هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان یه سوال داشتم
اکانت رو میشه رو ویتای دیگه استفاده کرد؟
مثلا یه نفر اکانت داره 250 دلار بازی روشه ... اگه دی اکتیو کنه روی دستگاه خودش .. من میتونم بخرمش استفاده کنم ؟؟ ممنون

آره.
ولی کل مشخصاتش رو باید بگیری(منظورم تاریخ تولد هست).

آقا اون روشی که در مورد ساختن پلی لیست برای ویتا گفتید نشد یعنی اخرش فقط یه فایل نوت میده ک توسط پلیره کامپیوتر اجرا میشه... روش دیگه ای برای ساختن پلی لیست توی کامپیوتر و بعد انتقالش به ویتا نیست؟ حیف اینهمه آهنگ که بلا تکلیف سیو میشن توش...

آقا اون روشی که در مورد ساختن پلی لیست برای ویتا گفتید نشد یعنی اخرش فقط یه فایل نوت میده ک توسط پلیره کامپیوتر اجرا میشه... روش دیگه ای برای ساختن پلی لیست توی کامپیوتر و بعد انتقالش به ویتا نیست؟ حیف اینهمه آهنگ که بلا تکلیف سیو میشن توش...
میگم با اون روشه میشدها ! از itunes نسخه 10.6.3 ! بع بعد
اما با خوده windows هم امتحان کن ؟
روی library کلیک کن
قسمت چپ توی content بزن expand the my playlist caterogy بعدش هم بزن playlist
بعدش بزن روی file menu کلیک کن save now playing list as بعد بخش type و بزن فرمت رو M3U
بعدش توی name box تایپ کن اسمه playslit و بعدش save کن
کلا این فرمت m3u رو میخونه :\

دوستان راهی نداره ریموت پلی بین پی اس و ویتا به صورت افلاین ران کرد ؟ ( منظورم اینه کلا لاگ این نشیم تو استور ! کنسول به اینترنت کانکنت نباشه ! ) private network وصل میشم !
در ضمن چرا اینقدر تصویر ماته ؟ موقع بازی کردن گاهی اوقات لگ داره هم صدا هم تصویر ! اصلا راضی کننده نیست !

دوستان راهی نداره ریموت پلی بین پی اس و ویتا به صورت افلاین ران کرد ؟ ( منظورم اینه کلا لاگ این نشیم تو استور ! کنسول به اینترنت کانکنت نباشه ! ) private network وصل میشم !
در ضمن چرا اینقدر تصویر ماته ؟ موقع بازی کردن گاهی اوقات لگ داره هم صدا هم تصویر ! اصلا راضی کننده نیست !
در مورد سوال اول امکانش هست موقع کانکت شدن دو نوع روش ارتباطی و پیشنهاد میده شماافلاین رو انتخاب بکن
در مورد سوال دوم هم همینی که هست بهتر از این نمیشه رزولوشن ویتا hd نیست ولی بازی ها hd هستن
موندم چجوری میخوان بازی های ps4 روش نمایش بدن

در مورد سوال اول امکانش هست موقع کانکت شدن دو نوع روش ارتباطی و پیشنهاد میده شماافلاین رو انتخاب بکن
در مورد سوال دوم هم همینی که هست بهتر از این نمیشه رزولوشن ویتا hd نیست ولی بازی ها hd هستن
موندم چجوری میخوان بازی های ps4 روش نمایش بدن

مسعله اینه که تو اون 2 نوع روش ارتباطی بخوام نخوام کنسول باید لاگ این بشه !!!

اچ دی نبودن دیسپلی دلیل بر این نیست ! PS3 بازی به 480P دان اسکیل میکنه به جای 960x544

مسعله اینه که تو اون 2 نوع روش ارتباطی بخوام نخوام کنسول باید لاگ این بشه !!!

اچ دی نبودن دیسپلی دلیل بر این نیست ! PS3 بازی به 480P دان اسکیل میکنه به جای 960x544

log in رو باید بشی به هر حال باید کنسول رو روی ps3 رجیستر کنه و بعد وصل بشه :\

کلا به نظره من این مورد از اولش هم برای کاربری بین vita و 4 درست شده بود. فکر کنم 4 بتونه خودش رو با ویتا مچ کنه از نظر stream کردن و کیفیت تصویر
بازیهای حاضر Ps3 با واسطه پچ شدن میشه این کار رو کرد معلومه که از قبل طرح ریزی نشده بوده :\

میگم با اون روشه میشدها ! از itunes نسخه 10.6.3 ! بع بعد
اما با خوده windows هم امتحان کن ؟
روی library کلیک کن
قسمت چپ توی content بزن expand the my playlist caterogy بعدش هم بزن playlist
بعدش بزن روی file menu کلیک کن save now playing list as بعد بخش type و بزن فرمت رو M3U
بعدش توی name box تایپ کن اسمه playslit و بعدش save کن
کلا این فرمت m3u رو میخونه :\
خوب اصلاً چرا این همه کار الکی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما همه ی فایل ها مورد نظرتون رو با KM Player باز کنید،بعد پایین سمت چپ گزینه Playlist Editor رو بزنید.اونجا می تونید فایل هایی که قراره توی Playlist قرار بگیره رو انتخاب کنید،بعد از پایین گزینه Music رو انتخاب می کنید و در آخر هم Export all to new playlist رو می زنید.
به همین راحتی...

خوب اصلاً چرا این همه کار الکی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما همه ی فایل ها مورد نظرتون رو با KM Player باز کنید،بعد پایین سمت چپ گزینه Playlist Editor رو بزنید.اونجا می تونید فایل هایی که قراره توی Playlist قرار بگیره رو انتخاب کنید،بعد از پایین گزینه Music رو انتخاب می کنید و در آخر هم Export all to new playlist رو می زنید.
به همین راحتی...
البته اون راه با Windows هم سادس فقط جزییاتش رو بیشتر توضیح دادم
فقط باید M3U ذخیره کرد.

سلام بچه ها کمک......
همین امروز یک مشکل جدی برای ویتا پیش اومده داشتم آپدیتش میکردم وسطاش کنسل کردم و کنسولو خاموش کردم الان هر کاری میکنم روشن نمیشه
فقط 3 روز که خریدمش خیلی حالمو گرفته
میخوام بدونم امکانش هست بدون باز کردن کنسول درستش کرد؟
اصلا درست میشه:(

سلام بچه ها کمک......
همین امروز یک مشکل جدی برای ویتا پیش اومده داشتم آپدیتش میکردم وسطاش کنسل کردم و کنسولو خاموش کردم الان هر کاری میکنم روشن نمیشه
فقط 3 روز که خریدمش خیلی حالمو گرفته
میخوام بدونم امکانش هست بدون باز کردن کنسول درستش کرد؟
اصلا درست میشه:(

30 ثانیه مداوم دکمه پاور رو بگیر حل میشه.

مرسی از راهنمایی
اون کارو انجام داده بودم ولی درست نشد
الان دکمه r و power و home رو نگه داشتم رفتم تو تنظیماتش بعدم زدم آپدیت که ببینم میتونه آپدیت کنه یا نه ولی خیلی وقته رو صفر درصد مونده (از قسمت تنظیمات اولیه دارم آپدیت میکنم)
بهرحال داره آپدیت میشه و ممنونم که زود جواب دادی
یسوال داشتم من چون ورژن دستگاهم 1 قابلیت فیلمبرداری نداره؟باید آپدیتش کنم تا درست بشه؟

مرسی از راهنمایی
اون کارو انجام داده بودم ولی درست نشد
الان دکمه r و power و home رو نگه داشتم رفتم تو تنظیماتش بعدم زدم آپدیت که ببینم میتونه آپدیت کنه یا نه ولی خیلی وقته رو صفر درصد مونده (از قسمت تنظیمات اولیه دارم آپدیت میکنم)
بهرحال داره آپدیت میشه و ممنونم که زود جواب دادی
یسوال داشتم من چون ورژن دستگاهم 1 قابلیت فیلمبرداری نداره؟باید آپدیتش کنم تا درست بشه؟
ربطی به ورژن دستگاه نداره
بعد از اپدیت اولیه قابلیت فیلم برداری اضافه میشه

سلام دوستان میخواستم بدونم میشه از طریق pc آپدیت ها رو دانلود کرد بعد انتقال داد به ویتا؟
سرعت نتم خیلی بالا نیس آپدیت همش نزدیک های 50% میده قطع میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or