هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان من هر بار که میخوام ویتام رو آپدیت کنم 7 8 بار باید آپدیت کنم تا در آخر موقع نصب ارور نده !! هی هر دفعه ارور میده !!!
کسی این مشکل رو داشته تابحال ؟؟ راه حلی داره ؟؟

دوستان من هر بار که میخوام ویتام رو آپدیت کنم 7 8 بار باید آپدیت کنم تا در آخر موقع نصب ارور نده !! هی هر دفعه ارور میده !!!
کسی این مشکل رو داشته تابحال ؟؟ راه حلی داره ؟؟

مشکل کاملا واضح هست ؛ اینترنتتون مورد داره ، بهتره بگم اینترنت ایران مورد داره (نه همش اکثرش)
با یکی از نرم افزار های پر.وک.سی راحت اول لینک رو بگیرید بعدش بذارید دانلود بشه ؛ دست اخر لینک رو توی برنامه بذارید و اپدیت کنید. تمام

منظوراز
با کودک Mpeg4 رو اجرا میکنه تا اینجای کار چی بود
قایلهای تصویری همه فرمت دارن
مثلا:
ویتا همه mp4 رو راحت تا 1080 میاره. اما کدک اون نوع کمپرسی هست که روی ویدیو انجام میشه
نوع استانداردش که راحت روی همه دستگاها میاد همین DivX وکدک Mpeg4 هست

منظوراز
با کودک Mpeg4 رو اجرا میکنه تا اینجای کار چی بود
فایل های ویدیویی یه فرمت دارند ، یه اینکودر یا همون (Codec) ؛ فرمت که مشخصه MP4 , AVI , MKV و غیره ، ولی اینکودر مثل H.264 , MP4 (MPEG4) , Divx و غیره هست.
برای مثال ویدیویی رو که حتی فرمت MP4 داره ولی اینکودرش H.264 هست رو ویتا نمیتونه اجرا کنه و فقط ویدیو های MP4 با کودک MPEG4 رو اجرا میکنه
ویتا محدودیت رزولیشن برای اجرای ویدیو همون جوری که اون دوست عزیز گفتن نداره

سلام احتمالش هست ویتا جدید عرضه شه
اگه این سواله آخرش علامت بذارید "؟"

اگر هم ویتای جدید طبقه شایعات موجود عرضه بشه ، به نظر من ارزش خرید نداره ؛ 6.3 اینج صفحه که دیگه کنسول دستی نیست ، همین 5 اینچ رو هم ملت تو اماکن عمومی همه حواسشون به تو جذب میشه چه برسه به 6.3

اگه این سواله آخرش علامت بذارید "؟"

اگر هم ویتای جدید طبقه شایعات موجود عرضه بشه ، به نظر من ارزش خرید نداره ؛ 6.3 اینج صفحه که دیگه کنسول دستی نیست ، همین 5 اینچ رو هم ملت تو اماکن عمومی همه حواسشون به تو جذب میشه چه برسه به 6.3

سلام احتمالش هست ویتا جدید عرضه شه

اونم شایعه بود ! با عقل وزمان جور در نمیاد ویتای جدیدی تو راه باشه .
نسل بعدش میره برای 5-6 سال دیگه 99.9%

البته این اخری رزولیشنهای 4k هم اومده که اونا رو روی ویتا دیگه نمیاره ! در pc میاره فقط ×_×

اونم شایعه بود ! با عقل وزمان جور در نمیاد ویتای جدیدی تو راه باشه .
نسل بعدش میره برای 5-6 سال دیگه 99.9%

البته این اخری رزولیشنهای 4k هم اومده که اونا رو روی ویتا دیگه نمیاره ! در pc میاره فقط ×_×

با توجه به سابقه سونی در تولید مدل های اسلیم از کنسول هاش خیلی هم بعدی و دور از انتظار نیست...البته نه با اون تغییراتی که شایعه شده بود ولی ویتا جای پیشرفت داره....موقعی هم که تازه اومده بود یه سری نکاتی رو در مورد ویتا گفتیم.....از لحاظ طراحی که یکی از نکات مهم حاشیه دور صفحه نمایش هست فضای خالی زیر صفحه نمایش از پایین زیاد هست و میتونه کمتر باشه از طرفی هرچه کادر صفحه ضخیم تر باشه صفحه کوچکتر به نظر میاد...خود ویتا هم که در مقایسه با پی اس پی گو نه حافظه داخلی داره نه خروجی تلوزیون....عمر باتری هم تا حدودی جای بهبود داره به علاوه کلی کمبود های نرم افزاری...خلاصه در طی این مدت واقعی ترین شایعه این عکس بود که احتمال داشت یه مدل جدید یا اسلیم از ویتا باشه:
http://leviathyn.com/wp-content/uploads/2013/02/sony-new-vita-patent.jpg

با توجه به سابقه سونی در تولید مدل های اسلیم از کنسول هاش خیلی هم بعدی و دور از انتظار نیست...البته نه با اون تغییراتی که شایعه شده بود ولی ویتا جای پیشرفت داره....موقعی هم که تازه اومده بود یه سری نکاتی رو در مورد ویتا گفتیم.....از لحاظ طراحی که یکی از نکات مهم حاشیه دور صفحه نمایش هست فضای خالی زیر صفحه نمایش از پایین زیاد هست و میتونه کمتر باشه از طرفی هرچه کادر صفحه ضخیم تر باشه صفحه کوچکتر به نظر میاد...خود ویتا هم که در مقایسه با پی اس پی گو نه حافظه داخلی داره نه خروجی تلوزیون....عمر باتری هم تا حدودی جای بهبود داره به علاوه کلی کمبود های نرم افزاری...خلاصه در طی این مدت واقعی ترین شایعه این عکس بود که احتمال داشت یه مدل جدید یا اسلیم از ویتا باشه:
http://leviathyn.com/wp-content/uploads/2013/02/sony-new-vita-patent.jpg
اون شایعه که اومده بود مبنا بر افزایش رم و ... هم بود که اون رو میشه گفت نسل جدید
اینطوری میشه نسخه جدید ویتا اصولا نه نسل بعد
اره احتمالش هست. اما minimumبرای معرفی یه نسخه جدید 2 سال طول میبره . باید فروشش خوب باشه که این ریسک رو بگیره. فروشه ویتا هنوز راضی کننده نبوده توی بازارها غربی . باید دید عمل کردش بعد از عرضه بازیهای امسال و Indie ها و Price cut چه جور میشه
عملا 199 قیمت برابر یه ps3 12 gb super slim هست !

سلام دو سوال داشتم اینکه روی جلد بعضی از بازیهای فیزیکی ویتا نوشته network pass داره مثلا من الان یه بازی پلمپ ویتا که اصلا باز نشده بگیرم و اینو رو جلدش نوشته باشه بعد که داخل جعبه بازی رو باز میکنیم کنار دفترچه راهنمای بازی این کد هم وجود داره؟بعد من الان یه بازی دست دوم دارم که روش نوشته network pass داره ولی تو جعبه بازی هیچی نیست از چه راهی میشه فهمید network pass اش استفاده شده یا که استفاده نشده؟
ممنون میشم جواب سوالاتمو بدین.

سلام دو سوال داشتم اینکه روی جلد بعضی از بازیهای فیزیکی ویتا نوشته network pass داره مثلا من الان یه بازی پلمپ ویتا که اصلا باز نشده بگیرم و اینو رو جلدش نوشته باشه بعد که داخل جعبه بازی رو باز میکنیم کنار دفترچه راهنمای بازی این کد هم وجود داره؟بعد من الان یه بازی دست دوم دارم که روش نوشته network pass داره ولی تو جعبه بازی هیچی نیست از چه راهی میشه فهمید network pass اش استفاده شده یا که استفاده نشده؟
ممنون میشم جواب سوالاتمو بدین.

سلام نعیم دادا
اونی که از من خریدی رو خودم که گفتم استفاده کردم.
ولی اگه پلمپ بخری یه برگه ای هستی که کد آنلاین توش نوشته شده.

سلام نعیم دادا
اونی که از من خریدی رو خودم که گفتم استفاده کردم.
ولی اگه پلمپ بخری یه برگه ای هستی که کد آنلاین توش نوشته شده.

سلام آقا مازیار گل نه یه بازی little big planet دست دوم گرفتم که تو جعبش کد آنلاین اینا نیست گفتم شاید کد داره و ما بی خبریم.....

اکانت ukهم رجین2یانه وفرقی هم بااکانتی که واحد پول یورو داره یانه واکانت امارات بهتره بسازی یا اروپا

آقای محترم واقعن چرا میای و الکی وقت خودت و بقیه رو میگیری؟
مگه شما این سوال رو چند بار و توی چند صفحه ی پیش نپرسیدی؟
الان یه توضیح کلی در مورد ریجن ها میدم ببینم مشکلت حل میشه یا نه:
1-بازی ها توی ریجن 1(امریکا)تقریبن ارزون تره.
2-سرور های آنلاین توی ریجن 2(اروپا)تقریبن بهتره.
3-پلاس ریجن 2(اروپا)بازی های رایگانش واسه ویتا تقریبن بهتره.

من ويتا گرفتم حالا بايد چيكار كنم؟:d
خب من سوال هايي كه فكر ميكنم بايد بپرسم ايناست:
١. اكانت پلي استيشن چطوري بسازم؟
٢. جريان اكانت هايي كه بازي هاي ارزون دارن چيه؟
٣. چطوري ميتونم بازي دان كنم؟
٤. چند وقت پيش حرف از هكو نميدونم يافتن سوراخو اينا بود اون به كجا رسيد بلاخره عملي شد؟
٥. بهترين راه براي بازي كردن روي ويتا دانلود كردنه يا خريدن؟
٦. اين دكمه ال و ار كمي لق ميزنن مشكلي نداره كه؟
اگه نكته حائز اهميت ديگه اي هم هست لطفا بگين
با سپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or