هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

آقا آرمان بیا دستم به دامنت:
من چند روز پیش اکانت رو با کامپیوتر شارژ کردم و پرسونا4 رو خریدم.الآن که با ویتا وصل میشم نوشته 20 دلار و ننوشته خریداری شده.الآن باید چه کار کنم؟

سلام
اول ایمیلت رو چک کن ببین پست الکترونیک حاوی پیغام خرید اومده یا نه ؟
بعد برو توی PSN و بازی Persona رو بیار به جای گزینه Buy باید نوشته باشه Download ! گزینه Down رو بزن تا به لیست اضافه بشه

آقا آرمان بیا دستم به دامنت:
من چند روز پیش اکانت رو با کامپیوتر شارژ کردم و پرسونا4 رو خریدم.الآن که با ویتا وصل میشم نوشته 20 دلار و ننوشته خریداری شده.الآن باید چه کار کنم؟
همون کارهایی که شاهین گفت رو بکن
اگر نیست یا نه خریدی یا مشکلی بوده - اگر پول تو اکانتت هست که هیچ اگر نه که ببین ایمیل حاوی رسید خرید p4 هست یا نه. اون بفرست ایمل سونی و توضیح بده که اقا ما خریدم اما بازی نیومده برای download , برات درستش میکنم.

همون کارهایی که شاهین گفت رو بکن
اگر نیست یا نه خریدی یا مشکلی بوده - اگر پول تو اکانتت هست که هیچ اگر نه که ببین ایمیل حاوی رسید خرید p4 هست یا نه. اون بفرست ایمل سونی و توضیح بده که اقا ما خریدم اما بازی نیومده برای download , برات درستش میکنم.

خیلی ممنون.
نوشته download.الآن زدمش واسه دانلود.

سلام مرسی بچه ها...

من تو تاپیک هک ویتا چیزی راجع به این روش رمزگشایی pkg ویتا با PS3 ندیدم.از این روش خبری دارید؟

تو این سایت هم pkg بازی های ویتا هم روش و فیلم آموزشش رو گذاشته:

سایت تخصصی دانلود بازی کامپیوتر, بازی کم حجم و موبایل | وان ام وان

من تمام مراحلش رو انجام دادم اما مرحله آخر موقع کپی کردن pkg از PS3 تو ویتا برنامه ی contect manager این ارور رو میده:

this content has expired or the owner of this content is another player​

در ضمن اکانت های PSN ویتا و PS3 یکی هستند چون اصلا غیر از این کانتک منیجر اجازه ی اتصال نمیده.

سلام مرسی بچه ها...

من تو تاپیک هک ویتا چیزی راجع به این روش رمزگشایی pkg ویتا با PS3 ندیدم.از این روش خبری دارید؟

تو این سایت هم pkg بازی های ویتا هم روش و فیلم آموزشش رو گذاشته:

سایت تخصصی دانلود بازی کامپیوتر, بازی کم حجم و موبایل | وان ام وان

من تمام مراحلش رو انجام دادم اما مرحله آخر موقع کپی کردن pkg از PS3 تو ویتا برنامه ی contect manager این ارور رو میده:

this content has expired or the owner of this content is another player​

در ضمن اکانت های PSN ویتا و PS3 یکی هستند چون اصلا غیر از این کانتک منیجر اجازه ی اتصال نمیده.
خب اون بازیا که با اکانت دیگه ای دانلود شدن معلومه روی ویتا کپی نمیشن
این چیزهایی که نوشته fake هست . ویدویش هم مثلا طرف از psn خودش دانلود کرده این کار رو میکنه کار میکنه
این کار فقط زمانی اتفاق میفته که کنسول هک بشه که تا به امرزو خبری از هکه ویتا نبوده. اگر هک بشه میشه به رم ویتا دسترسی کامل داشت اونوقت بازی رو کپی کرد. فعلا دسترسی به رم ویتا موجود نیست.

خب اون بازیا که با اکانت دیگه ای دانلود شدن معلومه روی ویتا کپی نمیشن
این چیزهایی که نوشته fake هست . ویدویش هم مثلا طرف از psn خودش دانلود کرده این کار رو میکنه کار میکنه
این کار فقط زمانی اتفاق میفته که کنسول هک بشه که تا به امرزو خبری از هکه ویتا نبوده. اگر هک بشه میشه به رم ویتا دسترسی کامل داشت اونوقت بازی رو کپی کرد. فعلا دسترسی به رم ویتا موجود نیست.

در تکمیل فرمایشات آرمان باید بگم فایل های pkg ویتا رو هنوز هیچ کس نتونسته رمز گشایی کنه اگه میشد اکسترکتشون کرد خب فایل های فریمور رو اکسترکت میکردن بعد هر بلایی دلمون خواست سرشون میوردیم بعد هم دوباره کمپرس بعد هم میدادیم به خورد ویتا...به این میگن هک....حتی بازی ها هم نمیشه اکسترکت کرد اگه اون کار رو هم میشد کرد میشد بریم اطلاعات شناسایی بازی رو عوض کنیم باز هک میشد....ولی مشکل اینه که کسی نمیتونه این فایل های pkg ویتا رو اکسترکت یا دیکود کنه...

کاملا درسته متچکرم.لطفا اگه تونستید ادعاهای سایت زیر رو هم بررسی کنید:

Free Ps vita Games | Download Ps vita Games | Full ISO

بعضی از ادعاهاش مثل اجرای iOS 6 روی ویتا یا پورت کامل Gta iv روی ویتا حداقل برای من دور از ذهن و خنده دار بودند.اما در کل با توجه به صفحه فیس بوک و نظرات بازدیدکننده هاش هنوز کاملا" مطمئین نیستم که جعلی باشه مگه اینکه همه چیز ساختگی باشه و 25000 لایک خودشون واسه خودشون زده باشند:

https://www.facebook.com/Psvita.Hack

اجرای iOS روی پی اس ویتا:

Download And Play iPhone/iPad Apps Games On Ps vita ! [iOS Ps vita For Download] | Free Ps vita Games | Download Ps vita Games | Full ISO

Gta iv غیر رسمی برای پی اس ویتا:

Grand Theft Auto 4 [unofficial] | Free Ps vita Games | Download Ps vita Games | Full ISO

برای دانلود ISO هاش یا باید آفر زد یا 29 دلار اکانت اکسس پس سایت رو خرید.من بعد از تکمیل تعداد زیادی از آفرهاش موفق شدم یکی از لینک هاشو آنلاک کنم اما در کمال تعجب یه نوت گرفتم که توش یه لینک دانلود دیگه بود و اون لینک دانلود هم باز آفر میخواست!

لطفا بررسی کنید اگه حقیقت داره 29 دلار بدیم و بازی هاشو دانلود کنیم.

کاملا درسته متچکرم.لطفا اگه تونستید ادعاهای سایت زیر رو هم بررسی کنید:

Free Ps vita Games | Download Ps vita Games | Full ISO

بعضی از ادعاهاش مثل اجرای iOS 6 روی ویتا یا پورت کامل Gta iv روی ویتا حداقل برای من دور از ذهن و خنده دار بودند.اما در کل با توجه به صفحه فیس بوک و نظرات بازدیدکننده هاش هنوز کاملا" مطمئین نیستم که جعلی باشه مگه اینکه همه چیز ساختگی باشه و 25000 لایک خودشون واسه خودشون زده باشند:

https://www.facebook.com/Psvita.Hack

اجرای iOS روی پی اس ویتا:

Download And Play iPhone/iPad Apps Games On Ps vita ! [iOS Ps vita For Download] | Free Ps vita Games | Download Ps vita Games | Full ISO

Gta iv غیر رسمی برای پی اس ویتا:

Grand Theft Auto 4 [unofficial] | Free Ps vita Games | Download Ps vita Games | Full ISO

برای دانلود ISO هاش یا باید آفر زد یا 29 دلار اکانت اکسس پس سایت رو خرید.من بعد از تکمیل تعداد زیادی از آفرهاش موفق شدم یکی از لینک هاشو آنلاک کنم اما در کمال تعجب یه نوت گرفتم که توش یه لینک دانلود دیگه بود و اون لینک دانلود هم باز آفر میخواست!

لطفا بررسی کنید اگه حقیقت داره 29 دلار بدیم و بازی هاشو دانلود کنیم.

نیازی به بررسی نداره ...
همشون fake هستن !
اگر واقعی بود همینجا میزاشتیم.

نیازی به بررسی نداره ...
همشون fake هستن !
اگر واقعی بود همینجا میزاشتیم.

این لایک ها رو هم با کلک جمع میکنن....مثلا میگن برای دریافت کارت psn مجانی یا برنامه ای که کد هاشو تولید میکنه اینجارو لایک کنید تا برنامه دانلود بشه یا بازی دانلود بشه....خلاصه این که لایک رو باکلک جمع میکنن....تازه بعضی هاشون پول هم میگیرن واسه این چیزها....شما فقط توی سایت های معتبر مثل wololo و ps3hax و....دنبال هک باش اگر هم هک واقعی بشه مثل بمب تو همه سایت ها میپیچه این طور نیست که یه عده فقط خبر دار بشن...فعلا خبری از هک نیست...

بسیار ممنون از شما.نظرتون راجع به پی اس ویتا پلاس چیه؟بنظرم تو این شرایط از همه به صرفه تر باشه.

از بازی های مهمش Uncharted ، Gravity Rush ، Dokuro ، God Eater Burst ، WipEout و ...در حال حاضر تو استور برای اعضای پلاس رایگان هستند.

در صورت دانلود این بازی های رایگان با اکانت پلاس برای همیشه این بازی ها قابل بازی کردن هستند یا نه فقط میشه تو مدت 3 یا 12 ماه عضویت پلاس ازشون استفاده کرد؟

هر ماه یه لیست جدید از بازی ها میده یا اینکه چند بازی به لیست قبلی اضافه میکنه؟

بسیار ممنون از شما.نظرتون راجع به پی اس ویتا پلاس چیه؟بنظرم تو این شرایط از همه به صرفه تر باشه.

از بازی های مهمش Uncharted ، Gravity Rush ، Dokuro ، God Eater Burst ، WipEout و ...در حال حاضر تو استور برای اعضای پلاس رایگان هستند.

در صورت دانلود این بازی های رایگان با اکانت پلاس برای همیشه این بازی ها قابل بازی کردن هستند یا نه فقط میشه تو مدت 3 یا 12 ماه عضویت پلاس ازشون استفاده کرد؟

هر ماه یه لیست جدید از بازی ها میده یا اینکه چند بازی به لیست قبلی اضافه میکنه؟

پلاس اروپا فوق العادست ! آمریکا واقعا بده پلاسش همش بازی PSP می ده برای پلاس ولی اروپا باورنکردنی هست پلاسش !
قیمت بازی های اروپا با آمریکا می گن فرق داره و بیشتره ولی من تفاوتی ندیدم MJ Exprince برای اروپا 30 دلار بود برای اروپا 15 پوند تازه ارزون تر برام در اومد نسبت بگیریم .
اگه پلاست تموم شه بازی از کار می افته دوباره شارژ می کنی فعال میشه . اگه می خوای PS4 بخری Plus حتما حتما واجبه اگه فقط برای ویتا می خوای بخری سود کردی !

پلاس اروپا فوق العادست ! آمریکا واقعا بده پلاسش همش بازی PSP می ده برای پلاس ولی اروپا باورنکردنی هست پلاسش !
قیمت بازی های اروپا با آمریکا می گن فرق داره و بیشتره ولی من تفاوتی ندیدم MJ Exprince برای اروپا 30 دلار بود برای اروپا 15 پوند تازه ارزون تر برام در اومد نسبت بگیریم .
اگه پلاست تموم شه بازی از کار می افته دوباره شارژ می کنی فعال میشه . اگه می خوای PS4 بخری Plus حتما حتما واجبه اگه فقط برای ویتا می خوای بخری سود کردی !

سلام متشکرم.اما...

1.چطور می تونم لیست هر ماه بازی های پلاس اروپا و آمریکا و شاید جاهای دیگه رو باهم مقایسه کنم؟

2.کشور اکانت PSN من آمریکا هستش اگر بخوام از پلاس اروپا استفاده کنم باید اکانت دیگه ای بسازم؟

3.می تونم هر سه ماه کشور پلاسم رو عوضش کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام متشکرم.اما...

1.چطور می تونم لیست هر ماه بازی های پلاس اروپا و آمریکا و شاید جاهای دیگه رو باهم مقایسه کنم؟

2.کشور اکانت PSN من آمریکا هستش اگر بخوام از پلاس اروپا استفاده کنم باید اکانت دیگه ای بسازم؟

3.می تونم هر سه ماه کشور پلاسم رو عوضش کنم؟

برای تغییر اکانت یا ساخت اکانت جدید باید مموری فرمت بشه حتما در نتیجه اطلاعاتت پاک میشه .

صفحه قبل دو تا لینک به آمریکا و اروپا گذاشتم برو اونجا پلاس رو ببین .

1-در مورد بازیهای پلاس هم بلاگ پلی‌استیشن پست های مرتبط زده میشه (US - EU) هم صفحه‌ی مخصوص پلاس در سایت پلی‌استیشن ( US - EU)
2-آره.قاعدتا باید اکانت اروپا داشته باشی.
3-کشور پلاس رو که نمیشه عوض کرد.پلاس یه سرویسه که با اکانت شخص تعریف میشه.کشور اکانت رو هم نمیشه عوض کرد.اگه میخواید همزمان هم پلاس اروپا داشته باشی هم آمریکا یا مثلا سه ماه این باشه سه ماه اون باید دوتا اکانت داشته باشی.یکی آمریکا یکی اروپا.بعد اشتراک سه ماه یکی رو خریداری کنی بعد اشتراک سه ماهه ی اون یکی.در نظر داشته باش که ویتا همزمان دو اکانت رو هم پشتیبانی نمیکنه.

در مورد فرق بازیها تو پلاس دو منطقه بیشتر به نظرم مسیرشون متفاوته.من دیدم کسانی که گفتن اگه مثلا فلان بازی تو لیست بازیها ( پلاس آمریکا) نبود هیچ وقت طرف اون بازی نمیرفتن و یک بازی خوب رو از دست میدادن.آخرین نمونش Dokuro.به طور کلی انتخاب منطقه برای اکانت رو خیلی گندش نکنید.تفاوت هست بیشنشون نه بد و خوب.
قیمت های بازیها هم در حالت معمول معادل همن یعنی 15 دلاری 10 پونده مثلا.در مواقعی به دلایلی بعضی بازیها تو یک منطقه کاهش قیمت میخوره بهش و این تعادله به هم میخوره.
در مورد چه جووری اضافه شدن هم یه سری از بازیها مدت زیادی هستن یه سری هم ماهانه عوض میشن.قبل از اینکه بخوان برداشته شن هم تو پستی که در مورد آپدیت هفتگی PSN زده میشه میگن که مثلا این هفته برداشته میشه فلان بازی. بازی رو اگه به لیست دانلود اضافه کنی چه برداشته شه چه نشه میتونه بازی کنی مادامی که عضو پلاس باشی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or