هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان یک سوال:
بازی های ویتا ریجن فری هم داره(برای کدش می گم) الان Unit 13 ای که من دارم رو توی نت گشتم،نوشته بود ریجن فری و پشت قابش هم ریجن ای ننوشته و توی کارتی که کد رو نوشته هم ننوشته.
سلام دوست عزیز
بازیهای ویتا همه نسخه های فیزیکش Free Region هستن :)
و همه بازیهای ویتا همه کدهاشون Region locked هستن. این توسط خوده سونی قبل از عرضه تایید شده بود. مشابه همین داستان روی ps3 و ps4 هم خواهد بود.
اگر هم بازی ریجن نداره خیلی راحت از داخل خوده بازی یا درجه سنیش و ... میشه فهمید کدوم ریجن هستن.
همه کدهای online pass دارای region lock هستن و فقط روی ریجن قابل register شدن هستن که اون نسخه از بازی داشته باشه . دلیله واضحش هم این هست که سونی برای هر ریجن یک سرور داره که اطلات روش ذخیره میشن و کدها اونجا هستن :)

سلام همه بازیهای ویتا برای رجین یک هست
همه بازیهای برای همه ریجنها عرضه میشه. نسخه های فیزیکی . منتها گاهی ممکنه تاریخ عرضه متفاوتی داشته باشه.
در مورده بازیهای فقط دانلودی هم ممکنه بعضی از بازیا خیلی طول بکشه تا برای یک ریجن خاص بیاد...اما در نهایت میان :) تعداد خیلی کمی از عناوین هستن که ممکن هست برای یک ریجن خاص عرضه نشه.

مثلا الان بازی های زیر همش برای رجین یک گیر میاد
[h=2]Unit 13[/h][h=2]Metal Gear Solid[/h][h=2]Call of Duty: Black Ops[/h][h=2]Escape Plan[/h][h=2]Rayman Origins[/h][h=2]Wipeout 2048[/h] Assassin's Creed III: Liberation
[h=2]Uncharted: Golden Abyss[/h][h=2]FIFA 13[/h][h=2]LittleBigPlanet[/h][h=2]Killzone Mercenary[/h][h=2]Ninja Gaiden Sigma Plus[/h][h=2]Ninja Gaiden Sigma 2 Plus[/h]

- - -ویرایش - - -

کسی می دونه الان قیمت یک ویتا رجین 1یا2با8گیگ مموری ویک محافظ صفحه نمایش و یک بازی انچارد وAssassin's Creed III: Liberationچنده

ریجن دستگاه مهم نیست اصلا.هر ریجنی که باشه بازیهای بقیه ی ریجن هارو اجرا میکنه.تنها مسئله در مورد ویتا اینه که اگه میخواید نسخه ی 3g رو بگیرید باید توجه داشته باشید که ریجن 2 بگیرید که با سیمکارت های ایران بتونید کار کنید وگرنه هیچ تفاوتی نداره.
ریجن دستگاه ربطی به اکانت هم نداره. یعنی شما فارغ از ریجن دستگاه آزادید کشور محل اقامتتون رو هر جایی که میخواید بزنید.
پس مهم نیست بازیها ریجن 1 باشن یا نه.فقط باید توجه کنید که اگر میخواید محتوای دیجیتالی مربوط به بازی بخرید( مثلا برای یک بازی DLC بخرید) ریجن بازی باید با ریجن اکانت یکی باشه.

آخرین ویرایش:
مثلا الان بازی های زیر همش برای رجین یک گیر میاد
Unit 13

Metal Gear Solid

Call of Duty: Black Ops

Escape Plan

Rayman Origins

Wipeout 2048

Assassin's Creed III: Liberation
Uncharted: Golden Abyss

FIFA 13

LittleBigPlanet

Killzone Mercenary

Ninja Gaiden Sigma Plus

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

- - -ویرایش - - -

کسی می دونه الان قیمت یک ویتا رجین 1یا2با8گیگ مموری ویک محافظ صفحه نمایش و یک بازی انچارد وAssassin's Creed III: Liberationچنده

ریجن دستگاه که مهم نیست.مهم ریجن اکانته.
بابا به قرآن به پیر به پیغمبر همه ی بازی ها واسه همه ی ریجن ها هست(به جز بعضی از بازی های ژاپنی)
Call of Duty: Black Ops واسه ویتا نیومده.

سلام دوست عزیز
بازیهای ویتا همه نسخه های فیزیکش Free Region هستن :)
و همه بازیهای ویتا همه کدهاشون Region locked هستن. این توسط خوده سونی قبل از عرضه تایید شده بود. مشابه همین داستان روی ps3 و ps4 هم خواهد بود.
اگر هم بازی ریجن نداره خیلی راحت از داخل خوده بازی یا درجه سنیش و ... میشه فهمید کدوم ریجن هستن.
همه کدهای online pass دارای region lock هستن و فقط روی ریجن قابل register شدن هستن که اون نسخه از بازی داشته باشه . دلیله واضحش هم این هست که سونی برای هر ریجن یک سرور داره که اطلات روش ذخیره میشن و کدها اونجا هستن :)
خیلی ممنون.فقط میشه بگی چجوری از روی رده سنی ریجن بازی رو میشه فهمید.الان من که اکانت ریجن 1 دارم و کد رو امتحان کردم و مشخصات بازی رو نشون داد(Redeem نکردم)،یعنی ریجن 1 هست یا ممکنه وقی گزینه تایید redeem رو زدم ارور بده.

dlcچیه

- - -ویرایش - - -

رجین اکانت بهتره 1 باشه یا 2
DLC ... Downloadable content >.. یعنی پکها اضافه ای که برای بازی میتونی دانلود کنی . به اندازه EP بزرگ نیست . مثلا Skyrim و DLC های اضافش که به بازی دو نقشه و کلی مرحله و ... اضافه میکردن شامل Dragonborn و ... بود !

خیلی ممنون.فقط میشه بگی چجوری از روی رده سنی ریجن بازی رو میشه فهمید.الان من که اکانت ریجن 1 دارم و کد رو امتحان کردم و مشخصات بازی رو نشون داد(Redeem نکردم)،یعنی ریجن 1 هست یا ممکنه وقی گزینه تایید redeem رو زدم ارور بده.
ESRB کلا برای امریکای شمالی هست :) اگر مشخصات بازی رو نشون داد و فقط accept نکردی بله یعنی کد region 1 هست ... اگر نباشه همون لحظه ای که کد رو میزنی و ok میکنی ارور میده.

ریجن دستگاه که مهم نیست.مهم ریجن اکانته.
بابا به قرآن به پیر به پیغمبر همه ی بازی ها واسه همه ی ریجن ها هست(به جز بعضی از بازی های ژاپنی)
Call of Duty: Black Ops واسه ویتا نیومده.

بلک اپس برای ویتا امده .گند زد به کال دیوتی رفت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or