هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یه سری بازی توی لینکه امضام هست که میتونی ببینی.
بهترین بازیهایی که رفتم کلا
TearAWay -
LBP
Persona 4
Dragons Crown
MGS HD
Uncharted و چندتای دیگه بودن
از بین indie ها هم Flower - Sound Shape - Sine Mora - Terraria - Lone Survivor

بازی Sly هم خوبه !

مرسی. قضیه این بازیهای ایندی چیه؟

مدل Slim بر خلاف نسخه اصلي از صفحه نمايش LCD به جاي OLED استفاده ميکنه که هم باعث طول عمر باتري و کاهش وزنش ميشه و به احتمال زياد از کيفيت کمتري برخوردار است که قيمتش 180 يورو است و از 512mg حافظه داخلي برخوردار است و فعلا فقط مدل wifi آن توليد شده و از لحاظ سخت افزاري فرقي نداره،شکلش هم يکم تغيير کرده و باريکتر شده است.

همونطور که دوستمون گفتم slim فقط مدله wifi فعلا عرضه میشه
1 gb هم حافظه داخلی داره که البته این 1 gb در صروتی که مموری کارت بزارید ظاهرا استفاده نخواهد شد ( اونطوری که قبلا خونده بودم ) اگر کسی خرید یا review ها اومد معلوم میشه

از دو دوست عزیز ممنونم
یعنی امکان داره که با سیم کارت هم بده یا نه ؟برای نسخه های بعدیش

هر کاری میکنم نمیشه ریموت پلی رو رو ps4 و ویتا برقرار کنم
کد رو که میده وارد میکنم ولی رو ویتا میزنه این کد ماله کسه دیگس!!!! و میاد بیرون
من ویتا رو دسته 2 گرفتم و یه اکانت روش بود هر کاری کردم نشد اون اکانت رو حذف کنمو با اکانته خودم وارد بشم
اکانته خودم رو که وارد میکنم مینویسه اکانت باید با ویتا لینک بشه؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون

هر کاری میکنم نمیشه ریموت پلی رو رو ps4 و ویتا برقرار کنمکد رو که میده وارد میکنم ولی رو ویتا میزنه این کد ماله کسه دیگس!!!! و میاد بیرونمن ویتا رو دسته 2 گرفتم و یه اکانت روش بود هر کاری کردم نشد اون اکانت رو حذف کنمو با اکانته خودم وارد بشماکانته خودم رو که وارد میکنم مینویسه اکانت باید با ویتا لینک بشه؟لطفا راهنمایی کنید. ممنون
براي اينکه با اکانت خودت وارد بشي بايد بري تنظيمات بخش فرمت گزينه Restore the ps vita system بزن بعد ازت سوال ميپرسه رم فرمت کنم؟ که تو بايد مجبوري فرمتش کني چون اگه بخواي اکانتت عوض کني نميتوني از رمت با يه اکانت جديد استفاده کني.

آخرین ویرایش:
براي اينکه با اکانت خودت وارد بشي بايد بري تنظيمات بخش فرمت گزينه Restore the ps vita system بزن بعد ازت سوال ميپرسه رم فرمت کنم؟ که تو بايد مجبوري فرمتش کني چون اگه بخواي اکانتت عوض کني نميتوني از رمت با يه اکانت جديد استفاده کني.

رفتم. یه جا اکانته اون بنده خدا رو میاره که ازش خریدم. میگه باید sign in کنی. منم رمزش رو پاک کردم نمیتونم باهاش وارد بشم.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

رفتم. یه جا اکانته اون بنده خدا رو میاره که ازش خریدم. میگه باید sign in کنی. منم رمزش رو پاک کردم نمیتونم باهاش وارد بشم.

کلا اگر به Password صاحبه قبلی دسترسی نداری باید factory reset کنی. دستگاه رو خاموش کن . وقتی خاموشه دکمه power - L - PS button رو باهم نگه دار و از منوی safe boot میاد بالا اونجا restore بزن و همه چیز فرمت میشه و دستگاه مثل دفعه اول بوت میشه اونوقت اکانت جدید بساز و یا اکانتی که Ps4 رو داری وارد کن ( جهته ریموت پلی ) - برای remote play هم ویتا رو باید اول رجیستر کنی توی Ps4.

عزیز ابتدا باید رم ویتا رو فرمت کنی بعد بری به مد ریکاوری و از اونجا ری استور کنی تنها راه پاک کردن اکانت همینه.اروری هم که میگیری مربوط به یکی نبودن اکانت در 2 تا کنسول هست.

کلا اگر به Password صاحبه قبلی دسترسی نداری باید factory reset کنی. دستگاه رو خاموش کن . وقتی خاموشه دکمه power - L - PS button رو باهم نگه دار و از منوی safe boot میاد بالا اونجا restore بزن و همه چیز فرمت میشه و دستگاه مثل دفعه اول بوت میشه اونوقت اکانت جدید بساز و یا اکانتی که Ps4 رو داری وارد کن ( جهته ریموت پلی ) - برای remote play هم ویتا رو باید اول رجیستر کنی توی Ps4.

ممنون از شما. انجام دادم و ok شد.
ریموت پلی خیلی خوبه به خصوص وقتی کسی بخواد از tv استفاده کنه
فقط برایه ریموت پلی باید به psn مدام کانکت باشیم؟

ممنون از شما. انجام دادم و ok شد.
ریموت پلی خیلی خوبه به خصوص وقتی کسی بخواد از tv استفاده کنه
فقط برایه ریموت پلی باید به psn مدام کانکت باشیم؟
remote play از طریقه نت انجام میشه. در واقع ps4 یک Local host میشه برای همین باید همیشه به نت وصل باشه ( طبیعتا کانکشن باید به psn هم وصل باشه )
موفق باشی

ولی Remote Play که من از از اتصال PSP با PS3 انجام میدادم هر دو حالت رو داشت. هم بدون اتصال به اینترنت برای حالتی که نزدیک PS3 هستیم و هم با اینترنت. یعنی Vita و PS4 بدون اینترنت ریموت نمیشن؟ یا همون از لحاظ ترافیک ابنترنت چجوریاس؟چقدر حجم میخوره
؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or