هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ممکنه یه باگ باشه?چون طی استفاده شارژ کم نشد!!بعد هارد ریست چیزیو پاک نمیکنه?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
خیر
دستت رو روی دکمه power نگه میداری ...حدودا 30 ثانیه . خودش ریست میشه از منوی recovery میاد بالا ... میزنی به صورت نرمال vita بوت میشه ...
احتمالا اگر مشکل نرافزاری باشه معمولا این طوری باید حل بشه.

شارژر گرم میشه ؟
زدی به PC
اول این کار ها رو بکن بعد هارد رست ... چون ممکنه پاک بشه همه چی
آHard Reset یا بوت از Recovery چیزی رو پاک نمیکنه. از منوی ریکاوری میشه format کرد اگر بخوای در غیر این صورت normal boot فقط همچی رو مثل قبل بوت میکنه

دوستان من دو روز نمی تونم به store وصل شم شما .هم نمیتونین؟؟
اروری چیزی میده ؟
wifi دیگه رو امتحان کردی ؟

سلام دوستان
بازی های psp روی vita اجرا میشن ؟
الان برای اجرای بازی های psp هک شده ؟
برنامه pdf reader و پلیری که باش بشه فیلم hd اجرا کرد برای ویتا هست ؟

من الان که چک کردم فهمیدم مشکل کابلم چیه :دی بقلش ( نزدیک سر یو اس بیش ) یکم باز شده ! فعلا با چسب نواری نگهش داشتم میشه بگین یو اس بیشو از کجا میشه خرید ؟
کشتی میگیرید با کابلاتون ؟
yahoo_4.gif
:دی
تو کیفم بوده بعد ااینجوری شده دیگه :دی

آخرین ویرایش:
من الان که چک کردم فهمیدم مشکل کابلم چیه :دی بقلش ( نزدیک سر یو اس بیش ) یکم باز شده ! فعلا با چسب نواری نگهش داشتم میشه بگین یو اس بیشو از کجا میشه خرید ؟

کشتی میگیرید با کابلاتون ؟ :d فکر کنم لادیز داشته باشه همون شرکتی که ویتا گارانتی میده تو ایران شمارش 88341300 وLADIZ Electonic امیدوارم داشته باشن :p
اینم هست
آدرس : تهران ، تقاطع خیابان جمهوری و ولیعصر به سمت حافظ ، روبروی فروشگاه رفاه ، کوچه شهریار ، پلاک ۱۳ ، شرکت بانیان پرتو الکترونیک

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
بازی های psp روی vita اجرا میشن ؟
الان برای اجرای بازی های psp هک شده ؟
برنامه pdf reader و پلیری که باش بشه فیلم hd اجرا کرد برای ویتا هست ؟
بله اجرا میشن
اگر بخوای هکش رو بریزی باید بری توی بخش هک بخونی که چطوری انجام بدی اما بدیش اینه که دسترسیت رو به PSN قطع میکنه
برنامه PDF reader هم فکر کنم باشه اما نیاز به هک داره ... هنوز به صورت رسمی عرضه نشده
پلیر لازم نیست خوده ویتا تا 1080 رو با فرمت MP4 آجرا میکنه

خوب میشه وقتی هکش کرد دوباره به حالت اول برش گردوند ؟

باید واستی تا سونی ابدیت جدید بده اونو میریزی هک از بین میره ولی در کل هک نکنید ارزش ریسک کردن نداره یعنی اصلا اصل بازی کردن به ارجیناله بازی کپی ارزش نداره .

باید واستی تا سونی ابدیت جدید بده اونو میریزی هک از بین میره ولی در کل هک نکنید ارزش ریسک کردن نداره یعنی اصلا اصل بازی کردن به ارجیناله بازی کپی ارزش نداره .

اصلا نیازی نیست صبر کنه تا اپدیت بیاد ویتا من حک داره کل برنامه حکش چند کیلو بایت هست هر موقع بخوام از طریق cma پاکش می کنم در ضمن این حک اصلا مشکلی برا ویتا ایجاد نمیکنه و برا بازیا psp هست و بازیا ویتا باید اورجینال خرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or