هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یه سوال فقط نخندین:
چه جوری فیلم و آهنگ روش بریزم؟
برنامه Content manager رو از سایت سونی دانلود میکنی . فریمور هم باید اخرین نسخه باشه . اونوقت ویتا رو به pc وصل میکنی و میری داخل content manager و فایلهایی که میخوای رو کپی میکنی.
برای ps3 هم فقط کابل رو میزنی و میری داخل برنامه content manager و اونجا میتونی دیتا انتقال بدی.

برنامه Content manager رو از سایت سونی دانلود میکنی . فریمور هم باید اخرین نسخه باشه . اونوقت ویتا رو به pc وصل میکنی و میری داخل content manager و فایلهایی که میخوای رو کپی میکنی.
برای ps3 هم فقط کابل رو میزنی و میری داخل برنامه content manager و اونجا میتونی دیتا انتقال بدی.

راه ساده تری نیست؟
یکمی سر گیجه گرفتم از این راه.

راه ساده تری نیست؟
یکمی سر گیجه گرفتم از این راه.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیر
همین راه ساده هست عزیز .. شما یک بار برو دستت میاد !!! کلا با چند کلیک همه کار انجام میشه ...
نوشته ها هم تو بخش content manager خیلی ساده هست
بر فرض مثال از pc به ویتا مثل PC > VITA میمونه. بعدش گزینه Video - music و ... داره ! همین ...

اگه بخوام روی مموری آهنگ و فیلم بریزم باید آپدیت کنم دستگاه رو؟
حجم آپدیت چقدره؟
چجوری باید آپدیت کنم؟

PS vita رو با کابل !!!!! b-) وصل می کنی به PC یا PS3
Content manager assistance رو باز می کنی یه پیغام میاد که آیا CMA روی PC نصب هست یا نه ؟ تو باید بزنی No بعد CMA رو نصب می کنی
بعد می تونی توش آهنگ و فیلم بریزی
برای Update برو توی Setting قسمت System update و گزینه update using wi-fi رو انتخاب می کنی
حجم آبدیت های هم بین 70 الی 90 مگ هستش .
فعلا حداقل ورژن مورد نیاز برای اتصال ورژن 2.10 هستش ولی من توصیه می کنم دستگاه رو به 2.12 Update کنید .

اگه بخوام روی مموری آهنگ و فیلم بریزم باید آپدیت کنم دستگاه رو؟
حجم آپدیت چقدره؟
چجوری باید آپدیت کنم؟

بله به اپدیت نیاز داره .حجم این اپدیت اخریه 100 مگ بود .باید اینترنت وای فای داشته باشی بعد میری رو لینک استور میزنی برای اینکه وصل شی نیاز به اپدیت داره بعد گزینه اینکه میخوای اپدیت کنی یا نه میاد میزنی یس اپدیت میشه :bighug: این راحت ترین روشش بود .

فرمت ویدئو باید چی باشه و با چه رزولوشنی؟ هر چی میریزم نمیشناسه. و همچنین فایل هایی که ویتا نمیشناسه رو چه جوری میشه ریخت روش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or