هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من اومدم با سوالای تازه::d
1-از وقتی که ps vita عرضه شده اصلا sony قیمتشو کاهش داده؟!میشه امیدوار بود که قیمتشو پایین بیاره؟!
2- من سال بعد میخوام یا 3ds بگیرم یا ps vita! و بودجم اون یکی سال 900 و نهایتا 1 میلیون هست! با این بودجه میتونم یه وای فای با یه آنچارتد و یه ضد خش و یه مموری بگیرم؟!
پیشاپیش ممنون!:d
به اینم یه آمین بگید:
خدایا قیمت دلارو پایین بیار! آمین!:d

1-از وقتی که ps vita عرضه شده اصلا sony قیمتشو کاهش داده؟!میشه امیدوار بود که قیمتشو پایین بیاره؟!
2- من سال بعد میخوام یا 3ds بگیرم یا ps vita! و بودجم اون یکی سال 900 و نهایتا 1 میلیون هست! با این بودجه میتونم یه وای فای با یه آنچارتد و یه ضد خش و یه مموری بگیرم؟!
به اینم یه آمین بگید:
1. میشه امیدوار بود ... همیشه پس از یک مدتی قیمت کنسولها کاهش داده میشه. زمانی که معمولا بیش از انتظارت فروش رفته ... یا خیلی کمتر .... اما توی japan ویتا Price cut داشت اما هنوز از بقیه بازارهای جهان خبری نیست.
2. ظاهرا که بشه !!!! باز دوستان بهتر راجع به قیمت میدونن ... متاسفانه من اطلاع ندارم.

به اینم یه آمین بگید:

واسه سوال 2:
ویتا دسته2+مموری+آنچارتد:750-800

به اینم یه آمین بگید:
فعلا فقط ژاپن ولی گفته که به زودی یه آف جهانی میزنه برا همه...ولی چه فرقی به حال ما داره..؟
هر چی ارزون میشه اینجا گرونتر میشه...:(

واسه سوال 2:
ویتا دسته2+مموری+آنچارتد:750-800
خوبه! ولی من دست اول می گیرم!:d
فعلا فقط ژاپن ولی گفته که به زودی یه آف جهانی میزنه برا همه...ولی چه فرقی به حال ما داره..؟
هر چی ارزون میشه اینجا گرونتر میشه...:(
اگه 200 دلار بشه اینجا حدودای 750 تا 800 میشه قیمتش! ببینم رئیس جمهور جدید چیکار می کنه! اگه یکم تحریم هارو بشکنه عالی میشه!

سالار مسئله اینه که نسخه ها از لحاظ بازی و تروفی یکی هستن.
ربطي نداره .... تروفي ها هم توي trophies هر كدومشون بر اساس كنسول هستن ! براي همين قاطي يا يكي نميشن .
نسخه vita به عنوان نسخه ويتا sync ميشه و نسخه ps3 هم به عنوان ورژن ps3

دوستان Plus اکانت های UK الان چه بازی هایی رایگانه ؟
50 دلار آمریکا چند پوند UK میشه ؟
قیمت Assassin s creed L چنده تو UK ؟
Rayman Origins -Uncharted: Golden Abyss-Sine Mora-Coconut Dodge Revitalised-Gravity Rush. اینجا هم میشه چک کرد همیشه.
درمورد سوال دوم هر دلار حدود 0.65 پونده که خوب ضرب کن،حساب کن! اشتراک یک ساله پلاس 40 پونده.90 روزه هم 12 پوند.
AC هم 25 پونده.
اینجا جاش نبود البته.

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال:
بازی های ویتا ریجن فری هم داره(برای کدش می گم) الان Unit 13 ای که من دارم رو توی نت گشتم،نوشته بود ریجن فری و پشت قابش هم ریجن ای ننوشته و توی کارتی که کد رو نوشته هم ننوشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or