meysam_gamer
کاربر سایت
سلام من اکانتم ریجن یکه اگه بازی کیلزون ریجن ۲ بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
من تو این مسائل حرفه ای نیستم ولی وقتی گوشیم را میخریدم از فروشنده پرسیدم که اگه اینا با شارژر های گوشی های htc دیگه شارژ کنم مشکلی پیش میاد که فروشنده گفتش بهتره نکنی، چون ولتاژ هاشون فرق میکنهیه سوال من یه بار یه جا بدون شارژر گیر افتادم فقط کابل ویتا باهام بود ...بعد به سرم زد که از شارژر های گوشی های سونی استفاده کنم ... که این ایده موفق بود و عمل کرد ...
از اون به بعد تقریبا عادت کردم با شارژر گوشی ویتا رو شارژ کنم ... این کار مشکلی برای باطری پیش نمیاره ؟؟؟
من هم که اصلا گوش نکردم :d
واااااااااااااای. یعنی صحت یه خبر رو باید از سایت زپرتی ای مثل gamefa و امثالشون فهمید؟؟؟؟ من تا خبری رو تو خود بلاگ رسمی PlayStation نبینم هیچی رو باور نمیکنم که تا همین الان هم چیزی در این مورد ندیدم.تاييد شد كه با تغييرات چشمگير سال ٢٠١٥ به همراه سه نسخه كنسولي ps3 و fight for fortune براي ps4 عرضه ميشه
الان تو نمي دوني تاييد شده من از خودم شايعه كردم ؟ بي اطلاعي خودتو تقصير من ننداز سرچ كن اول بعد پست بده اولش شايعه بود بعد خود سوني تاييد كرد
سونی: Uncharted Collection برای PS4 منتشر می شود | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا
سلام من اکانتم ریجن یکه اگه بازی کیلزون ریجن ۲ بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم؟
نه دوستان اصلا توصیه نمیشه به هیچ وجه این طور گجت هارو با شارژری غیر از شارژر خودشون شارژ نکنید بعضی از مشکلات باتری بعد از مدتی آشکار میشن...من تو این مسائل حرفه ای نیستم ولی وقتی گوشیم را میخریدم از فروشنده پرسیدم که اگه اینا با شارژر های گوشی های htc دیگه شارژ کنم مشکلی پیش میاد که فروشنده گفتش بهتره نکنی، چون ولتاژ هاشون فرق میکنهمن هم که اصلا گوش نکردم :d
ولی به نظرم فرقی نمیکنه. اما بهترین کسی که میتونه بفهمه، خودتی. چون میتونی بفهمی که باطریت فرقی کرده یا نه. مثلا زودتر شارژ خالی میکنه یا دیرتر شارژش فول میشه..............
![]()
ميثم پيشنهاد ميكنم حتما يكش رو گير بيارى چون فكر نكنم بتونى اپديتهاشو بگيرى
هیچ ربطی نداره اپدیت هاشو میتونه بگیره فقط dlc نمیتونه بخره که فکر نکنم براش dlc بدن .
این DLC هایی که با اپدیت میاد مشکلی نداره . اما اگر DLC قرار باشه جدا بره توی استوره اونوقت باید ریجن بازی با اکانت یکی باشه ...همین 2 هفته پیش یه dlc مولتی پلیر دادن ... منم امیدوارم از فککر dlc بیان بیرون ...به فکر ساخت شماره 2 باشن ... من با این دنر جان خیلی بیشتر از sev و ریکو حال کردم ...
این DLC هایی که با اپدیت میاد مشکلی نداره . اما اگر DLC قرار باشه جدا بره توی استوره اونوقت باید ریجن بازی با اکانت یکی باشه ...
-
عزيز من الکي حرف نزن و خودت ويتا دوست نداري بقيه رو گيج نکن اولا توي اين سايت ايراني زياد شايعه پراکني و دروغ ميگن تا سايت سوني هست چرا اين سايت هاي الکي بعدشم اگه تو ويتا داشتي يا حداقل تريلر بازي هاش ميديدي ميبيني که هر بازي که براش عرضه ميشه نسبت به نسخه کنسوليش هم شخصيت هاي جديد هم مراحل جديد داره و از نظر gameplay نسبت به کنسوليش بهتر کار کرده مانند:mortal kombat-dead or alive 5 -rayman origins-rayman legend-street fighter x tekken-injustic among us-blaze blueو خيلي ديگه البته تمام اين بازي ها تو سبک بازي هاي ژاپني هم نبود که بعضيا ميگن ويتا براي بازي هاي ژاپني خوبه همچنين killzone و persona هم يکي از بهترين بازي هاي ويتا و سال بود.ديگه رو هوا حرفي نزني. فعلا بايتاييد شد كه با تغييرات چشمگير سال ٢٠١٥ به همراه سه نسخه كنسولي ps3 و fight for fortune براي ps4 عرضه ميشه الان تو نمي دوني تاييد شده من از خودم شايعه كردم ؟ بي اطلاعي خودتو تقصير من ننداز سرچ كن اول بعد پست بده اولش شايعه بود بعد خود سوني تاييد كردسونی: Uncharted Collection برای PS4 منتشر می شود | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا
عزيز من الکي حرف نزن و خودت ويتا دوست نداري بقيه رو گيج نکن اولا توي اين سايت ايراني زياد شايعه پراکني و دروغ ميگن تا سايت سوني هست چرا اين سايت هاي الکي بعدشم اگه تو ويتا داشتي يا حداقل تريلر بازي هاش ميديدي ميبيني که هر بازي که براش عرضه ميشه نسبت به نسخه کنسوليش هم شخصيت هاي جديد هم مراحل جديد داره و از نظر gameplay نسبت به کنسوليش بهتر کار کرده مانند:mortal kombat-dead or alive 5 -rayman origins-rayman legend-street fighter x tekken-injustic among us-blaze blueو خيلي ديگه البته تمام اين بازي ها تو سبک بازي هاي ژاپني هم نبود که بعضيا ميگن ويتا براي بازي هاي ژاپني خوبه همچنين killzone و persona هم يکي از بهترين بازي هاي ويتا و سال بود.ديگه رو هوا حرفي نزني. فعلا باي
سلام به همه من می خوام ps vita بگریم ولی دو دلم psp 3000 دارم نزدیک 3 ساله افتاده تو دکور میترسم اینم مثل psp 3000 باشه در کل کنسول خوبیه بخرم ؟ از نظر بازی بهتر شده یا مثل قبل بازی هاش کم ه
با تشکر
سلام عزیزسلام به همه من می خوام ps vita بگریم ولی دو دلم psp 3000 دارم نزدیک 3 ساله افتاده تو دکور میترسم اینم مثل psp 3000 باشه در کل کنسول خوبیه بخرم ؟ از نظر بازی بهتر شده یا مثل قبل بازی هاش کم ه
با تشکر