هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان ویتام کلا 24 ساعتم شارژ نگه نمیداره بدون استفاده بعد خاموش میشه لطفا کمک کنید
بدون استفاده 24 ساعت روشن میزاری ؟
کلا توصیه میشه وقتی برای مدت طولانی نمیخواین استفاده کنید ویتا رو خاموش کنید
باطری ویتا هم میزان دوامش رو 1-2 صفحه پیش گفتم ...

الان میخوام یه اکانت جدید بسازم و روی ویتا sign in ش کنم.الان راهی نیست که بشه demo هایی که با اکانت psn قبلیم دانلود کردم برام بمونه؟
خیر ... باید دوباره دانلود بشه . هر اکانت چیزهایی که ازش خریداری میشه برای همون خودش هست ... .

دوستان ویتام کلا 24 ساعتم شارژ نگه نمیداره بدون استفاده بعد خاموش میشه لطفا کمک کنید

منم روز اول همین مشکل داشتم رو حالت استندبای شارژم 24 ساعته خالی میشد که بعد متوجه شدم به خاطر روشن بودن شبکه موبایل و سرچ برا شبکه و near و غیره هست از تو setting این item رoff کن دیگه اصلا رو استند بای شارژ خالی نمیکنه حتی بعد چند روز امیدوارم مشکلت حل شه

با سلام دوستان من با ویتا بازی های ps3روازطریق wifiانجام میدم ولی تصویرش رو ویتا مات یا کدر هست به دلنمیشینه کسی راه دیگه میتونه بم بگه که کیفیت اصلی بازی های ps3رو اجرا کنم بخ بدیدم ممنون

با سلام دوستان من با ویتا بازی های ps3روازطریق wifiانجام میدم ولی تصویرش رو ویتا مات یا کدر هست به دلنمیشینه کسی راه دیگه میتونه بم بگه که کیفیت اصلی بازی های ps3رو اجرا کنم بخ بدیدم ممنون
عزیز به دلیل hd نبودن صفحه ویتاست رزولوشن تصویر افت پیدا میکنه

مرسی راهی نیست؟

نه داداش سجاد راهی نیست و این بی ریخت بودن تصویر هم کاره خوده سونی هست که روی ریموت از عمد کار نکرده تا بازیهای خودش رو ملت بازی بکنن و اونا فروش بره وگرنه پخش کردنه یه استریم تصویری از یه دستگاه که اینقدر جنگولک بازی نداره و حتی بعضیها فکر میکنن wi fi ضعیف هست و نمیتونه بکشه و این رسیور من از طریق wi fi با کامپیوترم میتونم بالای 16 کانال اچ دی و اس دی بصورت هم زمان تو یه رنج فرکانس رو همینطوری ببینم بدونه اینکه مشکلی پیش بیاد و تکنولوژیش هم ماله چند سال پیشه تازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or