هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان.
با توجه به اینکه فاصله و پینگ ما با usa زیاده اگه مثلا به جای امارات اکانت us بسازم لگم تو بازیای آنلاین بیشتر میشه؟سرعت دانلودم چطور؟کمتر میشه؟

سلام دوستان.
با توجه به اینکه فاصله و پینگ ما با usa زیاده اگه مثلا به جای امارات اکانت us بسازم لگم تو بازیای آنلاین بیشتر میشه؟سرعت دانلودم چطور؟کمتر میشه؟
بازی انلاین شما رو به سرورو host با توجه به ریجن وصل نمیکنه. خودش اتومات به سروریهایی یا host هایی وصل میشه که به شما نزدیک هستن.

ولی Remote Play که من از از اتصال PSP با PS3 انجام میدادم هر دو حالت رو داشت. هم بدون اتصال به اینترنت برای حالتی که نزدیک PS3 هستیم و هم با اینترنت. یعنی Vita و PS4 بدون اینترنت ریموت نمیشن؟ یا همون از لحاظ ترافیک ابنترنت چجوریاس؟چقدر حجم میخوره
؟
internet پیش نیازش هست . Local host میشه .

دوستان من تقریبا یه ماهه vita دارم ولی تا حالا نتونستم از near استفاده کنم.برای استفاده ازش چه کارایی باید انجام بدم؟؟؟؟؟

http://www.skyhookwireless.com/location-technology/coverage.php

باید بری اینجا اطلاعات نت و موقعیتت رو بدی ... منم گیرشم چون ازت mac address میخواد ... منم نمیدونم چطوری باید مک ادرسم رو بگیرم

سلام
4تا از بهترین عناوین فیزیکی ویتا که ارزش چند بار بازی کردن رو داشته باشه وطولانی باشه رو نام ببرید؟

Sent from my HTC One using Tapatalk
1. Uncharted
2. Dragons Crown
3. LittleBigPLanet Vita
4. Metal Gear Solid HD collection
5. Persona 4 Golden اگه JRPG دوست داری فوق القعاده هست . حدودخ 80 ساعت دفعه اول طول میکشه حدودا 40-50 ساعتم دفعه دوم.

1. Uncharted2. Dragons Crown3. LittleBigPLanet Vita4. Metal Gear Solid HD collection5. Persona 4 Golden اگه JRPG دوست داری فوق القعاده هست . حدودخ 80 ساعت دفعه اول طول میکشه حدودا 40-50 ساعتم دفعه دوم.
داداش په Killzone يادت رفت بازي به اين توپي ارزش چند بار تمام کردن هم داره

- - -ویرایش - - -

وقتي P r o x y به ps vita ميديم فقط خود ps vita ازش استفاده ميکنه يا کلا هر کي با مودم بره اينترنت ازش استفاده ميکني

بچه ها کارت هاي Psn ريجن 1 ارزون تره يا ريجن 2

Last edited by a moderator:
http://www.skyhookwireless.com/location-technology/coverage.php

باید بری اینجا اطلاعات نت و موقعیتت رو بدی ... منم گیرشم چون ازت mac address میخواد ... منم نمیدونم چطوری باید مک ادرسم رو بگیرم

near رو راه انداختم! mac address پشت مودم نوشته شده.address خونه رو تقریبی هم بدی اشکالی نداره,بعدش خود ویتا ادرس دقیقو پیدا میکنه.

سلام میشه 4تا از بهترین عناوین فیزیکی ویتا رو بگید که ارزش خرید داشته باشه؟

شما مشابه همین سوال رو مگه نپرسیدید عزیز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
4تا از بهترین عناوین فیزیکی ویتا که ارزش چند بار بازی کردن رو داشته باشه وطولانی باشه رو نام ببرید؟

جوابم دادم

به علاوه اونهایی که گفتم همونطور که دوستمون گفت بازی Killzone هم عالی بود. Tearaway هم زیباست به علاوه YS اگر RPG دوست داری.
بازیهای قابل توجه دیگم :
Wipeout 2048
Ninja Gaiden sigma plus
The Walking Dead هست .

موفق باشی.

سلام
من در هال حاضر ps3 و 360 تمو فروختم. به نظرتون ارزش داره برم ویتا بگیرم سرگرمم میکنه؟ آخه دیگه سنم رفته بالا حوصله پای تلویزیون نشستن ندارم!!

سلام
من در هال حاضر ps3 و 360 تمو فروختم. به نظرتون ارزش داره برم ویتا بگیرم سرگرمم میکنه؟ آخه دیگه سنم رفته بالا حوصله پای تلویزیون نشستن ندارم!!

PS4 که بگیرید یا Xboxone خیلی خیلی بهتره .
سلیقتون رو ببینید چیه شوتر دوست دارید یا H&S کلا دور کنسول رو خط بکشید چون 10 تا بیشتر نمیشه از اون طرف کلی بازی Fighting و RPG روی این کنسول هستش که اکثرا خوب هستن
اگر دنبال بازی کردن GTA و Tomb raider و Hitman و Resident evil و .... هستید پولتون رو تو آشغال نریزید اگر Persona و Little big planet و FF و از این دست بازی ها دوست دارید انتخاب خوبی هست

خیلی ها بودن کنسولشون رو سر سال نشده فروختن ( از جمله خودم ) خیلی ها هم بودن که دارن حال میکنن

اگر مثل من سنتون کمی از دوران بازی کردن گذشته ( یا علاقتون کم شده ) و دنبال تجربه جدید می گردید و فقط بازی های AAA راضی تون میکنه احتمالا Killzone و Uncharted این کنسول هم نمی تونه راضی تون کنه

منم مثل شما سنم بالا رفته کم کم دیگه دارم دور بازی کردن رو خط میکشم با کینکت و ipad بیشتر سرگرم میشم ( چون هدفم تجربه جدید و سرگرمی خلاقانه هستش ) یا حتی PS4 + Eyetoy

سلام

به علاوه پیش نهاد رامتین "Hunter Lord"
به نظره من Vita رو بخرید اگر 100% طیفه بازیهای اینده و بازیهایی که الان دوست دارید ! چون الان یه مقداری طیفه بازیهاش از نظره سبکی داره محدود میشه به JRPG ها البته بازیهای indie هم هستن ولی خب همه بستگی به سلیقه داره .

در ضمن یک توصیه ای که همیشه من دادم اینکه ویتا رو بخرید وقتی در کنارش یک کنسول و یا یه pc برای بازی دارید در غیر این صورت ویتا ممکنه نتونه اون چیزهایی رو که میخوای برات براورده کنه !

موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or