kivanch tatlig
کاربر سایت
سلام عرصض میکنم به کاربرای بازی سنتر بنده چند وقتی هست که میخواهم پی اس ویتا بخرم کلی هم در رابطه باهاش تحقیق کردم شما الان چه توصیه میکنید . ممنون میشم کمک کنید با تشکر
من ويتا گرفتم حالا بايد چيكار كنم؟:d
خب من سوال هايي كه فكر ميكنم بايد بپرسم ايناست:
١. اكانت پلي استيشن چطوري بسازم؟
٢. جريان اكانت هايي كه بازي هاي ارزون دارن چيه؟
٣. چطوري ميتونم بازي دان كنم؟
٤. چند وقت پيش حرف از هكو نميدونم يافتن سوراخو اينا بود اون به كجا رسيد بلاخره عملي شد؟
٥. بهترين راه براي بازي كردن روي ويتا دانلود كردنه يا خريدن؟
٦. اين دكمه ال و ار كمي لق ميزنن مشكلي نداره كه؟
اگه نكته حائز اهميت ديگه اي هم هست لطفا بگين
با سپاس
سلامسلام عرصض میکنم به کاربرای بازی سنتر بنده چند وقتی هست که میخواهم پی اس ویتا بخرم کلی هم در رابطه باهاش تحقیق کردم شما الان چه توصیه میکنید . ممنون میشم کمک کنید با تشکر
ظاهرا همه بازیا قابلیت ساپورت ریموت پلی کامل رو خواهند داشت.این ریموت پلی ویتا با پی اس 4 واسه همه بازیاست یا فقط بعضیا؟![]()
یعنی ارور میده میاد بیرون ؟سلام.
من ویتامو اپدیت کردم الان با sync کردن تروفی ها مشکل دارم.
تا اخراش لود میشه ولی اخرش خاموش میشه.
چیکار کنم؟![]()
بازیهای psone رو باید بخری بعد خودش دانلود میشه و میشه بازی کرد . طریقه خاصی نداره .تحقیقاتی که کردم خوشم اومده دستگاه رو پسندیدم میخوام برم از پایتخت بخرم به قیمت 850 به نظرتون قیمت مناسب هست ؟ بعد بازی های پی اس وان هم چه جوری باید ریخت و بازی های پی اس پی و کیفیت پخش موسیقی چطور هست ؟ کدوم مدلش بهتره ویتا ؟ ببخشید سرتون رو درد اوردم .
ممنون از اینکه پاسخگویی سریع دارین لطف کرین .بازیهای psone رو باید بخری بعد خودش دانلود میشه و میشه بازی کرد . طریقه خاصی نداره .
بازیهای psp هم خب طبیعتا کیفیتشون پایینتر هست به خاطره اینکه upscale میشه اما option هایی هست که میشه بهترش کرد مقداری
کیفیت پخش خوبی هست. اسپیکرهاش ok هستش![]()
مدلش که یه 3g هست و یه wifi . بستگی به خودت داره کدوم نیاز داری.
مشکل از نت نیس قبلش مشکل نداشتم.ظاهرا همه بازیا قابلیت ساپورت ریموت پلی کامل رو خواهند داشت.
نمایشگاه assassins creed 4 بود
یعنی ارور میده میاد بیرون ؟
مشکل از نت هست طبیعتا
ممنون بابت راهنماییت:thumbup: , حالا میرم ببینم میشه اکانت ساخت یا نهبرای جواب سوال اول شما باید از طریق سایت سونی اقدام به ثبت نام کنید(اکانت بسازید) یا باید از طریق خود ویتا وقتی به psn وصل میشید خود ویتا دوتا گزینه میاره که یکیش میگه ساخت اکانت جدید شما اون رو انتخاب و مشخصاتت رو وارد کن
برای سوال دومت میگن که اکانت امریکا بازی هاش ارزونتره البته یه نکته اونم این که psn card های امریکا راحت تر گیر میاد البته برای من که تو اهوازم اینطوری هست
سوال سوم به راحتی با خود ps vita که نیازمند اینترنت wifi است
سوال چهارم به نظر من قضیه ی هک رو بی خیال شی بهتره هر وقت تو سایت های معتبر و از افراد معتبرتر شنیدی اون موقع باور کن
سوال پنجمت دوست عزیز اگه منظورت خریدشون از چه روشی به صرفه تره اگه توانایی تعویض بازی هارو داری فیزیکی بخری بهتره چون تو اکثر مغازه ها تعویض صورت میگیره البته خرید دانلودی هم مزایای خودش رو داره اونم اینکه ارزونتره البته اگه خریدیش نمیتونی با کسی تعویض کنی مگه اینکه اکانتت رو بدی یکی دیگه
سوال شیشم کلا این دکمه ها لق میزنن تو نگران نباش چون بادوام هستن و سونی این رو در نظر گرفته که شاید تو چند ملیون بار از این دکمه ها استفاده کنی
و در اخر برای خرید ویتا بهت تبریک میگم:d
ممنون بابت راهنماییت:thumbup: , حالا میرم ببینم میشه اکانت ساخت یا نه
WoWمشکل از نت نیس قبلش مشکل نداشتم.
ارور هم نمیده که بیاد بیرون.
کلا دستگاه یه دفه خاموش میشه.
نه عزیزم این جوابه و من همین الان gps افلاین دارم رو دستگاه و میتونم بگم قدرت شناساییش از موبایل galaxy s2 ام خیلی بالاترهاگه این الان سواله باید بگم که این سوال جوابش خیر هست ؛ به محض اولین ورود متن موافقت با قوانین مربوطه رو میده که باید تایید کنید که موافقید و بعد از اون هم هر بار که برنامه رو باز کنید مشاهده می کنید که در حال استفاده از اینترنت به هر نحو ممکنه است (2g 3g wifi gprs edge h ...) و اگر موفق به اتصال نشه پیغام میده که
اره اونو دیدم نصف کنفرانس سونی واسه یوبی بودظاهرا همه بازیا قابلیت ساپورت ریموت پلی کامل رو خواهند داشت.
نمایشگاه assassins creed 4 بود
یعنی ارور میده میاد بیرون ؟
مشکل از نت هست طبیعتا