هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ببینید کلا کسی که ویتا می خواد بخره باید این چند امکان را داشته باشه وگرنه توش میمونه:

1 اینترنت پرسرعت و وای فای و با حجم مکفی یا نامحدود
2 قدرت خرید بازیها.خوب PS3 کپی خور هست اما ویتا نه پس باید اینو بسنجی که باید بازیها را قانونی بخرید و هزینه کنید
3 علاقه به کنسول های دستی با صفحه کوچکتر
4 خرید لوازم جانبی ویتا اعم از مموری کارتهای ویتا یا Kit (این اپشنال هست) که بصورت جداگانه بایستی خریداری بشود این ملزم هزینه مجزا و اضافیست.
5 داشتن وقت کافی مهم نیست برای بیرون میخواهید یا داخل منزل من که خود برای داخل منزل گرفتم
6 اگر از بازیهای موبایلی خسته شده اید یا خوشتان نمی اید و نمیخواهید با ان بازی کنید یا اگر اصلا گوشی اسمارت فونی ندارید.

معمولا عوامل بالا در انتخاب خرید ویتای شما اثر گذار هستند اگر موارد بالا برای شما معقول و راحت بگبم OK هست پس بسم الله

دوستان ببخشید من دوباره این سوالو مطرح میکنم میخوام یه بازی بگیرم ریجنش ۳ هست من اکانتم ریجن ۱ هست بعد ظاهرا توی اجرای بازی مشکلی نیس اما سوال من اینه اگه انلاین بخوام بازی کنم یا دی ال سی دانلود کنم اون موقع مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان من میخوام ویتا بگیرم خواستم بدونم بازی خوب براش چی و ریموت پلی با ps4 بدون اینترنت هم جواب میده؟

Sent from my RM-910_im_mea3_218 using Tapatalk

uncharted/persona 4/tear away/lbp/assassins creed/killzone/.....
بازی ژاپنی خوب خیلی داره و 2014 قراره براش کلی بازی خوب بیاد.
درمورد ریموت هم نمیدونم.

دوستان ببخشید من دوباره این سوالو مطرح میکنم میخوام یه بازی بگیرم ریجنش ۳ هست من اکانتم ریجن ۱ هست بعد ظاهرا توی اجرای بازی مشکلی نیس اما سوال من اینه اگه انلاین بخوام بازی کنم یا دی ال سی دانلود کنم اون موقع مشکلی پیش نمیاد؟
اگر انلاینش online pass داشته باشه که نمیتونی باید ریجنه اکانت یکی باشه
وقتی ریجن شما 1 هست و شما داری یک بازی رو میخری که فقط توی ریجن 3 منتشر شده ( japan only یا حتی نسخه chinese بازی ) اصلا dlc هاش رو نمیتونی توی استوره ریجن 1 پیدا کنی
باید ریجنه اکانتت رو عوض کنی
اگر هم اون بازی توی ریجن 1 منتشر شده باشه منتها شما نسخه 3 باشه نمیتونی dlc آستفاده کنی ( یادمه بچه ها سره این موضوع مشکل داشتن ) چون online content همه region lock داره.

دوستان من میخوام ویتا بگیرم خواستم بدونم بازی خوب براش چی و ریموت پلی با ps4 بدون اینترنت هم جواب میده؟

بازیهای خوبش رو که دوستان معرفی کردن
یک سری هم به لینکه توی امضام میتونی بزنی البته تا یک بازه زمانی خاصی رو شامل میشه
بعد از اینم بازیهای مثل tearaway - Ys اومدن که همه عالی هستن . ( بسته به سلیقه البته )

ریموت پلی و second screen هم هردو به wifi نیاز دارن . ویتا میشه به عنوانه دسته دوم هم استفاده کرد روی Ps4 منتها باید از طریقه guest لاگینش کنی .

پس اینترنت نیاز داره

من اینترنتم ۵۱۲ بعد این ریموت ثلی حجم میگیره؟نمیشه از طریق بلوتوث ریموت پلی انجام داد؟

Last edited by a moderator:
من اینترنتم ۵۱۲ بعد این ریموت ثلی حجم میگیره؟نمیشه از طریق بلوتوث ریموت پلی انجام داد؟

با اینترنت کار نمی کنه که! اینترنت فقط پیشنیازش هست فکر کنم واسه PSN. وگرنه واسه remote play از local network استفاده می کنه حداقل 54Mb نیاز داره! من که روتر 300Mb داشتم خیلی هم smooth نبود با PS3.

اگر انلاینش online pass داشته باشه که نمیتونی باید ریجنه اکانت یکی باشه
وقتی ریجن شما 1 هست و شما داری یک بازی رو میخری که فقط توی ریجن 3 منتشر شده ( japan only یا حتی نسخه chinese بازی ) اصلا dlc هاش رو نمیتونی توی استوره ریجن 1 پیدا کنی
باید ریجنه اکانتت رو عوض کنی
اگر هم اون بازی توی ریجن 1 منتشر شده باشه منتها شما نسخه 3 باشه نمیتونی dlc آستفاده کنی ( یادمه بچه ها سره این موضوع مشکل داشتن ) چون online content همه region lock داره.
ممنون بازی dragon'scrown هست واقعا نمیدونم ارزش داره بگیرمش یا نه

آخرین ویرایش:
بنظرتون ی بازی بخرم واسه ویتا یا نه ی بازی واسه پی اس ۴ و بت با ریموت پلی بازی کنم؟؟؟

:)
این سوالاتی که که میپرسی بستگی به خودت داره ... راهنمایی خاصی نمیشه کرد
remote رو ساختن که اگه بخوای از طریقه نت بازی کنی. لزومی نداره تو خونه با remote بازی کنی D:
ویتا هم که بازی ویتا هست و بازی میکنی
به نیاز و علاقه شخصیت نگاه کن
من که شخصا اصلا remote play استفاده ای نکردم . کلا 5 دقیقه اونم امتحان کنم !

ممنون بازی dragon'scrown هست واقعا نمیدونم ارزش داره بگیرمش یا نه
بازی که english داره رو دیگه همون english بگیر D: چرا راه دور میری :)

اقا ممنون از راهنماییهاتون
یه سواای که دارم اینه که ایا با ویتا میشه ps3 هم ریموت پلی کرد؟

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

بله ولی تعدادی کمی بازی ! همه بازی ها اجرا نمیشه

بازی های PS1 رو من امتحان کردم + چند بازی مثل GOW HD Collection و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or