هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

بچه ها یه سوال احمقانه :d من الان میخواستم یکی دو تا بازیم را پاک کنم، ولی توی app manager اصلا گزینه ای نداره :| چه کار کنم :-/

اگه میخوای کامل پاکشون کنی برو رو بازی انگشتت رو روش نگه دار. بعد رو گزینه ی ( ... ) بزن و گزینه ی delete رو بزن. اگه میخوای رو PC بک آپ داشته باشی برو تو Content Manager بعدش گزینه Applications اگه اشتباه نکنم ، بعد گزینه ی انتقال از ویتا به کامپیوتر رو بزن، بعد بازیا رو انتخاب کن و اوکی کن.:bighug:

اگه میخوای کامل پاکشون کنی برو رو بازی انگشتت رو روش نگه دار. بعد رو گزینه ی ( ... ) بزن و گزینه ی delete رو بزن. اگه میخوای رو PC بک آپ داشته باشی برو تو Content Manager بعدش گزینه Applications اگه اشتباه نکنم ، بعد گزینه ی انتقال از ویتا به کامپیوتر رو بزن، بعد بازیا رو انتخاب کن و اوکی کن.:bighug:
تنکز محسن، اما همین کار را میکردم :| ولی وقتی دستم را نگه میدارم فکر میکردم فقط باید جابجا کنمشون. اصلا حواسم به اون آپشن نبود :| حسابی نوب بازی در آوردم :d تنکز اِنی وی ;)

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
میشه از رم m2 به جای رم ویتا استفاده کرد
جواب میده روش ؟
ممنون
اگر جواب میداد تا الان خودم به شخصه ویتا رو هک کرده بودم!!!(نه در این حد البته)
خیر ویتا فقط از رم های مخصوص خودش پشتیبانی میکنه...

شما امتحان کردین ؟
ممنون
اخه بهش میخوره
نچز امتحان نکردم. ولی آخه منطقی به نظر نمیرسه که هر مموری بهش بخوره. بعدشم من زیاد حرفه ای نیستم تو سخت افزار اما حسین اینجا توضیح داده دیگه:

اگر جواب میداد تا الان خودم به شخصه ویتا رو هک کرده بودم!!!(نه در این حد البته)
خیر ویتا فقط از رم های مخصوص خودش پشتیبانی میکنه...
اگه میگه نه، مطمئن باش نمیخوره!

شما امتحان کردین ؟
ممنون
اخه بهش میخوره
امتحان کردی مگه D:
خیالت تخت هیچی بهش نمیخوره D:
باید رم ویتا بگیری
توصیه هم میکنم 32 یا حداقل 16 بگیر . 8 سریع جا کم میاری اگر بخوای عکس و فیلم و بازی اینا بریزی.

توصیه هم میکنم 32 یا حداقل 16 بگیر . 8 سریع جا کم میاری اگر بخوای عکس و فیلم و بازی اینا بریزی.
به نظرم حتما هم این توصیه را جدی بگیر من الان به مشکل برخوردم :( کاشکی اون موقع که میخواستم بخرم میومدم اینجا پرس و جو میکردم :| البته بازم برا من فرقی نمیکرد :d من که دست دوم خریدم با رم 8 گیگ که روش بود :| چقدر خ.ن.گ.م :d

سلام بچه ها.
من چرا هر چی تو استور می گردم God of War chains of olmpus رو پیدا نمی کنم اما Ghost of sparta هستش. اما من تریلرشو دیدم که داشتن این نسخه تو ویتا بازی میکردن.

دوستان بازي هاي Plus که رايگان هستند براي هميشه ميمونند يا بعد از مدتي از ليست حذف ميشن؟

من خودم چون پلاس ندارم دقیق نمیدونم چه مدت میمونن. ولی میدونم Uncharted : GA و Gravity Rush که مدت زیادی بود برای Plus مجانی بودند،الان از لیست پلاس حذف شدند. البته این برای استور آمریکاست.

- - -ویرایش - - -

یه سوال : چرا وقتی اینترنت PC رو به شیلتر شکن وصل میکنیم و بعد اینترنت PC رو روی ویتا share میکنیم، بازم وقتی میریم تو برنامه ی You - tube ارور میده؟؟؟ :| ولی fb کار کردش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or