DeanAmbrose
کاربر سایت
بچه ها این Remote control چیکار میکنه و به چه درد میخوره؟! من Match کردم اما وصل نمیشه ارور Connection میده
چرا از توی وب امتحان نمیکنی ؟!
برو سایت خوده PSN با PC و اونجا اکانت رو بساز - احتمالا با اروری روبرو نمیشی !_!
الان اون ارور رو نمیده فقط واسه آدرس و پستال کد گیر میده.
راستی چه ریجنی بسازم بهتره؟

ادرست باید دقیق باشه یه سرچ تو گوگل بزن برات میاره (به فارسی بنویس) برای من فلوریدا هست خونمون:d . ریجن هم نمیدونم همون امریکا خوبه .فرق خاصی نداره اگر اونور حلوا صلواتی پخش کنن اینور پخش میکنن .![]()
چی بنویسم توی گوگل?
بیا اینم ادرس ببین کار میکنه ؟ نکرد بگو ادرس خودمو بدم :d
Address : 10175 Mill Street
City : Nassawadox
Zip Code : 23425
State : Virginia
ویرایش :بیا اینم ادرس خونه ما :d
street addrees1 :1899-1905 60 place E
CITY: bradenton
state/province::FL
Postal code: 34203
country/region:united state
اون fl فلوریدا هست .
میشه بازیهایی که ساپورت میشن رو بازی کنی. یعنی ویتا وصل میشه به ps3 و میشه و با ویتا بازی کنی . اما بازیهای محدودی هستن که ساپورت میشن روی ps3 . سونی گفته که همه ی بازیهایی که برای ps4 خواهند اومد توسط remote control ساپورت میشن.بچه ها این Remote control چیکار میکنه و به چه درد میخوره؟! من Match کردم اما وصل نمیشه ارور Connection میده
چرا از توی وب امتحان نمیکنی ؟!
برو سایت خوده PSN با PC و اونجا اکانت رو بساز - احتمالا با اروری روبرو نمیشی !_!
اطمینان داری مفهومش همین بود !؟اکانتو از داخل PC درست کردم ولی وقتی داخل PSvita می زدم یه چیزی می نوشت که مفهموش این بود که باید با خود PSVITA اکانت رو درست کنید.
اطمینان داری مفهومش همین بود !؟
چون انطور ارور که معنی نداره - اشکال یک جای دیگه باید باشه . خیلی از کاربرا همون اکانتها قدیمی یا اکانتهایی که از زمان ps3 دارن رو وارد میکنن و معمولا هم مشکلی نیست. ممکنه ویتات قبلا روش اکانت بوده باشه و factory reset نکردی ؟
بیا اینم ادرس ببین کار میکنه ؟ نکرد بگو ادرس خودمو بدم :d
Address : 10175 Mill Street
City : Nassawadox
Zip Code : 23425
State : Virginia
ویرایش :بیا اینم ادرس خونه ما :d
street addrees1 :1899-1905 60 place E
CITY: bradenton
state/province::FL
Postal code: 34203
country/region:united state
اون fl فلوریدا هست .
من God Of War Collection رو بازی کردم خوب بود . کلا جالبه !!!!دوستان کسی تاحالا با Remote play بازی نکرده بازی ای رو اینجا؟
اگر منظورت انقال اطلاعات فعلیت از اکانت حاضرت به یک اکانت دیگه هست که خیر ! همچین کاری غیر ممکن هست !!! دلیلش هم این هست که سرورهای EU - US و ... جداگونه هست که اکانتها روش ذخیره میشه و به علاوه به دلیل قوانین متفاوت هر کشور و هر ریجن شما در واقع قوانین اون منطقه رو قبول کردین ( همونطور که میدونی قوانین هم قابل انتقال نیست ! لول از کشوری به کشور دیگه ) بنا به این دلایل همچین کاری ممکن نیست.
راحترینش backup گرفتن از اکانت فعلی و در نهایت Factory reset و ساخت اکانت جدید هست.

ربطی به Sony نداره ... اینها مجموعه قوانین Digital Distribution هست که توسط همه کمپانیها مثل Google - Apple - Mirosoft و ... رعایت میشه.پلی استیشن دیگه ...
کلا افتضاحه تو این موارد ...
با اون قیمت گذاری بین ریجن هاش
بلیزارد ایرانو از تو تحریم در اورده
الان دیگه ویتا با 1100 واسم فرقی نداره b-)