هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان یکی دقیق توضیح میده برای ساخت اکانت جدید و عوض کردن اون باید چی کار کرد؟
بعد باید ریست فکتوری کنم اره؟
مموریم پاک میشه؟
ممنون

دوستان یکی دقیق توضیح میده برای ساخت اکانت جدید و عوض کردن اون باید چی کار کرد؟
بعد باید ریست فکتوری کنم اره؟
مموریم پاک میشه؟
ممنون

آره عزیز مموریتم پاک میشه. فقط بازی های دانلود شده دیگه رو اکانت بعدی قابل انتقال نیستن.

چی کار باید بکنم؟:|
آرمان کمک:d
شرمنده گمون کردم جواب رو گرفتی
برای ساخت اکانت که هم میتونی بری خوده سایت PSN رو سرچ کنی و اونجا اکانت درست کنی یا یک راست وقتی ویتا برای اولین بار بالا میاد اگر اکانت نداشته باشی که ازت میپرسه میخوای بسازی و ادامه میدی. Email , id و ... رو ازت میپرسه و در نهایت هم اکانت create میشه . اگر نه که راحت میزنی PSN وقتی میبنه اکانت نداری دوباره ازت میخواد یکی بسازی توی ویتا.
ریست فکتوری که میکنی اکانت قبلی و اطلاعات همه پاک میشه و دستگاه از نو میاد بالا
اگر میخوای اطلاعات اکانت پیشین رو نگاه داری باید برنامه Content manager رو نصب کنی روی PC و ویتا هم باید فریمورش اپدیت باشه و در نهایت پس از نصب میتونی از توی منوی Content mangaer اطلاعات اکانت فعلیت رو backup بگیری.

خوشبختم:d
منم همین کارو میخوام بکنم که الان مجبور به ریست فکتوری کردن شدم:|

نه دیگه فرق میکنیم ...

من میخوام همین اکانتی که دارم "uk" رو به "us" تغییر بدم ...

ولی فک کنم شما میخوای 1 اکانت دیگه رو ویتا تون بزنی ...

واسه من درجه سختیش +A هستش :دی

نه دیگه فرق میکنیم ...

من میخوام همین اکانتی که دارم "uk" رو به "us" تغییر بدم ...

ولی فک کنم شما میخوای 1 اکانت دیگه رو ویتا تون بزنی ...

واسه من درجه سختیش +A هستش :دی

باید ریست فکتوری کنی:d
اکانت us داری؟(از قبل ساخته داری؟)

غلط کردم ... :دی

ارمان عملیه یا نه ؟!
اگر منظورت انقال اطلاعات فعلیت از اکانت حاضرت به یک اکانت دیگه هست که خیر ! همچین کاری غیر ممکن هست !!! دلیلش هم این هست که سرورهای EU - US و ... جداگونه هست که اکانتها روش ذخیره میشه و به علاوه به دلیل قوانین متفاوت هر کشور و هر ریجن شما در واقع قوانین اون منطقه رو قبول کردین ( همونطور که میدونی قوانین هم قابل انتقال نیست ! لول از کشوری به کشور دیگه ) بنا به این دلایل همچین کاری ممکن نیست.
راحترینش backup گرفتن از اکانت فعلی و در نهایت Factory reset و ساخت اکانت جدید هست.

من چرا نمی تونم اکانت بسازم؟
وقتی ایمیل و پسورد رو میزنم می گه یکی از اون دوتا اشکال داره.
الان اکانت ساختی یا میخوای بسازی؟
توجه داشته باش که اون قسمت که نوشته ایمیل و پسورد در واقع ایمیلی که باهاش ثبت نام کردی و پسوردی که برای نام کاربریت تعریف کردی هست.
برای ثبت نام هم برو به قسمت settings بعد از playstation network گزینه ی sign up و بعد هم create a new account و بعد هم فرم هارو اونطور که نوشته شده پر کن.

الان اکانت ساختی یا میخوای بسازی؟
توجه داشته باش که اون قسمت که نوشته ایمیل و پسورد در واقع ایمیلی که باهاش ثبت نام کردی و پسوردی که برای نام کاربریت تعریف کردی هست.
برای ثبت نام هم برو به قسمت settings بعد از playstation network گزینه ی sign up و بعد هم create a new account و بعد هم فرم هارو اونطور که نوشته شده پر کن.

همه ی این کار هارو میکنم ولی بازم همونو میگه.الان می خوام بسازم.
کسی میتونه واسم بسازه؟
کشور رو چی بزنم؟الان us بهتره یا uk?

همه ی این کار هارو میکنم ولی بازم همونو میگه.الان می خوام بسازم.
کسی میتونه واسم بسازه؟
کشور رو چی بزنم؟الان us بهتره یا uk?
چرا از توی وب امتحان نمیکنی ؟!
برو سایت خوده PSN با PC و اونجا اکانت رو بساز - احتمالا با اروری روبرو نمیشی !_!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or