearAway هم فکر نمیکنم دمو نداشت.

چرا آرمان tear دمو داشت من گرفتم دموش رو قبل از خرید خودش...

بازی های که میشه رایگان آنلاین مولتی پلیر زد لیستش موجوده؟ مثلا من نمیدونم کیلزون رایگانه یا پلاس میخواد؟
اون قضیه نیاز به داشتن پلاس برای انلاین بازی کردن فقط برای PS4 هست . مربوط به 3 و ویتا نمیشه
ویتا یه تعداد از بازیاش online pass دارن مثل LBP
بازی KZ هم هیچ مشکلی نداره. دسته دو هم بخری میتونی انلاین بزنی...pass نداره.

اون قضیه نیاز به داشتن پلاس برای انلاین بازی کردن فقط برای PS4 هست . مربوط به 3 و ویتا نمیشه
ویتا یه تعداد از بازیاش online pass دارن مثل LBP
بازی KZ هم هیچ مشکلی نداره. دسته دو هم بخری میتونی انلاین بزنی...pass نداره.
پس چرا میگن واسه انلاین زدن انچارتد توی ویتا باید پلاس داشته باشی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or