هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

نه فقط می خوام بصورت فیزیکی بازی ها رو بگیرم.
فقط حدود 2 گیگ آهنگ می خوام روش بریزم.
پس با این حساب همون 8 خوبه دیگه؟

بسته به استفاده ات هست دیگه اره با این حساب همون 4 هم خوبه اگه مطمئنی در اینده هم نمیخوای دیجیتالی بخری

4 گیگ هم بسشه اگر فقط فیزیکی میخوای بازی کنی.قیمتش هم حدود 100 تومنه البته بستگی داره از کجا بگیری. هر بازی هم که فیزیکی میزاری حدود 50 مگ فایل رو مموری نصب میشه برای ایکون رو صفحه و سیو و لیست ترافی و این حرفا .همون 4 گیگ بگیری بسه الان برا من 4 گیگه مشکلی ندارم .3گیگ و نیمش هم خالیه :d

الآن شما که دارین مشکلی واستون پیش نیومده؟
مثلا آنچارتد چه قد جا میگیره؟فیفا13 چه طور؟

دوست عزیز این بازی هایی که میگید اصلا توی مموری جایی نمیگیرن. بازی های ویتا خودشون داخل مموری مخصوص خودشون هستند که میگذاریدشون داخل دستگاه و بازی میکنید و احتیاج به مموری فقط برای سیو بازی هاست . هر بازی هم حدود 20 تا 200 مگابایت فضا میگیره.
مابقی جاها میمونه برای آهنگ و فیلم و ... و همچنین بازی هایی که اینترنتی دانلود میکنید. که اگه بخوایید بازی دانلودی زیاد داشته باشید و اینترنتی بخریدشون که نیاز به جای بیشتری هم دارید.
4 خوبه ولی بتونید 8 بگیرید ایده آل تره

هربازی داخل مموری خودشه :
Playstation_vita_card_illustration.svg

مموری جانبی که توش آهنگ و ... ریخته میشه:
Playstation_vita_memory_card_illustration.svg

آخرین ویرایش:

هیچ مشکلی نداره ... با مموری 4 گیگ نزدیک 100 تا بازی میتونی توش بازی کنی با سیو و این حرفا ... بعدشم پر شد سیو هایی که دیگه به دردت نمیخوره پاک میکنی .مثل ایکس باکس دیگه ارکید ها 500 مگ حافظه داشت نزدیک 60 تا 70 بازی تو پروفایلت جا میشد بعدش باید سیو هارو پاک میکردی .

هیچ مشکلی نداره ... با مموری 4 گیگ نزدیک 100 تا بازی میتونی توش بازی کنی با سیو و این حرفا ... بعدشم پر شد سیو هایی که دیگه به دردت نمیخوره پاک میکنی .مثل ایکس باکس دیگه ارکید ها 500 مگ حافظه داشت نزدیک 60 تا 70 بازی تو پروفایلت جا میشد بعدش باید سیو هارو پاک میکردی .

100 عدد بازی در یک مموری 4 گیگ !!! lol
من 32 گیگ دارم الان با 6 تا بازی + 2 گیگ آهنگ 13 گیگش پر شده !

100 عدد بازی در یک مموری 4 گیگ !!! lol
من 32 گیگ دارم الان با 6 تا بازی + 2 گیگ آهنگ 13 گیگش پر شده !
اشتباه متوجه شدی منظورش اینه که 100 تا بازی با سیو+ترفی+ایکون رو صفحه هست

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------

کسی اطلاع داره هنوز هم می شه patapon رو به خاطر سالگرد ویتا مجانی گرفت یا نه؟ چون من اون موقع اطلاع نداشتم دانلود نکردم
سلام داداش بیا من یه اکانت امریکا دارم بهت میدم تو لیست دانلود هستش خواستی تقدیمت میکنم دیگه به درد من نمیخوره

اشتباه متوجه شدی منظورش اینه که 100 تا بازی با سیو+ترفی+ایکون رو صفحه هست

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------

سلام داداش بیا من یه اکانت امریکا دارم بهت میدم تو لیست دانلود هستش خواستی تقدیمت میکنم دیگه به درد من نمیخوره

شما لطف داری اما من روی دستگاه ام اکانت اروپا فعاله باهاش LBP می زنم :d

سلام من میخواستم ویتا بخرم یه سوال داشتم فرق ریجن 1 و 2 چیه؟
بعد اینا بازی هم دیگرو اجرا می کنند؟
ممنون

تو مدل وای فای هیچ فرقی ندارن تو مدل 3جی ریجن 2 با سیم کارتهای ایران کار میکنه ولی ریجن 1 نه
ریجن بازی هاهم ربطی به ریجن ویتا نداره و تو اجرا مشکلی ندارن
خواستید من یه وای فای ریجن 1 دارم با کلی بازی که گذاشتم واسه فروش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or